- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz hermanyi #146 üzenetére
Igen azt írtam is a hsz-ben, hogy a nagy izgalomban kétszer is levágtam harmadik szerintem nem volt vágás , de meg is kaptam érte ami jár Alapjáraton természetes (2 kerék a pályán 2 a rázókövön) szabály érvényesül.
Az 5ik sebességet kicsit kitoltam, így lassabb egy picit a kigyorsításnál viszont egyenesbe nem tudnak annyira megfogni, ha nem mögöttem jön persze a seggembe.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az my fault volt, kicsit tesztelgettem meg figyelgettem embereket, hogy olyan brutális féktávokat vesznek olyan módon, hogy hirtelen pakolja vissza és kvázi motorfékkel lassítja le a járművet. Brutális féktávokat lehet venni.
Persze ha elcseszi az ember ahogy én akkor ez történik
Gumi szerintem 10 kör után szevasz.. Lehet, hogy esőért imádkozok majd.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Oké csinálok
Race 07 Series (PH) néven lesz.
Jelszó: game
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jelszó nincs , elfelejtettem XD
-
hermanyi
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #159 üzenetére
gyerek fürdetés után tudok lenni ha elég lassú vagyok akkor is
és ezt is köszöntem
fess nem tudom hol az ini fájl[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mekkora verseny !!!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hatalmas ALFA vs BMW harc!! Na erről is lesz videó az zihher..
Állat volt.
-
MC HOBO
aktív tag
Háát... én tuti hülye vagyok ehhez, de nem vágom, hol kéne látnom a szervert... ha van...
Játékban kell keresni? Melyikben? ON, vagy 07?? Steam-ben sem látok semmit...Valaki HELP PLS!
It can't rain all the time!
-
Steady74
addikt
Srácok, itt vagyok!!!
Imádom a Win7-et!!! Totális konfig csere, X58-ról X79-re, és simán elindult új driverek fel, és megy minden, mint a karikacsapás!!!
-
hermanyi
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nem kell dedi szerver
Simán multiplayer, és azon belül HOST.
Ha kell csinálok szervert csak megy fel még egy videó.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #177 üzenetére
nem úgy, mert nem tudnak csatlakozni, az 5000-es ping szar beállítást jelent
de megvárunk -
HartgeH3-2.8
addikt
Jelezném múltkor linkeltem oldalt ahonnan lehet pályát szedni ami működik is , ezért szorgalmazni fogom Barcelona - Catalunyai versenycsíkot
-
HartgeH3-2.8
addikt
Server van
Race 07 Series (PH)
Jelszó: gameAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Steady74
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #180 üzenetére
Hol a videó?
-
Steady74
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #179 üzenetére
Illetve Hungaroring, ha megvan, az is jöhet, egy élmény lenne ott gurulni.
-
Kommy
veterán
Milyen auto beállításokkla mentek, állítotok valamit rajta?.
Annyit észrevettem hogy monzában a teljesen alap beállítással úgy hogy a célegyenesben már tiltáson van az autó jobb kört megyek mintha betöltöm a beállításot ami a pályához van 1 másodperccel így tegnap sikerült 2:03:099-et mennem. Átalgban olyan 2:04 körül tudom ratani magam, ha nem vétek oltári hibát.
Hazsnáltok valami programot ami jelzi a telemetria adatokat realtime, mert én néha a Real time telemetry-t használom. Ha figyelem menet közben, magam akkor azt veszem észre, hogy a gumik mmondhatni hidegek, a fékek hidegek, ezáltal nő a féktávom mivel a féktáv végére melegednek be rendesen és ott fognak.
Fékezésnél általábon dobálom le a sebességeket, hogy jobban lassuljak, ez a seat-nál nagyon bejön mivel egyenes és kis autó, soha nicns megcsúszás emiatt, de ezt pl bmw-wel nem lehet eljátszani, mert ki is csúszok.Én Logitech DFP-vel játszok úgy, hogy 720°-ra van állítva a játékban pedig feltotlom max-ra a kormány elfordulást
Amúgy nagyon kezdő vagyok, nagyon kevés kilóméter van ilyen szinten bennem, ráadásul az is 90% csak gép ellen 90%-os ai-val, 95%-nál már megvernek.
Steady74: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
Kommy: Monzában annyit állítottam, hogy a 6. fokozat áttételét hosszabbra húztam, így szélárnyékban éppen féktáv előtt forog le, illetve a 6.és az 5 fokozatban nagyon rövidet forog(azt hiszem a 7500nál van, amikor felváltok), 1-2 nagyon hosszú, 3-4 rövidebb, fékerő lacettihez 52-48, vagy 53-47 százalék, és ennyi.
Kormányra teljesen felesleges a 720 fok, nem busz-szimulátor ez. Próbáld meg 210 fokkal, teljesen elegendő.
Monza, 98% AI-val 8 kör alatt utolsó helyről indulva megvan a P1, igaz ekkor nem szabad hibáznom.
Srácok, totál beindultam a klasszikus pályákra, ezeken kellene csapatni:
- Spa
- Nurburgring
- Hockengheim ring
- HungaroringVélemény?
Hobo: sajnálom, hogy elmentél tegnap, jó lett volna, ha még tudsz maradni, bocsánat, hogy nem tudtam szólni időben, hogy változott a program.
[ Szerkesztve ]
-
MC HOBO
aktív tag
válasz Steady74 #186 üzenetére
"Hobo: sajnálom, hogy elmentél tegnap, jó lett volna, ha még tudsz maradni, bocsánat, hogy nem tudtam szólni időben, hogy változott a program."
Igen, sajnos már alig bírtam nyitva tartani a szemem, egész héten éjfél után kerültem ágyba (minden este a GTR2-vel gyakoroltam), így tegnap 10-kor már inkább az ágyikót választottam...
Viszont ma este nem tudok jönni, mára már van programom. Hétvégén viszont képben leszek, akár egész nap...It can't rain all the time!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Tegnap nem , de ma igen Már kész volt csak egyéb dolgok miatt "lustaság" nem tettem linkeltem be!
Íme ALFA vs BMW tessék nyugodtan lájkolni,csatlakozni!
(Mindjárt linkelem a korábban említett oldalt, és ahogyan be kell rakni a pályát) nagyon egyszerű és működik STEAM-es verzióval is!! Én már Barcelonát beraktam.Gyönyörű!!
Itt az oldal és a bővebb info a pályákról!!
[link][ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sajnos komolyabb setupoláshoz nem értek, az alap beállítást hangolgatom ahogy tudom. Leírást még nem nagyon kerestem hozzá, és beállítást sem találtam még. Szerencsére ez túra autózás tehát elviekben hatalmas eltérés nem szabadna legyen.
Szerk: Tegnapi monzás visszajátszás megvan, de videó nincs belőle még Én pénteken max délután leszek és utána csak vasárnap max. Egész hétvégén dolgozok.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #190 üzenetére
hú báz, akkor ki lesz a szeró??? Mert se nekem, se Bekunak nem sikerült szerót csinálni, Pepi remélem jön
Ja és ebéd után szeretném a videót megnézni!!!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
No tessék parancsolni már meg is van:
Szerintem ez tökéletes lenne.
extract the "Hungaroring" folder to your
...\Steam\steamapps\[your name]\race 07\GameData\Locations dir.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kipróbáltam a pályát gyönyörű és tökéletes !! Játékon belül (Add-On) fülecskén találjátok , betöltésnél Hungaroring, Mogyoród!! Állat
Próbáljátok ki.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hivatalos !!
Teszt verseny Hungaroring - Mogyoród!
Mindjárt sírok.. (ide jutottam egy sima topic nyitásból.) Vajon lesz még tovább?!Továbbá kettő új tagunkat kérném üdvözölni: kuraf_1986 (Sniper) és Safety Car (Odd_Gentleman) Nagyon komoly pilóták brutálisak és nagyon FAIRPLAY-ek!!
Nehéz dolgotok lesz !!!!!Ladys and Gentlemans please welcome!!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jelenleg server fut Hungaroring
Race 07 Series (PH)
Pass: game
Mi a véleményetek egy pro verseny által kötelezővé tett (belső nézetről), sokkal nehezebb úgy menni. Én bevallom nem tartom normálisnak ha valaki külső nézetben (GTA) nézetben játszik, akár F1 et is.......az valahogy nem életszerű.
Én a hood nézetet választottam az utóbbi időkben úgy elég jó és látok minden, visszapillantani mindig gombokkal kell,de hát ez van. Emiatt egyébként nekem nem mindig egyértelmű hol jár épp mellettem a másik ezért jobban kell figyelnem.
Lényeg a lényeg kötelező kormányos nézet??
(Az szakadó esőben , folyamatos ablaktörléssel) elég batár lenne.Szerk: Figyelem!! Ha GameData mappán belül nincs Locations akkor az is kell és oda mennek bele a pályák!
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #196 üzenetére
én belső nézettel megyek tehát iattam lehet nyugodtan kötelező
-
fess
őstag
Én is belső nézettel megyek,szóval lehet kötelező,de szerintem felesleges,mert ha valaki esetleg nem úgy megy,akkor ez eltántoríthatja attól,hogy velünk versenyezzen,és akkor kevesebb kocsi lesz a rajtrácson,kevesebb ütközet,stb...
-
MC HOBO
aktív tag
Én is vagy belsővel, vagy úgy, hogy csak az autó orra látszik (ez a HOOD?), úgyhogy én is benne vagyok.
It can't rain all the time!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Lehetséges sokan emiatt nem jönnének talán jobb megoldás a szabad nézet választás
Szerver még mindig megy Hungaroring.
16h futam (ha esetleg valaki)
Szerk: Esetleg tud valaki valami jó féle fájlmegosztó oldalakat, setupok megosztása végett? Nem mintha annyira számítana, de gondoltam miért is ne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest