- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
HZD platina megvan, frozen wilds trófeák is majdnem mind megvan. A 5 Dismount Strikes és a 5 Machine Types Repaired trófeák és a New Game+ -hoz tartózó trófeák nincsenek még meg.
Amennyire az elején nem fogott meg a játék, a végére annyira bejött és ezt biztos végigjátszom mégegyszer a new game+ módban. Pedig ilyet nem igazán szoktam.
Nagyon várom a Forbidden West-et. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
CptAdamica
veterán
Azt olvastam pletykában, hogy jön a piros/fekete és a fekete/szürke kontroller hamarosan.
Megyen!
-
ProEvoFan
nagyúr
A Sony szerint még jövőre is készlethiány lesz a PlayStation 5-ből[link] Ez kemény.
-
veterán
-
-
-
BusinessGuy
őstag
válasz AuraSync #65969 üzenetére
Ne fizetgessetek külön a csávónak azért mert másik régiós reget csináltat veletek és oda adja el a portékát 1000-2000 forintos haszonkulccsal... Ha ez kell saját magatok is tudtok így vásárolni, a returnal ~20500ft, playasia-n vett usadolcsis feltöltőkártyával vagy digit kódot véve rányomod az usa regre, és kész. Ráadásul levásárolható pontok is hozzátok kerülnek így. Faszikámat csoda hogy még nem jelentették...
-
Frod
addikt
válasz Marky18 #65965 üzenetére
Erős túlzás az egy szál Deathbringert "bossnak" hívni, amikor a játék során többet is szét kell kapni belőle. Fájóan lapos lett a végére, és konkrétan nem érződik rendes finálénak ami történik.
Az, hogy a dlc szörny olyan lett amilyen, szerintem az ilyen rajongói visszajelzések alapján alakult, kicsit túltolták.
Do you see the white shadow?
-
válasz BusinessGuy #65970 üzenetére
Nekem 2000Ft-ot megér, hogy nem nekem kell vásárlogatnom külföldi noname oldalakon ahol kockáztatom az adataim ellopását. Így is spóroltam rajta 5000Ft-ot. Az már az alapja egy másik játéknak.
A csávó nem acc-ot ad el így nincs miért jelenteni, ugyan úgy kulcsokat ad mint bárki más és 100% működik a fő acc-omon a vett game. (RE: Village-t is így vettem tőle és vittem végig)
Ha talán a drágalátos Sonyi olcsóbban adná a géjmeket akkor nem kéne ilyenhez folyamodni.
Pár év és 35k lesz egy alap game.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
TXT
őstag
Van tapasztalat Terminator: Resistance Enhanced-del sracok jatekmenet, elmeny, kivitelezes stb teren pro-kontra?
-
-
KRoy19
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
válasz ProEvoFan #65956 üzenetére
Persze mert most chiphiány van mert a Bill Gates kitalálta hogy ültessünk az emberekbe chipeket, és emiatt most nincsenek chipek. #konteózás
Viccen kívül, ja, elég kemény. VGA fronton se várok javulást jóidéig még. (De legalább felértékelődött az 5700XT-m, juhéjj!)
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
-
gorgocska
tag
válasz Bencus88 #65983 üzenetére
Srácok Ea play szeretném meg venni de valamiért ezt a hibaüzenetet kapom lease check your credit/debit card information and try again.
Valakinek van ötlete mi a baj? A kartyán van pénz Visa kártya.(takarékbank os a kartya)
A kártya adatainál a beirásánál a "state" részhez mit kell be írni?Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
gorgocska
tag
válasz CptAdamica #65986 üzenetére
Netbankon keresztül fizettem online még nem, eléggé új a kártya. Hogy aktiváljam? Ali expressz en működött.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
válasz AuraSync #65966 üzenetére
Nem fogsz 10percenként meghalni. Ma kezdtem én is bele, streameltem az első igazi halálig és több mint 1 óra volt a vége miután majdnem elfeküdt az első boss.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
blckhm
tag
Megérkezett az Aliexpress-es custom faceplate, amit az egyik fórumozó linkelt korábban, gyorsan fel is pattintottam. Április 16-án rendeltem meg és ma kaptam az értesítést MPL-től, hogy lehet érte menni. Így feketén sokkal kisebbnek tűnik, nem mellesleg nekem így sokkal jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van valami hír arról, hogy mikortól lehet normál áron boltban kapni PS 5-öt?
-
-
KaitouP
nagyúr
Visítson az összes RE8 player: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Wesder
félisten
válasz Willhunting #65997 üzenetére
Gondoltam hülye kérdésre hülye vàlaszt adok.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Fegyver topic
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DUNE médialejátszók topicja
- EA Origin
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest