-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Wesder #150849 üzenetére
Elég szomorú dolog ez, hogy azért nem kapunk jobb fizikát, mert a kis "hülyegyerekek" a grafikára hokiznak... Egyébként az AI és fizika dologgal is lehetne "parasztvakítani", ha jól megcsinálnák. Lehet azzal is reklámozni, hogy:gyerekek ez nem szép, tudjuk. De az AI emberszerű és a játék szinte megfelel a valódi világ fizikájának. Rombolható tereppel, valósághű sérüléssel, meg mindennel, amit akartok.
Attól félek igazán én, hogy a mostani "grafika a minden" játékosréteg egyszer csak majd apa lesz. És ezt neveli a gyerekbe, mert neki is az volt a fontos. És akkor a játékkészítő cégek rámennek majd arra, hogy minél valósághűbb grafikát csináljanak, de a fizika meg kb a Tetris-el fog vetekedni. Ami nagy és nehéz az leesik. Pont. A többi kit érdekel? Zelda, Half Life nagyon jó példa, de tudok jobbat. Pl Far Cry 2 és 6 között mennyi különbség van? Millió. Sajnos az előbbi javára...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz markknight #150855 üzenetére
Azért idén kaptunk pár tényleg jó játékot, ami szép is és jó játszani vele. Csak engem még mindig zavar a fizika háttérbe szorítása. Nem vagyok fejlesztő, de szerintem sokkal bonyolultabb egy jó fizikát megcsinálni, mint egy jó grafikát. Ezért (is) mennek a grafika irányába... Olcsóbb és eladhatóbb marketing szempontból.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
echterion
nagyúr
válasz markknight #150800 üzenetére
Azért a HFW-re azt mondani, hogy nem röpködhetsz mindenfelé...nah, abban pont mindenfelé lehet repdesni, de te is tudod ezt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz icemad #150856 üzenetére
Nem feltétlen nehezebb, rengeteg minden előre megírt szimulációként működik egy játékban, inkább az a sok meló, hogy játékmenet szempontból minőségi élményt okozzon egy fejlett fizika motor implementálása mindennel együtt. Lehet a játékodban valósághű gravitáció vagy változó halmazállapot, ha mellé nincsenek olyan játékelemek kitalálva, amik ki is használják akkor teljesen felesleges meló megcsinálni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Marky18
aktív tag
válasz Bad Pritt #150858 üzenetére
Az AAA jatekfejlesztesbol kiegtek az igazan jo kreativ arcok, abbahagytak, vagy bealltak az indie iparba. Evrol evre egyre tobb studio vesziti el a game designereit, akiknek a feladata lenne a mechanikak kitalalasa es osszehangolasa. Jelenleg is sikeres jatekok mogul tunnek el a designerek, mert a kiadoknak fontosabb, hogy legyen N+1 folytatas, vagy kethetente kiadjanak valami recolor skint.
A masik problema, hogy egyre kevesebb a kozepes kiado es fejleszto team. A 2000-es evekben rengeteg zsenialis jatek jott ki kisebb kiadoktol, de a 2008-as valsag gyakorlatilag kivegezte ezt a reteget. Itthonrol is volt egy eleg magas minosegu jatekfejlesztessel foglalkozo ceg, a Stormregion (SWINE, Panzers), ami 2008-ban megszunt a kiado csodje miatt. Ez a szcena adta azoknak a jatekoknak a nagy reszet, amikre ma jo visszaemlekezni. -
Elderath
őstag
Na 30 óra után lepörgött alan wake 2 credits. Még élek emlékezni fogok erre a játékra az biztos. Nem mindenkinek való ezt már mondtam korábban is, de felejthetetlen élmény volt. Sajna FPS elég gyatra volt és a combatot még sikerült rosszabbra csinálni, mint az első részben. Mondjuk ehhez hozzájárult az is, hogy rengetegszer fos volt fps combat közben. Mindenképp lesz még egy végigjátszás, de jobb hardwaren. na most pedig megyek nézek videókat, mert majdnem végig követni tudtam a storyt, de a végére megint teljesen elvesztem benne
Remélem nem kell 13 évet várni a 3. részre
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Scholes9
nagyúr
Én is épp azt játszom PS5-ön, már kb. 8 óra belement. Brutális az atmoszféra, fejhallgatóval kicsit már már kegyetlen is, iszonyú feszültséget teremt. A hangok valami eszméletlen jók, az egyik legjobb, amit valaha videójátékban hallottam! Kicsit kevés a harc, de nem vészes végülis. A grafika performance módban valahol nagyon szép, valahol kevésbé, az fps is számomra rendben van, bőven jól lehet célozni. De nincs meg mindig fixen a 60 képkocka. Viszint a lényeg, hogy nem tudom abbahagyni Nekem kb. 8 ezer Ft-ra jött ki a játék, így bőven megérte.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
Elderath
őstag
válasz Scholes9 #150868 üzenetére
Én ennél a játéknál szerettem volna a legjobb grafikát. Így se tökéletes a képminőség quality modeba, el tudom képzelni performance modeba hogy néz ki. Szerencsére nem volt sok combat így a játék nagy részében nem volt gond vele
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Medocsabi
addikt
válasz Lackooo84 #150845 üzenetére
Van pereme igen, viszont az "sima" anyag,nem gumis,vagy keményített. Emiatt nem tudod visszarakni,mert nem szorul rá egyik oldalon sem,és így nem lehet visszafeszíteni. Kb mintha az ágyon úgy akarnád kifeszíteni a lepedőt, hogy nincs betűrve sehol. Ha az egyik oldalon sikerül,ahogy meghúzod a másik oldalt ,szétjön. Így tudnám leírni,1 órán keresztül probaltam
-
őstag
Ahh elkezdtem a Death strandinget tegnap, az egyik legmindfuckabb prologue-ok egyike, amit valaha tapasztaltam engem az atmoszféra nagyon elkapott, már az intro "sétánál" megvettek kilóra a háttérzenével, de kicsit később, mikor
ott már meg voltam róla győződve, h az első szülötte gyerekem is elajándékoznám, h újra "először" játszhassak a játékkal. Ez: [link]az elnök holttestét szállítom a hátamon a krematóriumba [ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz markknight #150873 üzenetére
Még az nem teljesen tiszta, h a BT-k jelenlétekor mi a teendő, mikortól vesznek észre, mindig settenkednem kell, levegőt visszatartani? Vagy míg meg nem jelennek előttem lebegve, esetleg a lépéseik látszanak a talajon, addig szaladgálhatok, csak figyeljek az antennámra, h merre néz és arra ne menjek?
-
markknight
veterán
válasz Freddycom #150874 üzenetére
Hát én már nem is tudom, de úgy rémlik hogy az antenna arra néz ahonnan jönnek kísértetek és igen, előny ha viszatartod a levegőt meg kerülsz egy jó nagyot. Ha kiszúrnak akkor meg egy ilyen menő animációval bedobnak a tinta tóba, aztán előjön mindenféle agymenés ahonnan jópofa megszökni
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Medocsabi #150870 üzenetére
Hidd el vissza lehet tenni, mondjuk be is bacna, ha nem lehetne. Az én fülesemen is ilyen párnák vannak, és a te fotódon is látszik a perem amit be kell igazítanod a helyérecsak rá kell jönni a trükkjére, h beakadjon.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Sliderxy
senior tag
válasz Freddycom #150874 üzenetére
Az Odradek mindig arra felé néz ahol a legközelebbi Beached Thing van. A játék első felében ha lassan settenkedsz (szompojogsz ), akkor távolodva ezektől el lehet kerülni őket, de lesznek majd olyan területek ahol a játék bele kényszerít egy-egy olyan helyzetbe, hogy nem tudsz elbújni, mert a történet szerves része az aminek ott be kell következnie.
De majd adja magát, ettől több már spoiler lenne neked. -
Medocsabi
addikt
-
-
senior tag
-
Frod
addikt
válasz Fox Mulder #150890 üzenetére
GG!
Nekem a rohadt autóverseny miatt maradt el a platinaDo you see the white shadow?
-
senior tag
-
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a játék nem ad meg egy trófeát?
Haverommal most játszottuk ki a Remnant 2-t és míg nekem megadta gond nélkül a platinát neki nem.
A "szerezz meg 20 Trait kártyát" megcsinálta de nem adja meg a játék. Lehet ilyenkor kezdeni ezzel valamit vagy hagyja a fenébe? -
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #150889 üzenetére
Az a baj nekem ott a legtöbb játék nagyon gyerekes.
Lehet 1-2 órára el lennék, de utána gyorsan kiégetne.
Itt is a Kenát nem tudtam végigjátszani, Ratchetben elég pörgős és jó fegyverek voltak, el tudtam vonatkoztatni a 10 éveseknek szánt színvonaltól.De mindemellett örülök, hogy PS-re van pénzem. Nincs fölös 200 ezrem. Majd ha javul a magyar gazdaság és fel tudok tartani 2 konzolt egy gyengébb PC-vel majd akkor talán ránézek. De akkor is lehet inkább Xbox lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kzoli420
tag
válasz Fox Mulder #150893 üzenetére
A kezdo traitek nem szamitanak bele, illetve a kasztokhoz tartozok is csak akkor, ha megvan 10-es szintu.
En nem adnam fel, egy classt kihuzni kb 25 percet vesz igenybe, keress ra youtubeon az XP farmolasra.
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
miami
tag
válasz Fox Mulder #150893 üzenetére
ez így van, ahogy kzoli420 írta, ha jól emlékszem összesen 24 vagy 25 trait után lesz meg a valódi 20 ami számít
nem bug, csak félrevezető a trophy leírás -
Sliderxy
senior tag
válasz Elderath #150898 üzenetére
Én is nagyon várom már DS2-őt. Talán jövőre meg is jelenhet.
Alan Wake Remastered-nek meg este ugrottam neki. Hiába régi játék engem nagyon szórakoztatott az a 2 óra amit eddig beleraktam. Már el is felejtettem mi hogy volt anno. Kb. a feléig jutottam régen PC-n, de most nem engedem el a fonalat. Eleve ahogy látom sokkal rövidebb az első rész, mindenhol ilyen 10-12 órát olvasok a main story-ra koncentrálva. AW2-nél meg már írtatok itt ettől jóvabb hosszabb játékidőket.
Nem is vágyom 100+ órás címekre úgyhogy ez most pont tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest