Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Fogash #38005 üzenetére

    te a tc-s fogash vagy?

    "Amire kaptam hideget-meleget (a piros avataros csávó (lusta vagyok visszagörgetni a nevét) egyből a "beszótá vaze?!" jellegű hozzászólással nyitott, ami frankó alapozás volt az egész tegnapi beszélgetéshez."

    Szerintem az a "panasonic abbahagyja a plazmagyartast" hirt kommentalo megjegyzesed valtotta ki. Ezt a pletykat hetek ota ketszer berakjak ebbe a topikba, egyebkent meg evek ota minden ev elejen ez megy, hogy a plazmanak igy vege meg ugy vege. Aztan megis itt van, es itt lesz meg egy ideig.

    Hogy mondjuk 3 ev mulva mar nem fognak uj modellt fejleszteni, az miben befolyasolja a mai vasarlasunkat?

    En annyit fuznek hozza a temahoz (amellett hogy soha nem vennek Samsungot, ha hasonlo arban van Panasonic, ami plane jobb is, engem az okosteves parasztvakitas nem igazan erdekel) hogy remelem utanaolvastal hogy milyen kompromisszumokkal jar egy plazma uzemeltetese, lasd beeges, ghost. (es persze ha pana-t veszel akkor az orok tema a savosodas).

    Itt nem veletlenul beszelnek arrol a legtobben, hogy a Panasonic a jobb valasztas, mert ha csak es kizarolag a kepminoseget nezzuk, akkor valoban az. De ezen kivul lehet meg tucatnyi szempontot talalni, es azok alapjan kell sulyozni.

    Az ST60-rol azert nem talalsz meg annyira infokat, mert mostanaban lesznek kiszallitva az elso peldanyok. Nyilvan most meg az ara is magasabb, ez esni fog.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák