Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz fatal` #1844 üzenetére

    Na igen, a PR-nél a TV-re mennek rá inkább, a többi az le van szarva. Azért mondtam, hogy nézőpont kérdése, mert engem pl. már egy jó ideje nem nagyon érdekelnek a sport csatornák (ne sértődjön meg egy sportrajongó se, csupán nem akarok olyan ember lenni, aki egész nap a TV előtt ül, zabál és az a legnagyobb problémája az életben, hogy ordibáljon egy meccs alkalmával egy olyan csapatnak, amiben minden szereplő hozzá képest milliárdos és azt a pénzt szinte a semmiért kapja, de arra jó az egész, hogy lekössék az embert, szóval hagyjuk is, mert ezért a mondatomért egyesek képesek megkövezni), sőt idegesítő is, hogy ennyi van belőle az alap csomagokban. Ha a PR-nél esze is lenne egy olyan embernek, aki a csatornakiosztásért felelős, akkor a sport csatornákból is pl. simán lehetne csinálni egy külön csomagot és azt külön értékesíteni (az érdekes az, hogy HD-ban van külön sport HD, szóval nem értem a hülye logikájukat), de hát a vezetőségnek sehol sincs sok esze.

    Na igen, egy pozitívum a kártya, legalább is a Telekomhoz képest, csak az a baj, hogy nem mindenki cseréli le a TV-jét csak azért, hogy kártyával tudja nézni, a box-ra meg inkább nem mondok jelzőket, de lényeg, hogy funkcionalitásban és kezelhetőségben nem éppen a legjobb.

    Fücsök007:
    Mondjuk igaz, még a kínálata is szegényebb, már ha csak az IPTV-s csomagokat nézzük akkor is.
    Mármint a PR-nél? Mert szerintük sosincs semmilyen probléma és panasz a szolgáltatásaikkal kapcsolatban.
    Utóbbi meg azután derül ki, miután már bekötötték, bár akkor már érdemes ellenőrizni a munkájukat és kérni egy helyszíni mérést is a későbbi ilyen jellegű problémák elkerülése érdekében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák