Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz stranger28 #13645 üzenetére
Milyen beállítással?
Terrain Quality-t vedd vissza, mert high és ultra módban tessalation és displacement mapping bekapcsol, gondolom azt nem bírja. -
SkyS1gn
félisten
válasz stranger28 #13650 üzenetére
nincs x8am, van a 16os meg a 4es, azthittem többet fog veszteni, jobb lenne alul mert még közelebb lenne az alsó intake ventihez de visszaraktam, meg cf esetén se húzná le úgy mint gondoltam
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz stranger28 #13654 üzenetére
Tudom, Linustechtipsen, követem a csatornát
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
van rá mód hogy megnézzem a vram használtságot?
-
Whit3Rav3n
senior tag
Ja az a baj hogy a 3dmark kevésbé érzékeny a lane-ekre mint sok game.
-
TheJoeker
tag
Hello!
Van egy Gigabyte 6970 O2es VGA-m.
Alap feszen 950/1450en megy, minden gond nélkül.Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Catalystban a power control settingsnél mit befyolásol ha a csúszkát -20%ra vagy +20%ra teszem?
Jelenleg nullán van.
Ha felteszem +20%ra, akkor az károsíthatja a VGA-t? Illetve érdemes állítgatni egyáltalán? Kapok vele bármiféle teljesítménytöbbletet? -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz stranger28 #13667 üzenetére
Jaja, én is +10%-on járattam őket mindig.
Voltak tesztek erről, ahol +20%-on helyenként rosszabbul teljesített a kártya.⭐ Stella
-
zack
nagyúr
válasz stranger28 #13650 üzenetére
Ezzel tisztában voltam én is, hogy 60-70% kihasználtságon nem a York a gond jelenleg, de köszi a megerősítést.
Számomra egyértelmű volt, hogy nekem írod.Lehet nem én vagyok itt az igazi "fan" aki foggal-körömmel ragaszkodik a Yorkhoz, hanem azok lehetnek az igazi "hivők", akik a Sandy-t ajánlgatják, mert az minden gondot megold.
Akkor ezek szerint mégse.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Attix82
addikt
Arra nem gondoltál még, hogy maga a program úgy van megírva, hogy sose menjen a teljes kihasználtság 70% fölé? (CPU) Ez lehet programhiba, vagy direkt ...tök mind1. Egy SB azon a 70% kihasználtságon sokka lerősebb mint a te procid, ergo sokkal több FPS jön elő és a VGA kihasználtság is jobban közelít a 99%hoz.
PL SC2be figyeltem meg, hogy 1 mag 100% 2. mag max 50%, akár alap akár 4,4 Ghz megy...és közbe az FPS sokkal több (Low beállítások mellett).
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
Még valami: [link]
Felőlem azt hiszel amit akarsz, meg magam is ...de az a proci gyenge.
Q9650 Info in video:
CPU usage was around 85-95%
GPU usage was around 70-82%
RAM usage was around 2.45gb2500k Info in video:
CPU usage was around 45-65%
GPU usage was pegged 99%
RAM usage was around 2.93gb[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Attix82 #13672 üzenetére
Szerintem hülyeségeket írsz.
Te is egy megrögzött "Sandy fan" vagy...
Tudom, Sandy nélkül nem élet az élet. Mindjárt ki is vetem magam a földszintről.A nagyobbik gond nem azzal van hogy Sandy hívő vagy, hanem hogy ezért képes vagy oltári nagy baromságokat is leírni, csak hogy védd.
Szerinted azért, mert a Karkandban valami optimalizálási gond van, ez azt jelenti, hogy Sandy-t kell venni mert azonos százalékon erősebb?
Egy igazi lúzer lennék ha ezért rohannék Sandy-ért.Bizonygatod hogy így rossz meg úgy szar a York...Tudod mit. Legyen így.
Nekem meg a GTX 460-ról van hasonló véleményem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Attix82
addikt
Tévedsz, nem azt mondtam ,hogy rohanj SB-ért, felőlem Cerkával is tolhatod (Vagy AMD) ...megint látod baromságokat beszélsz, de ezt már előttem többen is kifogásolták, hogy Te szemléleted elég begyöpösödött.
1. Panaszkodsz, hogy kevés az FPS. GPU nem 99% a CPU nem 99%
Belinkelem neked ezt:
Q9650 Info in video:
CPU usage was around 85-95%
GPU usage was around 70-82%
RAM usage was around 2.45gb2500k Info in video:
CPU usage was around 45-65%
GPU usage was pegged 99%
RAM usage was around 2.93gbHa nem tudod feldolgozni ezeket az adatokat, akkor no comment.
Ki mondta, hogy a GTX460 jó? Totál gyenge már, és tudom , hogy non stop 99%on megy mert látom Viszont te nem látod a fától az erdőt, gondolkozzál is kicsit.
Ismerősnek SB 2500 alap 6970 2 GB van, Bf3 non stop 99%.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Attix82 #13676 üzenetére
3.8 megapixelen tolja, nem 1080pben (ami csak 2 megapixel).
valamint az a york annyira meg van clockolva, hogy szintetikusokban is ütnie kéne egy 2500k @ stockot. 4.1ghzn megy, nem 3.0án.
nekem gyanús, hogy valami más lesz itt a hunyó... GTX580/7970 3GB eredmények vannak mennyir vramot esznek meg az új mapok?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Ghard
őstag
válasz Attix82 #13676 üzenetére
Érdekes.
Nálam se Szendi van,mégis bf3ban max beállitásokkal(karkandon néztem) 100% kihasználtságot ir a gpuz.
Már ezerszer meg lett nézve számtalan tesztben,otthon a nappaliban,még Mariska néni spájzában is, hogy a sandy játékokra nem jobb mint a quadok.
Persze ettől még vitatkozni lehet meg +2-3 fpsre hivatkozni -
Cybertrone
veterán
válasz stranger28 #13696 üzenetére
Cf-nek nem kene megrogyni a tesstol! A te problemed szerintem mas jellegu!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
stranger28
addikt
válasz Cybertrone #13697 üzenetére
Anno két kártyával is éreztem, hogy most tesszellálás van folyamatban. De nem ez a fő gond, mert CCC-ből ki lehet lőni. Valamit biz eltoltak.
-
Cybertrone
veterán
válasz stranger28 #13698 üzenetére
En mer nem erzem? Az 580is tessel szerintem, meg sincs gondom... Szlobi a cfel miert nem erzi?
Huzadd szandrat hatha jobb lesz!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
stranger28
addikt
válasz Cybertrone #13699 üzenetére
Nvidiának az jobban megy azért, de mondom nem ez a gond, mert kilőttem. Próbáltam már cibálni Szandit egyébként, mellesleg nehogy már eleve kevés legyen neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest