Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kommy

veterán

Milyen auto beállításokkla mentek, állítotok valamit rajta?.

Annyit észrevettem hogy monzában a teljesen alap beállítással úgy hogy a célegyenesben már tiltáson van az autó jobb kört megyek mintha betöltöm a beállításot ami a pályához van 1 másodperccel így tegnap sikerült 2:03:099-et mennem. Átalgban olyan 2:04 körül tudom ratani magam, ha nem vétek oltári hibát.

Hazsnáltok valami programot ami jelzi a telemetria adatokat realtime, mert én néha a Real time telemetry-t használom. Ha figyelem menet közben, magam akkor azt veszem észre, hogy a gumik mmondhatni hidegek, a fékek hidegek, ezáltal nő a féktávom mivel a féktáv végére melegednek be rendesen és ott fognak.
    Fékezésnél általábon dobálom le a sebességeket, hogy jobban lassuljak, ez a seat-nál nagyon bejön mivel egyenes és kis autó, soha nicns megcsúszás emiatt, de ezt pl bmw-wel nem lehet eljátszani, mert ki is csúszok.

Én Logitech DFP-vel játszok úgy, hogy 720°-ra van állítva a játékban pedig feltotlom max-ra a kormány elfordulást

Amúgy nagyon kezdő vagyok, nagyon kevés kilóméter van ilyen szinten bennem, ráadásul az is 90% csak gép ellen 90%-os ai-val, 95%-nál már megvernek.

Steady74: [link]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák