Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    werszomjas Nos ez replay módban készül és trükkösen kikapcsolom a HD panelt , tehát nem mutat semmi mérő egységet kört semmit. Plussz látszik az EuroSport is. Keresek egyébként race 07-hez replay editort mert vannak akik nagyon jó videót tudnak csinálni. Extrém kamera nézetek. Földön marad a kamera és elhúznak fölötte és egyebek. Fogalmam sincs hogyan csinálják mert a sima replay rendszerben nagyon szegényes a választék. Tehát a visszajátszásokban tudod kapcsolgatni a nézeteket.

    Kommy Igyekeztem mindenkit sorra venni ami azt jelenti egyesével pásztáztam végig 2 x 10 kört, gyorsítva meg odébb kapcsolgatva. Nem egyszerű elég pepecselős meló.

    Christopulos Okok, eredményt itt is posztoltam, előre is köszönjük ha felteszed és vezeted ;]

    SamuraiKenji Akkor köv futamon én alapból 75 kilóval indulok?? Erősen gondolkodásba ejtett amikor láttam milyen előnyre tettél szert :) A másodikban is szerintem csak max védekezni tudtam volna egy nagyon picit aztán meg csak számolgatni a hátrányom :) Senki élményét nem akarom elrontani ezért gondoltam maximálni az 50kg-ot többszöri győzelem esetén viszont más lesz a tészta. Na meg keményebb is mert nem tudni a következő pályán milyen hatással lesz az autóra az adott súly. Szerintem most marad az eredeti terv (ha csak valakinek nincs jobb ötlete persze). Ha ismét behúzod a hétvégét , emelünk :) De kérheted szorgalmi alapon is :) Viszont úgy gondolom 75kg lenne tényleg a maximum és csak annak aki kettő hétvégét elvisz egymás után. Ez úgy érzem már egy olyan súly ami időmérőn, rajtnál, fordított rajtnál, célegyenesben érezhető hátrány kell legyen.

    Ahogy láttam Itt nem csak három gyors pilóta volt ;]

    Elég nagy a szakadék muszáj, jobban összehúzni.

    Tehát azt akarom elérni ami a fordított rajtnál érvényesül. A jobbak menjenek szépen hátra és onnan próbálják meg amire képesek. Plussz súly , egy hátsó rajt elég nagy esélyeket ad egy középmezőnyben lévő pilótának. Egy ilyen rendszerrel simán győzhet hátulról is valaki..

    Kettő verseny lesz minden alkalommal és végeredményt nézünk, összesítést!!

    Így menne a következő:

    Kenji 50
    Matyas 50
    Roland: 50

    Hartge: 25
    Fess: 25
    Patrik: 25

    Ezzel azt mondom bőven lehet hátulról feljönni.

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák