Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mályva

    aktív tag

    Sziasztok.
    Olyan problémával forulnék hozzátok, hogy nov 11.én gearbestről rendeltem.. Magyar postának kellett volna tegnapi napon kihoznia.. nl holland pdm rendelés..

    Járt már valaki úgy hogy rossz kerületbe, rossz postára, rossz címre vitték ki a gearbest csomagot? A címet tökéletesen adtam meg, azzal semmi gond. Szerintem összekevertek 2 budapesti kerületet. Itt a magyar posta hibázott, akit nem tudtam elérni péntek délután óta.
    A magyar postának kellett volna kiszállítania, és követem is ,de azt kaptam
    hogy sikertelen kézbesítés az applikáción keresztül látom csak ezt, ha
    számítógépen nézem akkor mást ír. Értesítőt, semmit nem kaptam, nem
    járt itt
    senki. Azt írják hogy helyszín Budapest -adott kerület ( ami nem az én kerületem)1 posta.. szállítás
    folyamatban.
    De az applikáció fő képernyőjén az szerepel hogy
    sikertelen kézbesítés. Az életútban pedig az van hogy küldemény szállítása folyamatban- adott kerület ( ami nem a sajátom) 1 posta-
    Jol gondolom hogyha az adott kerület postáján lenne akkor az lenne írva hogy Postán átvehető. De itt nem az van , hanem hogy 1 posta- szállítás folyamatban. A főképernyőn pedog hogy sikertelen kézbesítés. Ha az lenne hogy átvehető adott postán már bementem volna. Lehet hogy rájötek a hibára és azért van folyamatban a szállítás? Az életútban már nem írták bele hogy sikertelen kézbesítés, azt csak a főképernyőn látom. Életút lemaradva frissül, vagy rögtön? a weben számítógépen pedig ki sem írja a sikertelen kézbesítést, csak az idegen posta nevet- és hogy szállítás folyamatban.

    Szerintem téves helyre próbálták kézbesíteni, mert nem értem mit keres
    a csomag egy másik kerületben? Más kerületben lakom eleve. A kérdésem az lenne hogy akinek volt ilyen automatikusan megoldották az ügyet, vagy mi lett belőle akinek volt ilyen esetleg.. ?!



    Köszönöm.

    Megbízhatóságom: 210 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა

Új hozzászólás Aktív témák