Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz chubii #16824 üzenetére

    Az Ausztriában vett játék ugyanúgy 2-es régiós, mint a Németországban, vagy az itthon forgalmazott játékok. Amúgy minden játéknak van egy ún. BLES-kódja, amit feltüntetnek a lemezen, borítón. Mikor letöltesz egy kiegészítést, ott külön kiemelik, hogy melyik BLES-kódú játékkal fog működni, tehát ily módon is ellenőrizheted. Alapszabály, hogy az európai kiadások 2-es régiósak, így az európai store-okból letölthető kiegészítők ezekkel működnek, az USA kiadások viszont 1-es régiósak és azokkal csak az USA store-ból letöltött kiegészítők működnek. A régiójelölést szintén láthatod a hátsó borítón egy kis földgömb-ikon társaságában.

    Az osztrák store-ban feltételezésem szerint német nyelvű a felirat. A programoknak szerintem multinacionálisnak kellene lenniük, választhatónak kell lennie ott a német nyelvnek is az angol mellett.

    Az euró alapú (osztrák) PSN kártya természetszerűleg nem működik sem az USA (dollár-alapú), sem a UK (font-alapú) store-ban, oda a megfelelő pénznemű PSN kártyát kell megvenned.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák