- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz SamuraiKenji #1315 üzenetére
Nagyon szép kör Egyben köszönném is a tegnapi segítséged súly tesztelés ügyben.
Súly bünti:
A dolog úgy néz ki,hogy 100 kiló alatt próbálkozni sem érdemes. SamuraiKenji kolléga iszonyat gyors volt tegnap, pakoltam én rá a súlyokat, de úgy ment mint a rakéta (pedig én se vagyok azért ennyire rossz)
Tehát az alap súlyotok megvan. Mivel felette már néhány kiló is számít, külön bünti lesz győzelemért és lehetséges qual-ért is! Ezt még ki kell dolgozni addig.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
negro
őstag
Hat grat akkor eleg ugyes de ez az amit nem ertek. Nekem ilyen sikan "levagast" nem enged a gep amit mar te csinalsz es siman elveszi a korom. Ezt irtam. Ezert szar ilyen szempontbol ez es Imola! Ezert szeretem jobban akar barmelyik palyat mert ott nem ezen fog mulni 1-2 mp el a gyorsabb kor... Ugyan igy megyek rajta en is bar en sajat setupot hasznalok igy lehet ettol van jobb beallitas.
Tegnap mentem Retro Cool -ban pl ket versenyt (Brand hatch, Magny Cours [link]) ahol csak 02-es BMW-vel lehetett menni es osszefutottam ott egy masik magyarral aki x ligaban jatszik es rendre meg tudtam verni idomeron es a versenybe is azt mondta nem hiszi el mennyire gyors vagyok se azt nem vagyok semmi ligaban benne es nem jatszok komolyabban.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
hermanyi
addikt
Szép karika minden elismerésem
A bmw -nél megszokott féktáv / visszaváltásnál nagyon szépen megfogod a hátulját . Ha jól vettem ki a videóból akkor visszaváltásoknál gázfröccs játszik közre ,hogy nem előz meg a hátulja .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest