- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Oké, köszi a válaszokat srácok!
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
- = Zk = -
félisten
válasz abridabri #14895 üzenetére
mert nekem FHD monitorom van. mindegy... nem lényeges!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
tejeskifly
aktív tag
Valaki találkozott már unlocolható vtx3d 2gb-s 6950-el? Illetve Gyári hűtőhöz képest valaki tud valamit hangjáról/hűtési teljesítményről mondani?
-
ffodi
veterán
válasz ZozzHUN #14900 üzenetére
A fesz mindkét esetben 1,6V (a ref.-ek esetében), az időzítés ha más is, akkor szerintem lazább 6970 esetén, szóval ez alapvetően nem okozhat olyan jellegű gondot, hogy megöli a vga-t. (persze nagyon szélsőséges esetben előfordulhat)
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
bere
csendes tag
válasz byZsolt #14896 üzenetére
Nemrég újítottam fel a gépemet, HIS IceQ X 6950-et választottam VGA-nak. Nem bántam meg. Csendes, gyors, hűvös, megy, mint az álom.
Tesztelgettem 3dmark2006-al, elsőre nekem is 19k-t dobott, default beállítással (proci alapon egyelőre, VGA is, de az úgy is fog maradni). Aztán a CCC-ben kikapcsoltam a vsyncet, 22,8k lett az eredmény. A Futuremark oldalán lehet böngészni teszteredmények között, jócskán van 30k feletti eredmény is, szénné tuningolt gépeken.
[link][ Szerkesztve ]
-
danikabaf
tag
ccc-ben hol van a vsync disable le tudnád írni?
-
-
SkyS1gn
félisten
6950 ref hűtőjét szét lehet úgy kapni hogy a piros csíkos rész külön legyen?(festés céljából), illetve ha leszedem az MSI matricát akkor egy fekete tégla lesz csak?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
mcwolf79
veterán
Minden alapon megy,semmi nincs tuningolva.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mpierre
veterán
válasz mcwolf79 #14919 üzenetére
Moddoltad, vagy tuningoltad, vagy kettő az egyben?
Szerk.: Igaz. A bios?
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Dirtyz
őstag
válasz SkyS1gn #14927 üzenetére
Miért nem takarod ki maszkolószalaggal? Egyesével szépen kitakarod, ráfújsz, vársz, míg megszárad, csinálod a következőt...
Estetleg modellboltba elszaladsz, veszel kis ecsetet és festéket, azzal is megvan gyorsan és még maszkolnod sem kell (márha nem remeg a kezed )[ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!
-
mpierre
veterán
-
mcwolf79
veterán
Semmi nincs húzva,semmit nem csináltam vele.
Nem akartam moddolni.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mpierre
veterán
válasz SkyS1gn #14930 üzenetére
Mint a 2. lehetőség...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #14931 üzenetére
De amúgy érdekes,mert általában idle jön elő ez a hiba.
Délután futott kb. 2 óra Heaven benchmark, most kb. 2-3 óra BF3,és semmi hiba. Egyszer dobta ugyanezt,de az is Loading alatt,tehát terheletlenül.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
danikabaf
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám nem is tudom ,hogy fogalmazzam meg inkább rakok fel egy képet ami mindent elmagyaráz : [hiba] és gyakorian dob ki az illesztőprogram leállt majd helyreált hibával 12.1 catalyst! Létszi help eddig működött 2 órát bf3-aztam most nem tudom mivan.
Üdv.
-
danikabaf
tag
nincs tuning msi 6970 lightningom van alap órajeleken (940/1375) , csak az a probléma hogy hiába rakom a drivert újra tegnap az egész windowst újra raktam mégis jelentkezik ez a hiba
-
danikabaf
tag
reggel még bírta ... xd
-
zack
nagyúr
válasz danikabaf #14939 üzenetére
Próbáld ki 880/5500 órajelen, ha oké, akkor eddig bírta a gyári tuningot. Ha ott sem jó, akkor sanszos hogy garis lesz.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
asuspc96
őstag
válasz danikabaf #14935 üzenetére
Nekem a virágbolti AC: Rev. okozott ilyen hibát FHD-ban....1400x1050-ben már nem.... érdekes
Nekem is a 12.1 Catalyst van fent....jó besz@rattál mert már raktam újra win7-et driver miatt
Megyek ki is próbálom a BF3-at nehogy a szemem fényének baja essenasuspc96
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
-
zack
nagyúr
válasz asuspc96 #14945 üzenetére
Először is a driver telepítőt indítsd el majd uninstall. Újraindít. Utána a cleaner elindít, és minden bejegyzést amit talál, törölhetsz. Ha van fent Catalyst Application Profile (CAP) akkor legelőször ezt távolítsd el, majd indítsd újra a gépet, és csak ezután töröld a drivert.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
asuspc96
őstag
itt egy kép ezeket töröljem ? (ahol a pipa van)
CAP-okat már töröltem....Már egyszer megszipkáztam ezzel, úgyhogy kérem a segítséget(eteket)
asuspc96
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest