- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamuraiKenji
aktív tag
Ok legyen igazad , nem fogok ezen vitázni.
Slovakian menj segítségekkel , én meg anélkül kíváncsi leszek meg tudlak kergetni vagy sem..... Ha nem akkor elhiszem ezeket addig nem!
Amúgy törést én is támogattam veled együtt (emlékezz), persze meg kell húzni az ésszerű határt ..de itt nem a terv a pro liga amiket leírsz az meg már kb az , szóval valahogy meg kell őrízni a fun jelleget is ...akkor erre adj 1-2 ötletet. Mert csak puffogsz itt ill siránkozol mindig valamin, hogy ez nem jó az nem jó , de épitő ötletet nem sokat láttam ne haragudj , fikázni én is állatul tudok.....
Amúgy meg arra írtam , hogy nem fedi a valóságot ..ez a TDi-s témád , ill múltkor 87-es autós témád , letesztelt dolgok, ez van az , hogy épp az adott közösség abból mit autóz ki nem biztos , hogy az valós kép....
@Hartge
Amúgy van ilyen hogy valami gyorsabb, azért próbált a SIMBIN egyenlő autókat csinálni de néha félre nyúl ...pl a VW valóban majd fél mp-vel gyorsabb nincs mese , komoly bajnokságba nem is megy , ill volt anno Volvo C30 08 (olyan tapadása volt , hogy beszarás) az is cheater volt de annak javították időközbe a fizikáját , akkor még foglakozott a Simbin a játékkal.
De van hogy elbasznak valamit[ Szerkesztve ]
http://oakleyparadise.tumblr.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest