- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKnight
tag
válasz - = Zk = - #14200 üzenetére
Rövidebb a kártyától, de viszont magasabb úgy 1,5-2 cm-el.
A másik PCI-sín felett meg olyan 3 mm-re van.[ Szerkesztve ]
Tűz a víziparkban? Mégis....hogyan????????
-
Stukker1987
senior tag
Épp erre akartam én is rékérdezni.
Ha ez a dual fanos hűtő,akkor nem biztos,hogy megéri pénzt ölni másikba,ugyanis lényeges változást nem hiszem hogy eredményezhet.
Mindenesetre kisebb a hőveszteség/ft arány mint ref esetében ez biztos...Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
tomic
addikt
válasz Stukker1987 #14203 üzenetére
Én sem bántanám.
Főleg mert gari vesztéssel járhat. -
-
proci985
MODERÁTOR
ja, egyrészt macera átszerelni, mert nincs kupak a gpun, másrészt meg pl a giga gyárt 6950 2gbt, accelero extreme hűtéssel. a HIS ICEQn is egy zalman borda van. bőven vannak rendes hűtéssel ellátott 6950esek, és olcsóbbak, mint venni egy refmodellt és egy aftermarket hűtőt. 6970esíthetőség lehet bukik,
másrészt meg a kétkomponensű arctic cooling ragacsot szerintem nem annyira egyszerű leszedni, mint itt írták. nagyon nem.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
AtHoS
nagyúr
Igen, ez a verzió van nekem.
Néhanapján játék alatt azért eléggé hangosodik a hűtője terhelésnél.
Mondjuk ez eléggé relatív, mert 3db 12 cm-es venti van a gépben, melyek 700 közeli fordulaton üzemelnek, tehát semmi hangjuk nincs. A tápventit sem sikerült még kihallanom. Csak a VGA ventit lehet hallani, ha magasabb fordulatra pörög.Alapon 25%-on, 1660 rpm környékén mocorog, így csöndes.
Majd megnézem, mikor kezdem el túl hangosnak vélni
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Nem tudom.
Olvastam, hogy modolhatóak, de olyat is, hogy nem. Ráadásul, mintha kétféle széria is keringene belőle. Talán a topikban is írták, hogy elég átnyomni a kapcsolót, máris kész a mod vele.Én minden esetre nem foglalkoztam vele, alapon használom. Így is bőven elegendő ahhoz, ami kell. D3-at várom már, de gondolom az se fog majd ki rajta
Ventiszabályzásnak meg utánanézek. After működik ccc-vel párhuzamban vagy le kell dobni hozzá ccc-t?
-
kockaharcos
senior tag
Üdv mindenkinek!
50@70-eltem kíváncsiságból az Asus Direct CU II 2GB kártyámat!
íme az eredmény: [link]
ez alapján csináltam: [link]
Aki nem ért hozzá, ne csinálja, nem azért linkeltem, hogy ez alapján csinálja bárki is, csupán ha valaki hitetlenkedne!
Én nem vállalok felelősséget senki/semmi miatt.
Mindenki csak saját felelőségre![ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Hát pedig erről szól a fáma:
Persze saját tapasztalatom nincs az ügyben, nem kapcsolgattam semmiféle kapcsolót, de még csak órajelet sem emeltem rajta
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz steve0707 #14214 üzenetére
én 5770-et
nemhogy dimenzió, kész galaktikus ugrás..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
steve0707
tag
válasz - = Zk = - #14215 üzenetére
Így igaz
-
proci985
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #14215 üzenetére
akkor én a 3870 OCvel mit szóljak? jobban futnak a programok 3840x1024en, mint anno a 3870en 720pben.
más: csináltam méréseket Duke Nukem 3Dvel, úgy néz ki az fps 30-60 között mozog, pályától és helyszíntől függően. az alapján unreal3 engine alá 6950 2gb elég 3840x1024/2560x1600ra. remek.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SzlobiG
félisten
Mától egyel kevesebb vga van a gépembe megszűnt a cf.
-
mpierre
veterán
válasz SzlobiG #14218 üzenetére
Csak nem a 7970-re készülsz?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
SzlobiG
félisten
válasz mpierre #14219 üzenetére
Nem éppen, annak még sokat kell hogy lejjebb mennyen az ára.
Egyszerűen nincs olyan gém most ahova kéne a power és nem is lesz az idén semmi extra, szal azért hogy malmozzon a gépbe felesleges kettő pénz meg most jobban kell amikkel most játszogatok nem is érzem a hiányát.
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz SzlobiG #14222 üzenetére
Soha ne mond azt,hogy soha
Egyszer kelleni fog,persze egyetértek nem ilyen pénzért.
Vicc két kártyám árát,és egy Xbox 360 árát simán megeszi,ha boltban veszem.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
- = Zk = -
félisten
válasz proci985 #14217 üzenetére
nekem 3870 X2-m volt. 6400+ X2-essel...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F e Z o
veterán
válasz SzlobiG #14218 üzenetére
Nézd a dolgok jó oldalát, legalább én is nekieshetem végre a BF3-nak holnaptól. 5850-4870 után felüdülés lesz a kari, ebben biztos vagyok.
Egyébként ahogy olvasgattam a teszteket, persze patent lett az új széria, de borzasztóan túl van árazva, persze gyogyi klántársamnak már van egy 7970. Fanatizmus....[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
- = Zk = -
félisten
válasz F e Z o #14225 üzenetére
hát vannak ilyenek...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mpierre
veterán
válasz SzlobiG #14229 üzenetére
100 Huf, ha eljössz érte...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Üdv Mindenkinek!
Nos a következő kérdéssel fordulnák Hozzátok.
Van egy ref. 6950-em az a szép piros-fekete "pöcökkel" a végén.
Tettem már rá pár 6970 biost, próbáltam a scriptel, ami a topikban is linkelve van, próbáltam, alap órajeles shader feloldós biost.
De sokadjára is maradt az 1408 sader. Az itt is leírtak alapján csinálom, bios kapcsoló 1-es állás, ati winflash, bios file, és program. Megcsinálja, ki is írja, hogy sikerült. Azonban újra indítás után marad az 1408 shader.
Mit rontok el szerintetek?
-
SzlobiG
félisten
válasz antikomcsi #14232 üzenetére
Nem moddolható a kártya.
(#14230) mpierre Adom a számlaszámot.
(#14231) Cybertrone Az egyik MSI-met.
-
- = Zk = -
félisten
válasz antikomcsi #14232 üzenetére
akkor nagy valószínűséggel nem moddolható....
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Cybertrone #14231 üzenetére
Visszatérésem alkalmából egy moddolható 6950-et SzlobiG-től. Majd a részleteket ts-en.
H2O über alles!
-
válasz - = Zk = - #14234 üzenetére
Köszi, igen, próbáltam parancs sorból is. Nem jelent hibát, mindent szépen megcsinál, ki is írja, hogy új verzió, meg régi verzió, meg, hogy sikeres, de újraindítás után 1408 shader.
Akkor valószínű, hogy szivacs.
-
- = Zk = -
félisten
válasz antikomcsi #14236 üzenetére
Akkor valószínű, hogy szivacs
hát, sajnos nagyon úgy fest!....
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Kéne egy kis Help.
Van egy beállítás a CC centerben,és nem tudom mire alkalmas.
Azt olvastam,hogy javítja a kép mozgások mosottságát vagy mi a csuda.
Ha el kezdem a csúszkát jobbra tolni akkor látni,hogy a függőleges csíkoknál egy kicsit után húz.
Érdekelne,hogy pontosan mire is jó ez.
Ha olyan van,hogy teljes mértékben el magyarázza a CC ben lévő beállításokat Magyarul az is jól jönne.
Jelenleg ki kapcsoltam,de azért érdekelne ebben az opcióban érdemes e valamit állítani,és mi célt szolgál ez a kalibráció.
A profilomban lévő monitort használom.
Segítségeteket előre is köszönöm.A többi minden alapon van a My Digital Flat-Panels opcióban.
Amivel még jobban ki lehet hozni a képi megjelenítőm minőségét beállításokban jöhet
Kerestem pár helyen ahol a Catalyst C C teljes ki térően el magyarázná mi micsoda,de ami van vagy 5éves,és csak felületesen ír a pontos beállítások jelentőségéről.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
mpierre
veterán
válasz kasa85 #14238 üzenetére
Ha sokat nézel sportközvetítést, vagy akciófilmet, akkor van értelme. Erre a leírásra gondolsz?
-
Smoky2011
tag
Hali.
lenne egy olyan gondom, hogy vettem egy Asus 6950 Direct CUII 2gb kártyát és 3028 pontot csinál összesítésben 3Dmark11 alatt miért lehet ez?
procim: 1090T 6 magos 3200mhz
proci hútő: Alpenföhn Brocken
memória: 2x4gb
tápegység: Enermax Liberty 620wa videókarira 6+8 pin kábel kell.
a tápomon 6+6 pines lehetőség van.
a 8pines kábel molex csatin kapja az áramot de hiába 8 pines az átalakítóm csak 2x3 pin vezeték jön ki a molex átalakítóbol. erről beszélekaz ábrán mind a 8pin kap áramot az enyémen meg csak 6 pin kap áramot, 2 kábel hiányzik az enyémből
és nem azért kapok ennyi pontot mert nem kap elegendő áramot a múködéshez??????
a 3dmark11 teszt után 94 fokra megy fel a hömérséklete de csak 3028 pontot csinál
alapbol a kártya 45-46 fokos[ Szerkesztve ]
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
xnace
őstag
Sziasztok,
Holnap leszek egy ASUS HD6950 DirectCU2 -reményeim szerint boldog- tulajdonosa. Mire számíthatok a kártyával kapcsolatban?
Van valahol cikk, vagy leírás a tuningról, vagy a finomhangolásról?
Gépem többi része az adatlapomon.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Yany
addikt
Holnap leszek egy ASUS HD6950 DirectCU2 -reményeim szerint boldog- tulajdonosa. Mire számíthatok a kártyával kapcsolatban?
Összefoglalom, amit nem is olyan régen írkáltunk róla: nem halk, interferálnak a motorhangok, a tuningról szóló cikkeknek a fele sem igaz, meleg (bár ez engem nem izgat, ha közben legalább halk is lenne), bazi nagy. Amúgy minőségi az összeszerelése, sok a kimenete, más dolgokat meg szerintem te is megállapítottál már róla a neten. Egyébként keress rá itt az Asus szóra, elég sok dolgot meg fogsz tudni.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
kasa85
őstag
válasz mpierre #14241 üzenetére
Hát részben
Le fordíttattam ,és elég érdekes kissé kusza az értelmezése.
Ebben a három menüpontban van értelme állítani,mert mindent ki szeretnék sajtolni a megjelenítőből.
Ha tudsz Magyar nyelvű leírást ahol ki térnek a Catalystban milyen lehetőségek vannak jól jönne.
Sportot nem nézek azt inkább űzöm,Akció filmet nézek inkább rajta.
Pontosan mire való az a beállítás,mert ha a csúszkát el tolom jobbra akkor azok a függőleges vonalak amik jobbra,balra mennek egy kicsit elmossa.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest