- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Vannak azok a játékok, ahol annyira gagyi a szövegkönyv, hogy nem hiszed el, hogy híres ember olvassa fel. Na, játszogatok most a JW Evolution 2-vel (PS+ játék volt egy hónapja) és most realizáltam, hogy tényleg Jeff Glodblum és Bryce Dallas Howard kölcsönzi a saját filmbeli karaktereik hangját, nem pedig olcsó szinkronszínészek vannak helyettük.
Ettől függetlenül rohadt jó cucc, pont abban a sweet spotban van szerintem, hogy még konzolon is tökéletes élmény, de nem egy végtelenül lebutított tycoon játék.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
jeni
félisten
válasz republic666 #143332 üzenetére
Gyorsan vissza ment az ára a PS5 Standard Cover Cosmic Red-nek?
-
3L1T3
addikt
-
-
BBenceTM
csendes tag
- support for larger-capacity M.2 SSDs (up to 8TB)
- Mute PS5 beep sound
- Support for compatible Dolby Atmos-enabled audio devices[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Mizol29 #143611 üzenetére
Most erre mit mondjak? Aki ezért kihagyja, magára vessen. Elég csak egy build-et nézni és kész. Nem kell megijedni tőle.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz elder troll #143615 üzenetére
+1 life saver
-
Beretvás
veterán
válasz elder troll #143615 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Még új vagyok jobb ha tudok az elején mindenről...
-
dave0825
őstag
Üdv.
Olvasgattam a topikot, de nem találtam megoldást.
Tegnap vettem egy PS5-öt, lemezeset. PS4 Próm volt előtte, jó pár játékkal, amiről minden mentést át akartam rakni PS5-re. Van PS Plus Premiumom, a 4-en minden mentést kijelöltem, feltöltés felhőbe, kész is lett. PS5-ön a beállításokban már fura volt, hogy van külön PS4 és PS5, mindegy. a PS5-ben csak az Astro játék van, amit kipróbáltam, semmi más mentés. PS4 menüpontban kiválasztottam minden játékot, letöltés, nem tudom, meddig jutott, mert az egyik valami ismeretlen játéknál kiírta, hogy nem tudja letölteni, OK, és végzett, de talán a nagyját leszedte. Aztán a PS5 menüpontban ugyanúgy csak az Astro van, a többi a PS4 menüpontba került. Leszedtem pl. a Kena PS5 verzióját, amivel játszottam már vagy 10-15 órát, és hiába töltöttem le ugye annak is a mentését az összes játékkal együtt, a Load-ba lépve a menüből üres az egész. Gondolom ha a PS4-es verziót szedném le, akkor abban tudnám folytatni... Na most ez mi a f*** ?? Szedjem le csak azért valamelyik játékból a butítottabb, talán kevésbé szép grafikájú verziót, mert a másikban nem használható a mentés?fityfene
Amiből csak PS4-es verzió van (pl. Rocket League), abba szépen ott tartok, ahol előtte, de érdekes, hogy az It Takes Two-ból is a PS5-öst szedtem le, és abban is tudom folytatni ott, ahol PS4-e abbahagytam. Így elsőre a Kena tűnik rossznak csak, amiből hiányzik a mentésem. Google-ben nem találtam semmit, csak az alap adatátmásolást PS4-ről 5-re.
Valakinek ötlete?[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Yodafon
senior tag
válasz markknight #143622 üzenetére
majd nezi a router admin oldalan a felcsatlakozott eszkozoket
I'm gangsta!
-
MODERÁTOR
válasz dave0825 #143621 üzenetére
A PS4-es mentések azok általában így közvetlen nem kompatibilisek a játékok PS5-ös változataival. De azért van olyan cím, ami tudja importálni magának, illetve a másik megoldás az szokott lenni, hogy a PS4-es játékon belül feltöltöd a felhőbe az állást, majd a PS5-ösben pedig le.
Viszont vannak olyan játékok is, amelyeknél egyáltalán nem megoldható a játékállás átvitele, mivel nincs rá semmilyen lehetőség. Attól tartok, hogy a Kena az pont ilyen.<-ƘƘ->
-
undercover
őstag
Ahh emberek én nagyot csalódtam. Mi az, hogy a Sony Magyarországra nem hajlandó Digitális PS5-höz Pókemberes borítót küldeni? Ha mondjuk akármelyik bolt kér. Ez a legnagyobb hülyeség.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
3L1T3
addikt
válasz undercover #143632 üzenetére
Mert nem a bolt kéri, hanem a SONY allokál. A digitális gép továbbra is elenyésző így a cover is kb minek.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wesder
félisten
válasz undercover #143632 üzenetére
Egy maroknyi embernek nem fognak küldeni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
undercover
őstag
Ilyen alapon miért van magyar lokalizáció játékokhoz? Az is csak egy maroknyi ember a többi országhoz képest. Ez gyenge kifogás.
Playstation ?// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Wesder
félisten
válasz undercover #143636 üzenetére
Tippre a magyar feliratot elszámolják marketingnek, máshogy nem nagyon van èrtelme.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
dave0825
őstag
válasz Kendek #143629 üzenetére
Hát ez csodás. Köszi, Sony...
Amúgy más:
Miért van az, hogy a Beállítások, Rendszer, Energiagazdálkodásban kikapcsoltam teljesen, hogy menjen alvóba a gép, mégis menni akart, miközben töltötte le a játékok mentéseit? Írta, hogy 5 perc, és aludni megy, pedig ki volt kapcsolva mindkét lehetőség (valami média közben, és alkalmazás közben). Hol lehet ezt még állítani? Sehol nem találtam máshol...Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest