-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz nonsen5e #56299 üzenetére
Nyílván, nem Crysis-hoz hasonlítom, nem is kenyerem a pixelek számolgatása, hoz egy 2013-ban elvárható szintet és kész. Néha kicsit erősebb, néha kicsit gyengébb. Azért a helikopteres meg a vízes példán kívűl még százat felsorolhattam volna. A járművek mozgása sem volt az igazi, a robbanások sem.
Zimmer? Tudott. Jó ideje vagy csak kopizza önmagát, vagy egyszerűen szimplán semmilyen az adott szerzeménye. Persze önmagához képest. Általában akkor béreli fel valaki, ha nagy név kell, és az átlagosnál csak egy fokkal kiemelkedőbb zene, mert az mindig garantált, de egy kicsit sem több. Ez a játék viszont többet érdemelt volna.
A mára betervezett játékod meg egy teljesen más szint. Ott majd hallani fogsz zseniális ost-t, remek hangokat, látni részletgazdag, stílusos pályákat, és zseniális színészi alakításokat, mindenkitől.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz D@reeo #56300 üzenetére
Szia
1.nem (ps3 es vinyo is osszerendelt,uj eseten gyalul es ujraepiti a szuz rendszert)
2. Ha jol tudom,akkor a terra amit meg kezel
3. Kell a backup (vagy mas)Spec En nem xarakodnek,mert a backup ra ramegy a fel eleted es nekem pl 2alkalombol 2x nem is lett jo.Igy hagytam ..... masoknak volt,h sikerult...
En igy oldottam meg.
A menteseim feltoltam felhobe,ami mas kellett azt penre es mindent gyalultam is lefele.....
Utana mentesek felhobol vissza es ami gamma ujra kellett azt meg letoltottem.(idoben sztem ez sem tobb,mint backup-olni.... bar nemtom Te mennyi digit gammat orizgetsz csak ugy.)Amugy jott regen valami geprol-gepre valo kozvetlen masolas,ha jol emlexem.... arra nezz ra,hatha az is megoldhato.(bar nemtom,lesz e a 2gep nalad 1idoben hozza)
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
KisTücsök
addikt
válasz nonsen5e #56303 üzenetére
Na ja. Ott én is elmormoltam magamban (hangosan) néhány ilyesmit...
___De ha már TLoU. Írta valaki korábban, hogy csak egy idő után lendül be, addig csak olyan, amilyen. Addig annyira nem is jött be neki. Egyetértek. Bár nekem a legelejétől is nagyon tetszett, de kb 30%-tól van az az érzése az embernek, hogy: "na ez nem semmi". Aztán ráérez és már a végéig abba sem hagyja.
Amúgy Gertrius, csak mondom, ne siess, azt nem szabad. Nézz meg mindent, olvass el mindent, hallgass meg mindent. Megéri.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz aizen92 #56305 üzenetére
Az több. Én kb annak a résznek a felétől vittem folyamatosan a végéig, szinte egyhuzamban. Az utána következő chapterig - a leghosszabb, a kedvencem -, szerintem még vidd el. Ha utána sem jön be... passz...
De amúgy simán ketté lehet választani a játékot szerintem. Először a nyár, aztán az ősz-tél-tavasz periódusokra. A Nyár szinte lehet csak a "felvezetés" is. Aztán beindulnak az események, a második rész gyorsan el is megy sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
válasz aizen92 #56305 üzenetére
Ha hiánytalan, karcmentes és az online kód is él, hagyd a fenébe, elboltoljuk valahogy. :>
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nonsen5e
addikt
-
-
aizen92
addikt
Lastofus-ban egy valamit nem értek. Illetve tök logikátlan egy zombiapokalipszishez. Lőszer találsz mindenhol, meg 5 ütésre széttörő botokat/bateket. De hogy egy rohadt balta/szekerce nincs az egész városban, amit kb ezermillió fejbe bele tudnál állítani.....
jó tudom, akkor nem szólna másról a játék mint, balta lendít headshot, balta lendít headshot.
Talán ez az egy zavar. Amúgy most tényleg pörög. Jó, hogy hagytam egy kicsit rohadni a polcon.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
KisTücsök
addikt
válasz nonsen5e #56309 üzenetére
Én ezt (is) szeretem benne. Ha valaki általam kedvelt karaktert megölik, majd jön helyette más...
aizen92: Balta van. Asszem kb 5-öt csaphatsz vele, de egy csapás egy kill. Igaz amúgy. Bár így is durva, hogy mikre odafigyeltek, milyen kis apróságokra, de még lehetett volna ennél jobb is, mint minden. Kár, hogy a fejlesztés közben nem kérték ki a véleményemet.
-
aizen92
addikt
válasz KisTücsök #56312 üzenetére
Egy biztos, legjobb apokalipszis "szimulátor". Ritkán látni ilyen minőségi munkát, mind történetvezetés, mind grafika szintjén. Story kicsit közepes, de nem az viszi a hátán a játékot. + Olyan nehéz végre egy játék 2013-4-ben, ami a casual playereket elijeszti. Easyn is elég kemény lehet egyeseknek szerintem.
-
KisTücsök
addikt
válasz aizen92 #56313 üzenetére
Sosem tartottam túl eredetinek ezt a zombis dolgot, ennek ellenére imádom. Itt igazából az a jó, hogy mennyire hihető a tálalása. Sok zombis cuccnál egy idő után bejönnek az ilyen mutáns szörnyek, meg olyan halhatatlan mutánszombiszörnyek, stb... itt nem. A harcrendszer is... 2-3 lövés és véged. Nagyon-nagyon eltalálták.
Milyen fokozaton tolod?
-
-
-
Skynet258
veterán
Ez a Last of Us... van pár játék amit sosem feledek (első ilyen emlékem a Dreamcast-es Shenmue...), de ez is bekerül ebbe az "emlék fiókba"... Valami iszonyat jól össze van rakva, hangulata, karakterek, zenék, szinkron, grafika... hát ez mestermű, ennyi. Valahol a vége felé lehetek már, tavasz, most épp lent egy csatornában bóklászok, és szívok azzal, hogy tovább tudjak jutni a zombik között...
Már ha csak ezért vettem Ps3-at, már megveregetem a saját vállamat. És lesznek még azért itt finomságok...
-
KisTücsök
addikt
válasz aizen92 #56316 üzenetére
Szerintem jó döntés volt. Nem nevezném túl nehéznek így sem, egy-két rész nem megy olyan simán, de ennyi kell. Meg rá is kell érezni, ki kell tapasztalni. Amelyik rész csak többszöri próba után sikerült az első végigjátszás után, azt másodjára kb egyből megcsináltam.
Skynet258: Enyhén spoileres a hsz-ed.
Én is így vagyok ezzel. Egy nagyon szűk elithez csatlakozott nálam. Van ott még kb 3, max 4 játék, ha az élményt nézem, melyet nyújtott nekem. Ha a játék minőségét, akkor talán még ennyi sincs.
Amúgy azért vigyázz, ez magasra rakta a lécet, nagyon magasra. Majd a többit ne ehhez hasonlítsd, nehogy csalódás legyen a vége. A befejezés is hibátlan egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz cyberkind #56320 üzenetére
Őőőőő én??? Kb. Youtube gameplay videókat nem merem majd nézni Én nagyon kivagyok az ilyen horror játékoktól.
Amúgy, ha a filmekhez hűek maradnának, elárulom mi lenne: Casual player: Instant halál 2 perc után.
Hardcore player. 10 perc után halál, majd ezt 80 alkalommal megismétli hátha túljut az alienen. Akkor is majd bír 15 percet.
Szerintem nem kell félni, ezek a gameplayek általában normalon mennek. Szóval képzelheted mi lesz a legnagyobb nehézségi fokozaton."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
cyberkind
félisten
válasz aizen92 #56321 üzenetére
Pedig annyira nem para, bár nekem az Outlast se volt az előszörre, de tény hogy a 2008-as Dead Space óta kapunk egy jó horrort, pedig az nem ma volt.
Akkor legalább a lény járását megváltoztathatták volna, mert így 2 lábon nagyon nevetséges.
Egyébként van ez Amnesia The Dark Descent, engem ez se hozott lázba, de próbáld ki, alsógatyót készítsd be.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz cyberkind #56322 üzenetére
DeadSpace. Na ott rontottak el. Játszottam azzal anno vagy 4 órát és mondtam, hogy köszi, de ezt soha többet.
Lehet valakinél kipróbálom ezt az Alient, mert a téma annyira tetszik és nosztalgikus, hogy én is benne lehetek abban a világban, amit idióta kölökként néztem.
Első értékeléseket megvárom azért
Amnesia The Dark Descent: Aha köszi nem. Ismerősök szívatnak ilyenekkel. Már attól kalapál a szívem ha ilyen reakció videókat nézek Youtube-n. Túlságosan beleélem magam a játékokba sajnos, így az ilyen ijesztegetős/rettegős játékok kiverik a biztosítékot.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Mikor kijött az eredeti, hamisítatlan Slender játék, akkor haverral összeültünk télen a viharban egy félig üres házba (épp költöztek) és játszottunk. Azt a pokoli kínt más játék még nem volt képes előidézni, mint a Slender, mikor már remegett a kezem, de muszáj volt újrakezdeni, mert meg kellett tudnunk, mi lesz, ha összeszedjük az összes lapot, mi lesz a vége az egész "sztorinak". Aztán több óra gyomorgörcs és sírás után sikerült. Összeszedtük a lapokat...
Az Outlast csak rémisztget, az Amnesia az már igen, konstans, agyat zsibbasztó rettegéssel tölt el, de a Slender zavaró minimalizmusa pusztít. Felraktam az új gépre is (bencsmárk ), de a büdös életben nem fogom elindítani, egy rettenetes emlék mementója lesz az az .exe fájl.Ez az Isolation inkább taktikai játék lesz videók alapján, rengeteg kütyüt kapsz, amivel ki tudod játszani az élient és az embereket is. A lény hagy kívánnivalót maga után, de a hangulat nagyon ott van. Még az is lehet, hogy előrendelem, idősb Ripley-vel is kacérkodni kicsit.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz aizen92 #56319 üzenetére
Azt én várom.
De pénz hiányában egy darabig még várni fogom.
"Casual player: Instant halál 2 perc után."
Akkor össze is tenném a két kezem.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Bad Pritt #56327 üzenetére
Azért az első AvP ('99) marine kampánya Director's Cut-on sem piskóta.
Vagy akár egy Doom 3 (ofc Nightmare-en), éjszaka, full-fullon FPS-röccenés nélkül, Dolby-val, nyitott ablak mellett..
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #56329 üzenetére
A Dead Space meg igen? Pedig az totál kiszámítható volt, L alakú folyosó, befordulsz a sarkon, aztán vissza és ott van egy creepy Csupakar. Én mindig is inkább az AvP-s horrorvonal leszármazottjának tekintettem, nem olyan keményvonalas rémisztgetésnek.
Penumbrát is érdemes megemlíteni, az a sorozat sem egyszerű eset.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
james001
veterán
Amnesia meg Slender hagyjuk már... Five Nights at Freddy's és PS4-en a P.T. na azok parásak
(#56333) cyberkind: Rá kell jönni a stratégiára,de azért este fülessel világítás nélkül beszarsz tőle rendesen. Legalábbis én nem aludtam tőle vagy 2 napig
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
cyberkind
félisten
válasz james001 #56332 üzenetére
Persze meg a Super Mario, ez a Freddy inkább idegesítő mint horror, mert jó nagy ökörség az egész, pláne hogy elfogy mindenünk meg még a kamerával se látunk semmit.
(#56331) HáGé
Penumbrat csak szidni tudom a zseniális irányítás miatt, nálam az még gyerekmese se, de így hogy állandóan felidegesített, ment a kukába ahova való.
Avp 1-2 is király.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Akkor leszögezhetjük, ahány ember, annyiféle parafaktor. Valaki még a ST: Elite Force borgos részein is beszart. Nálam a Slender tette be a kaput.
Az Aliennél a randomfaktor lehet majd fasza parafaktor, elvileg úgy lettek a pályák megtervezve, hogy van egy számunkra láthatatlan csőhálózat rengeteg átjáróponttal, ahol az élien megjelenhet. Egyszer itt jelenik meg, kövi végigjátszásban (vagy halál után mentést betöltve) meg totál más helyen, ehhez meg alkalmazkodni kell. Ez érdekes lesz.
(#56333) cyberkind: Penumbra érdekes volt, de nem kötött le sajna. Egy horrorjátéknál pont az lenne a lényeg, hogy még a szokásosnál is erősebb késztetést érezz arra, hogy folytasd és visszamenj a tébolydába, na ez ott nem volt meg, többek között tényleg a ratyesz irányítás miatt.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cyberkind
félisten
válasz Bad Pritt #56335 üzenetére
Úgy tűnik.
Ez a véletlenszerű megjelenés jó dolog, csupán az szokott lenni a baj, hogy elég kevés lehetőség van, tehát nem több 10, amit akkor se jegyzel meg ha ezerszer kitolod, hanem csak pár darab, vagyis én eddig ezt figyeltem meg amelyik játékban voltak ilyen dolgok.Engem onnantól kezdve nem izgatott annyira a dolog, amikor megláttam hogy az első "szörny" egy kutya, utána meg az irányítás.
[ Szerkesztve ]
-
Amnesia ---> : D
-
KisTücsök
addikt
Erre az Evil Withinre leszek kíváncsi. Ígéretes.
Ha már horror... Nálam volt egy FEAR is. Persze köze nincs az Amnesias rémisztgetéshez, de egy két helyen nagyon az tudott lenni, nekem legalábbis. Az volt az egyetlen játék, ahol az egyik jelenetnél majdnem hátraestem a székkel. Örök emlék. ^^
Na James megelőzött. Jaja, jó volt az. Kár, hogy a folytatások már a nyomába sem értek.
[ Szerkesztve ]
-
Amnesia raped. Asszem, egy PÖPPET bugos a gém.
-
Elims
veterán
-
KisTücsök
addikt
Nekem az, ha helyszínre utal.
A Beyondosban hol? Vissza olvastam, de nem találom. Először spoilerbe raktam az olyan részeket, utána off-ba, többször is ellenőriztem. Biztos mindent beleraktam, amit beleakartam. De amúgy javíttatom egy modival, csak mond meg melyik részt.
spoilerre nagyon érzékeny vagyok, remélem semmit nem lőttem le.
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Ha veszek egy három hónapos használt PS3-at (blokk megvan), akkor ugye jól tudom, hogy a blokk ellenében a bolt ahol vásárolva lett eredetileg ad egyszer 1 év jótállást ÉS ezen felül még van +1 év SONY gyártói garancia, tehát összesen 2 év gari van a psekre (amiből 2014 júliusi vásárlás esetén maradt még circa 1 év 10 hónap).
Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
MrPG8
aktív tag
válasz KisTücsök #56304 üzenetére
Az én voltam.
Nekem teljesen más tapasztalatom van, dehát izlések és pofonok. Beyond > Uncharted > TLoUBeyond: Two Souls was the final project of video game composer Normand Corbeil, who died of pancreatic cancer on 25 January 2013.[19] Corbeil had provided compositions for Quantic Dream's Heavy Rain and Fahrenheit. Composer Lorne Balfe, who composed the soundtrack for Assassin's Creed III, replaced Corbeil as the game's composer after Corbeil's death.[20] Balfe's long-time collaborator Hans Zimmer joined him as producer in August 2013.[21]
Hans Zimmer csak később szállt be, Corbeil-től vette át a staféta botot. Nekem hangulatra semmi sem tudta űberelni, platinum is meg volt belőle 1 hét alatt maximum (elég egyszerű, de kb 2-3x kellett végigvinnem sztorit, hogy meglegyen). Én egy percet sem unatkoztam. Mondjuk én nagy Ellen Page fan vagyok, ez is közbejátszott a véleményalkotásomban.
-
MrPG8
aktív tag
-
Fricó
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok még a témában. Most vettem egy új PS3 slimet.A kérdésem, hogy ez a gép DLNA képes?
Ha igen hogy kell beállítani hogy win8-as laptopról tudjak streamelni média tartlamakat?
A TV-m nem dlna képes...
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs