Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Toobee #13719 üzenetére

    A High End "kategória" besorolása nem az árcédula alapján keletkezik és nem is kilóra mérik, hanem sok-sok szaki a világban tesztelgeti és amikor az a sok neves szakíró-szaklap besolrolja a High End kategóriába akkor én ezt elfogadom. Soha ne dobálózzon senki több milliós cuccok nevével, mert ez nem az a fórum. A legtöbb felhasználónak kuporgatni kell még egy alapkategóriás plazmára is, ti pedig fikáztok valamit, mert nem kerül 3 millába? Persze megint csak szerintem.

    A Furutech korábban említett Dac-ja igenis besorolható a legmagasabb osztályba, annak ellenére, hogy ti nem hiszitek el.

    Ha pedig végigolvastad volna amit írtam, láttad volna az autós hasonlatomat is, miszerint a Mercedes NEM High End, mert van Bentley is 70 millióért mende?
    Azért ez így kicsit sarkítás nem? Miért ne férne bele egy sokkal olcsóbb berendezés ugyanabba a ketagóriába, még akkor is, ha valóban van különbség a hangjuk között.
    Mert most csak arról beszélünk ugye? A hangról.

    Egyáltalán nem tévesztek meg senkit. A Pro-Ject bármelyik Dac-ját is képesek a High End-be besorolni és úgy árulni. Na ez az árverés. Nem az amit én mondok.

    Egy legutolsó példával hadd éljek, mint elkötelezett plazma párti. A legtöbb Panasonic plazmára el lehetne mondani, hogy High End, ha nem szólnátok le egyből. mert ha öszehaonlítod egy lcd képével akkor hamar rájössz, hogy mekkora pénz kéne ahhoz, hogy egy átlagos plazma minőségét egy lcd-n akard láttatni? Szerintem az is közelítene az 1 millióhoz. Arra kapásból rávágnád, hogy High End? Akkor amikor (és ezt az itt fórumozók tudják a legjobban) , mire képes egy "alap" plazma is kb 150e-ből. Nem a legmagasabb képminőséget kapod, szinte a legalacsonyabb árért? Gondold már végig, mielőtt megint boszorkányégetésbe kezdtek.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák