Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz 4Grider #1902 üzenetére

    Igazából még az sem a legkedvezőbb, ahol van más szolgáltató (mint pl. a PR) ott még jóval kedvezőbb árak vannak a Telekomnál.
    Én is olcsóbban kijönnék TV+Internet+Telefon, mint a PR-nél és akkor több csatorna lenne (nem kell külön HD-t se venni) és a net is stabilabb lenne, csak sajnos nem elérhető itt a 30-as.



    A middle elvégre csak 8200 forint és akkor még kell kiegészítő csomag meg box, amik szintén horror áron vannak és akkor még gyakran használhatatlanok is.
    Ezeknek annyi eszük sincs, mint a Telekomnak, igaz hogy azok is hülyék, de legalább olyan helyeken, ahol van konkurencia, ott olcsóbban adják a csomagokat, ezek meg azt hiszik, hogy bárhol bármilyen téren felvetik a versenyt bármelyik nagyobb szolgáltatóval, mert ők a 60-as nettel meg a gyenge digitális TV-vel megváltják a világot.
    Igaz, hogy digitálisban elsők voltak, meg nagy a kínálatuk, de én annyira nem lennék rá büszke, főleg hogy más téren elmaradottak és bizony nem a TV-é a jövő, főleg hogy azt neten is lehet nézni akár és jobb minőségben.

    bucihost: Azért a DIGI esetében több szempontból is egyértelmű, hogy miért nem fejleszt, illetve terjeszkedik annyira.
    Ugye egyrészt olyan alacsony áron adják a csomagokat, hogy abból a pénzből egyhamar nem jön össze annyi, hogy más településeket is le tudjanak fedni, vagy akár nagyobb fejlesztést tudjanak végrehajtani már egy lefedett településen (az optika és a végponti eszközök pl. annyira azért nem olcsók, főleg ha nem ....... építenek várat), másrészt pont ezért nem nagyon engedik őket egyes településekre, mert a helyi szolgáltatók képesek megkenni akár az önkormányzat kezét is, hogy ne engedjék be a DIGI-t. A PR is már rég csődbe ment volna, ha nem folytat ilyen üzletpolitikát, nem is véletlen ilyen drágák a szolgáltatások, elvégre valamiből meg kell gazdagodni, meg egy-két embert le is kell fizetni.

    (#1904) Gus-T.: Én is ezen a véleményen vagyok és még én vagyok a hibás azért, hogy nem állok be a "hülyének nézhetők" sorába.
    Addig amúgy sajnos nem fog változni a helyzet, amíg pár jelenlegi fejes fejét le nem vágják, mert addig azt hiszik, hogy ők a királyok és mindent megtehetnek, mert a nép kénytelen bármilyen erőt is felvonultatni ellenük, ami egyre nehezebb lesz, mert folyamatosan uszítják az embereket egymás ellen, ráadásul egyre jobban hülyítik őket. Bár az utóbbi már látható az oktatás terén és már vannak is tüntetések, de gondolom semmi nem lesz belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák