Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    válasz Moby #165372 üzenetére

    Nekik szerintem nehezebb dolguk van mint bárkinek a piacon. Szinte tökéletes játékokat csináltak, ahol nem csak a gameplay volt a terítéken mint ahogy mondjuk Nintendo-nál, hanem mind megjelenés, mechanika, történet, minden így egyben, hozta azt amit vártunk. Függetlenül attól milyen stúdiók vannak a birtokukban, meg hogy a Naughty Dog kb semmit nem adott ki idáig (ami tényleg érdekes, ki tudja, milyen stádiumban kaszálták el azt a játékukat ugye) én jobban örülnék annak ha mondjuk lenne nettó 2 PS Exkluzív cím, a többi meg kevesebb, de klasszisokkal jobb multiplatform.

    Egyébként a régi játékaik magukért beszélnek. Tehát aki 20 éve PS user, az már csak az accountja miatt sem fog mondjuk Xbox-ra váltani. Aki új, az megnézi a régi játékaikat és fogja magát, összehasonlítja az Xboxossal, nyilván a Playstationt fogja választani.

    Nehéz kérdés ez, nem is fekete-fehér, jobban látják a számokat, az erőforrásokat és még lehetne sorolni.

    Most úgy tűnik szarásig égetik az Insomniacot (franc tudja mennyit cruncholnak a lelkes dolgozók) aztán abban reménykednek, hogy az elviszi a hátán az egészet. De amit a Wolverine-ből láttam.. annyira nem győzött meg.

    bandi0000: De ha jön is ex, akkor is ki fogják dobni a fat-re, szóval.. Azért a pár FPS-ért, meg a kamu képgenerálásért vagy mi a bánaton dolgoznak.. nem érzem a vibe-ot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák