Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NeoExDeath

    aktív tag

    válasz Tegla80 #42867 üzenetére

    Egyetértek. A GT5-ben az a jó, hogy maga az autók viselkedése nagyon jó, főleg ha kormánnyal játszik az ember. A grafika hagy maga után kívánnivalókat. A pályák alapvetően szépek, de csak azok ahol csak út van, fű meg erdő (pl. Nürburgring referencia kinézetű), ahol már város, épületek is vannak ott már kilóg a lóláb. De nincs is ezzel semmi baj.
    A lényeg hogy fixen hoz magas, viszonylag konstans framerate-et, elég jó grafikát, és sok kocsit amik tényleg eltérően viselkednek egymáshoz képest (szeretném azt hinni, hogy úgy kb mint az életben :) ).
    Ja és ami még értékelendő, hogy letisztult a grafika, tényleg a realisztikusságra mentek rá, nincs benne semmi gagyi blur effekt vagy hasonló, hogy gyorsabbnak érződjön a száguldás vagy ilyesmi.
    A kocsik belső tere viszont kb csapnivaló de tényleg. Kezdve azzal, hogy a szinte minden kocsiban máshol van a nézőpont a műszerfalhoz képest, folytatva azzal hogy a műszerek majdhogynem leolvashatatlanok. Ebben már láttunk sokkal jobbat, a legjob példa rá a Shift 2 Unleashed, ahol a műszerfal tű éles, szépen alaposan kidolgozott, a sisakkamera meg egy jó feature ami nagyon hangulatos volt, kár hogy a játék nem volt elég jó hozzá.

    A GT6-nak ehhez képest csak annyit kéne fejlődnie, hogy következő generációra jöjjön ki, és a grafikában ne legyen kompromisszum, szóval kb az mint a GT5-ben, csak kidolgozottabban, magasabb felbontással. És tartalmasabb kampánnyal, átgondoltabb multival.

Új hozzászólás Aktív témák