- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
A fene most meg már nem akciós...
Csak 300 euro-ért találok.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
bepe79
addikt
Megindult az F6-ra cserélési láz?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
nagyúr
-
7Heads Drago
veterán
válasz DroiDMester #2803 üzenetére
Na ez érdekelne hogy miért?
A soc erősebb, a töltés gyorsabb, a vízállósága is nőtt, a felbontás is nőtt... Hol látsz te visszalépést?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 7Heads Drago #2804 üzenetére
Nincs közelség érzékelő, csak virtuális kacat! Aksi sem bírja annyit mint az F5.ben, a cseppállóság pedig semmit nem ér!
-
matyics
őstag
válasz DroiDMester #2805 üzenetére
Csak érdeklődöm. Volt már a kezedben, vagy csak vau, vau?
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
nagyúr
válasz matyics #2806 üzenetére
igen volt, vettem egy 12/512.es verziót, de 5.nap múlva vissza is küldtem a boltba, mert számomra vissza lépés volt az F5.ömhöz képest!
ugyan azzal a használati szokással amivel az F5.ön megvan a 2.nap az F6 már a második nap délelőtt kérte hogy etessem meg! Szóval még másfél napot sem bírt ki!
a virtuális közelség érzékelő meg a szokásos BOTRÁNY kategória, telefonálás közben állandóan felébred a kijelző, és össze vissza el nyomkodod a füleddel/arcoddal a telefont, köszi de ez így egy nagy kupac sz@r!
F6Pro teljesen rendben van ott van rendes FIZIKAI közelség érzékelő ahogy az F5.ben is!
-
beller
aktív tag
válasz DroiDMester #2807 üzenetére
Két hete használom. Az akkuról már többen megírták, hogy kell 2 hét használat, hogy a töltési ciklusom beálljanak és eiérje a teljes teljesítményét. Én jelenleg 3 naponta töltöm, de ugye ez használat függő. A közelségérzékelő nekem tökéletesen működik, egyszer sem nyomta el a fülem. Azt megértem, hogy te ilyen-olyan szempontok alapján elégedetlen vagy vele, de ezért fikázni nem hiszem hogy korrekt. Nekem egy 3 éves x3 pro-t váltott, ami egyébként hibátlanul pihen a dobozában, de eszembe nem jutna visszacserélni.
-
nagyúr
-
beller
aktív tag
válasz DroiDMester #2809 üzenetére
Az eddig olvasott tesztek, leírások, vélemények nekem azt mutatták, hogy valóban nem jelentős a fejlődés az F5-höz képest. De azért van, mint már előttem is írták. Egyébként is senki nem állítja hogy az F5 gyenge vagy problémás lenne. De tény hogy egy újabb típus valamivel jobb (árban is közel azonosak) és időben tovább fog frissítéseket is kapni valószínűleg.
-
matyics
őstag
válasz DroiDMester #2807 üzenetére
Köszönöm a választ, így korrekt a dolog.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
nfsu17
veterán
válasz 7Heads Drago #2804 üzenetére
Tipikus mai modern kor fejlődése ez a teló is.
Ahogy a többi márkáé is, szvsz.
Tettek bele újabb, gyorsabb dolgokat, mert azt muszáj, cserébe vettek is ki belőle dolgokat, melyek továbbra sem lennének haszontalan dolgok.Sztem a gombba épített ujjolvasó még mindig gyorsabb, mint a kijelzős.
Jack: igen, vkinek ez döntő érv.
Közelségérzékelő: nem lenne gond az ilyen virtuális marhaság, ha konzekvensen mindenkinél működne is mindig jól. De ugye...
IP védettség: vagy legyen full vízálló, vagy a többi semmit nem ér, marketing BS.
Akku: minden teszt mutatja, hogy kevesebbet bír. Nem keveset!, hanem kevesebbet, mint elődje. Ami még mindig jó lehet bárkinek.
Sebesség: igen, papíron gyorsabb, itt mindig az a kérdés ki is tudja-e használni adott app, vagy user érzi-e a gyorsabb kiadást az elődhöz képest.
Ne 3-4 éves telók után örüljünk, hogy gyorsabb. Vicc is lenne, ha nem.
Kijelző jobb: valóban jobb?, valóban látni hogy élesebb, szebb, vagy csak az akku kárára ment a több pixel mozgatása? Ezt is csak egymás mellé téve lehetne pixelkukkolni.
Sztem nem vitatatja senki, hogy sok éves telóról érdemes váltani, de még így is találhat benne a user hiányosságot...jack, proximity, stb.
Az elődről meg akkor érdemes, ha pont azt a pár dolgot keresi a user, amit az utód tud csak -
7Heads Drago
veterán
válasz DroiDMester #2809 üzenetére
Ez te tényként írod le, mintha ezt sokan alátámasztanák. Közben csak ez a saját véleményed. Az akku pár nap után áll be.
Ellenben amiket én írtam le pluszként az F6 mellet azok tényleg tények tesztben alátámasztva.
A gsmarena szerint tényleg csökkent az akkuidő, viszont ugye nagyobb felbontású a kijelző és a fényereje is nagyobb a kijelzőnek, mint az F5-nek. Gondolom ezért esik be a Sot.
F6 10:36
F5 11:52
Mérlegelni kell kinek mi kell. Én is rendeltem egy F6-ot munkatársnak. Engem ez a nagyon nagy kamera keret az ami zavart. Amúgy nekem jónak tűnt, viszont én csak beállítottam neki és nem használtam.[ Szerkesztve ]
-
-
doongoo
addikt
Megérkezett egy frissítés: csak júniusi biztonsági patch 1.0.6.0.UMRMIXM
-
yanna
addikt
Srácok! Érdemes lehet 80k-ért egy csak tesztre kibontott 8/256 F5 megvétele? Semmi extra, átlagos használat. Fő szempont a megbízhatóság, tartósság, akkuidő. Vagy másfélszer ennyiért inkább X6, F6 felé nézelődjek? Köszi!
-
Műszakis
tag
Nekem az 1.0.6.0-al megjelent a Vowifi .vodafon
[ Szerkesztve ]
-
gabor_01
senior tag
Ma végre megvettem a ketyerét.
Frissítések után a legújabb biztonsági dátum: 2023-11-01
Lehetséges? -
bepe79
addikt
válasz gabor_01 #2823 üzenetére
Nem, nekem is UMREUXM és 1.0.7.0-án vagyok. Nekem ugyanígy nem akart frissülni egy dekát sem 1.0.4.0-ról, amíg át nem állítottam a régiót Franciaországra.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz gabor_01 #2825 üzenetére
Nekem is lejött Svájccal az 1.0.8.0, maradhat ezen is, de vissza is állítható, nincs semmi hátrány belőle.
-
-
nagyúr
-
gabor_01
senior tag
válasz DroiDMester #2829 üzenetére
Nekem beváltak ezek.
Mi a jobb?
Szívesen tanulok. -
Carline
őstag
válasz DroiDMester #2829 üzenetére
Én ótvargagyi bubis sarokvédős tokot használtam ezen (most lányomnál van neki is az van), most 13T-n is az van. Szerintem kellően vékony, oldalára állítva nem csúszik el asztalon és így lehet videót nézni/játszani is. Eleve veszek 2-3 darabot és ha kezd bemattulni az UV miatt akkor kuka és tehetem rá az újat.
Nekem pont e miatt nem tetszettek a linkelt Nilkin és egyéb tokok (volt más telefonjaimon), mert nagyon csúszósak és ha kiteszem oldalára állítva az asztalra már dől is el.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
nfsu17
veterán
válasz gabor_01 #2827 üzenetére
Nekem is van ez a linkelt Nillkin.
Előny: fekete (fekete telóhoz)
-masszív (ami egyben a hátránya is, nekem bőven elég lenne vékonyabb, keskenyebb, ez a kombó így már a strapateló kinézetét/fogását imitálja)
Legalábbis nálam, az előző telóm (Mi 9T) gyári "tokja" (=hátlapja) egy nagyon vékony kis valami volt, de szinte alig volt látható, észrevehető...nekem tökre megfelelt.
-nem gyűjti az ujjlenyomatot a hátlap. De tényleg. Mondjuk nekem nagyrészt tiszta a kezem, néha izzadt, télen kenőcsös, de nem kirívóan zsíros...nem kell törölgetni hetekig, semmi nem látszik meg rajta.Hátrány (nekem):
-ahogy fentebb írtam...lehetne kevésbé masszív, vékonyabb
-nem annyira csúszásmentes, mint gondoltam
A gyárik0t0nátlátszó tok szvsz finomabb fogású (meglepően jó anyagminőségű), jobban kézbe illik, mert jobban lekerekített a széleken, és kevésbé csúszós.
De jobban gyűjti az ujjlenyomatot.
Plusz az én szememnek undorítóan néz ki minden telefon, amin ilyen k0t0n van. -
nagyúr
Itt van ultravékony tok, persze ez csak dísznek jó, ha le ejted 0 védelmet ad!
Vagy ha kotonos kell Liquid szilikon
[ Szerkesztve ]
-
BB9000
senior tag
válasz gabor_01 #2834 üzenetére
Ezt vedd: Nillkin Camshield Pro kék
Ali-n most csak feketét látok olcsón, de mivel a kameravédő miatt teljesen máshogy néz ki a hátulja, ezért elég könnyen meg lehet különböztetni egy nem kameravédős tokban lévő telefontól.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Gyanítom,hogy config fájlt nem raktad be azért lép ki
Itt is olvasgathatsz kicsitAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
yanna
addikt
Köszönöm Srácok!
Valóban nem, mert nem is igazán láttam mi történik. (Laposakat pislogtam már ebben a jó időben. )
Holnap rágyúrok. Ráadásul úgy rémlik, hogy amiket előzőleg használtam azok elindultak config nélkül is. Lehet rosszul emlékszem... -
nfsu17
veterán
töltsd le innen az apk-t
meg hozzá vmelyik xml-t
[link]Települ az apk
elindítod
ki fog lépnimajd [link]
"Telepítés:
Előszőr telepítsétek fel az LMC appot, ha megvan az app gyökér könyvtárába be kell másolni a konfig fileokat.Ezutan LMC app megnyit gyorsan át kell kapcsolni videó módba,mert különben pár másodpercen belül crashel.Ha már átléptél videó módba akkor a felvétel inditó gomb és az előnézeti gomb közti üres részen dupla érintéssel beimportálható a kívánt konfig file."[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
Kár hogy ez az AOD egy kalap kaki.
-
nagyúr
-
yanna
addikt
válasz DroiDMester #2849 üzenetére
Ahhoz több a sötétség mint az Univerzumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest