Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Banis

    kezdő

    válasz opr #79608 üzenetére

    Hát öööö bazdki.... :D Besétáltam ma, a tag kicsit el volt tévedve (nehezen ment neki az angol + helyettesített). Mondtam, hogy az HX-et akarom kipróbálni, feszt a fejemre tett vagy 2-3 H9-t mielőtt rátértünk a 10-esre. Az a build quality..... atyaég. Rohadt masszív darabok, nagyon profin néz ki, normál súlya van és fixen áll a fejemen, pont kellő erővel szorít. A H9 próbálgatása közben bekövetkezett amitől kicsit tartottam, hogy a touch control kicsit ratyiskodott, sőt miután levettem, sem az eladónak sem nekem nem indította el újra a Spotify-t. Ezt betudtam annak, hogy előttem azért jópáran csatlakoztak már rá, aztán besokalt a fejes.

    A HX még ennél is durvábban szólt, meg úgy összeségében még minőségibbnek hatott, már a tokja is elég komoly volt. Sikerült kipróbálnom a mikrofonját is, felhívtam tesómat, mikor a boltban voltam azt mondta rohadt jól hall, utcán sem volt gáz, mikor kimentem vele. Villamos kb 2 méterre ment el tőlem akkor is hallott rendesen, de azért akkor kicsit háttérbe szorult a hangom.

    Ami kicsit "aggaszt" (az árán kívül :D ), hogy egyelőre szó sincs cserélhető akksiról a HX esetében. Még elég új, fülpárna valszeg lesz hozzá, de az nem tetszene, hogyha innentől nem támogatnák az egyszerű akksi cserét, ezáltal kizárva az élettartam kitolását.

    Portal az talán HX gamer kivitelbe, kár, hogy csak XBox-al megy.

    Összeségében rohadtul tetszett, most figyelem az árakat, mert pl 2 napja 50 euroval olcsóbb volt. Azon is gondolkodtam, hogy mivel nem sürgős, egy BlackFriday-t / Cyber Monday-t meg kéne várni, itt Ausztriában azért lehet értelmes akciókat kifogni. (A végén még egy H95-re csapok le. :DDD Azt fel sem mertem próbálni, mert kiszaladtam volna vele a boltból, az az ovális párna / összehajtható füles.....atyaég....

    Vicces volt a szaki (Mediából jött helyettesíteni a B&O eladóját), mikor megkérdeztem, hogy melyiket választaná a helyemben. Válasz: látod ezt az árat itt? 500 €... egy gyors webes keresés után biztosított róla, hogy 420 €-t (Media-s ár) ide tudja nekem adni a HX-t. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák