- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
floatr
veterán
válasz ricshard444 #122701 üzenetére
Szerintem a horizon világa is egész jól ki van találva, de való igaz, hogy súlytalanok a karakterek. ER-ben igazából ilyesmiről nem is nagyon lehet beszélni. (Nem kedvencem a horizon)
Én csak ott vagyok elakadva, hogy meg lett mondva h a RDR2 "csak egy folytatás", a GoW meg 2018 sokkaljobbabb, mert újradefiniálta magát, aztán most azt várjuk, hogy a GoW 2018 2. része, meg a "sandox DS" legyen az univerzum legjobbja (:
Ne érts félre, legyenek, csak fura a kettős mérce -
addikt
-
válasz polonic #122702 üzenetére
Ha ugy dontok, hogy itt osztom ki, sorsolasos alapon lesz a dolog, megjelenes napjan (9.-en) valszeg. Ha ugy lesz, majd beirok ide, szokasos modon. De meg korai beszelni a dologrol, meg a kodot se kaptuk meg.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
undercover
őstag
válasz WhiteWalker #122696 üzenetére
Jó kép
Amugy talán bármelyik játék lehetne év játéka ha a többiek nem ebben az évben jelentek volna meg.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Fesq
tag
Tudtok ajánlani PS5 hoz való HDMI hang leválasztót. Optikával szeretném hangot erősítőre rakni. Olyan kelleme amin legalább 2K 120hz maradna és 4k 60hz elég. 2in 1out ilyen kimenet kellene.
Használ valaki ilyet? Tapasztalat?
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játsszon, amennyit bír "
-
Lefty
addikt
válasz ricshard444 #122697 üzenetére
Azt azota sem ertem, hogy a Sony hogy gondolta azt okenak, hogy kiadjak az Eldennel egy honapban.
-
Atomgeszi
veterán
Optikán kívül nincs más lehetőség? Optika az mindig kompromisszumos.
Sajnos ezek a switch-ek elég hektikusan működnek jól. Ami jól működik, az nagyon drága, ami olcsó, az meg nem fogja tudni, amit szeretnél.
Én mindenképp 14 napos elállással venném, hogy lett tud tesztelni rendesen.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
S e t h
nagyúr
Gondoltam holnap nem melózom, letöltöm a Ragnarokot, ehhez képest úgy néz ki orrvérzésig nyomom a 2018-as verziót, mert beszippantott, pedig megnéztem az összefoglalót is belőle, szóval második végigjátszás ON.
A kérdés csak az hogy mennyire lesz nehéz nem elindítani az új részt, viszont ha megteszem, akkor félő hogy hagynám a francba az előzőt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Frod
addikt
Talán még itt nem volt róla szó, és mivel holnaptól kb egy dologról lesz folyamatosan, így még gyorsan bedobom:
A The Callisto Protocol-hoz készül egy 6 részes előzmény podcast széria Helix Station címen, leginkább egy hangoskönyvre hasonlít. A szinkrongárda - vagy itt minek kell őket hívni? - elég impozáns: fő(bb) szerepekben a Trónok Harcából ismert Gwendoline Christie, a Days Gone-os Sam Witwer és mindannyiunk kedvenc Sam Fisher-je, Michael Ironside.
Egy középfokú angol azért javasolt hozzá, jelenleg két epizód érhető el, én Spotify-on hallgatom, de gondolom a többi hasonló platformon is elérhető.
szerk: Youtube-on angol felirattal is elérhető!Do you see the white shadow?
-
Bencus88
nagyúr
Holnap lesznek bejelentve a ps plus extra és prémium játékok?
-
S e t h
nagyúr
válasz WhiteWalker #122721 üzenetére
Ó, ha nem gyermeki lélekkel nézném a mellettem karnyújtásnyira lévő becsomagolt ajit.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy Sam Witwert nem írja a hír maga (cserébe Kevin Durandot igen), szóval szerintem ő csak azért kell, hogy összekössék majd a játékkal, mert abban meg benne lesz mellékszerepben.
Sam Witwerről amúgy a Days Gone jutna eszembe utoljára, Starkiller vagy Darth Mau a Star Warsból, de még Crashdown a BSG-ből is előbb beugrik, mint a motoros forma, akinek már a nevére sem emlékszik az ember.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
válasz floatr #122705 üzenetére
A HFW-al az a baj, hogy egy tucat Open World játék lett.
Semmi újabb megfejtése nincs ehhez a stílushoz, de amit hoz azt legalább nagyon jól.
De olyan folytatás aminek jó lenne tudni az előzményeit.
Bár szerintem Multiplatform címként rohadt sikeres lenne és még GoTY-ért mehetne. Sajna ilyenkor az exkluzívitás inkább rosszat tesz egy játéknak, ezt remélem a Sony ebben a generációban jobban belövi. Ellen példának ott a Death Stranding, ott persze tudták hogy minél előbb legalább PC-re ki kell adni.
De days gone-t is sokkal hamarabb kellett volna...
Ezek nagyon jó játékok de mint exkluzívok nem tudnak akkora tábort és hype-ot generálni mint amit megérdemelnének.Vissza térve az ER egy új IP, ami az előző játékokra építkezve a mostani legkozkedveltebb zsáner kitalálójaként büszke királya azaz Lordja maradt.
A GoW meg a játék alkotás evolúciós csúcsa volt 2018ban.
Elore lépés, újra definiálás, jó harc, felemelő art design, csodás grafika, érdekes sztori, simán jó gameplay és játék mechanika. Mindezt egy 20 éves múlttal rendelkező játék/karakter-től.
Ha a Ragnarok ezeket csak még jobban megcsiszolja már egy kiváló játék. -
Jim-X
őstag
Sziasztok.
Van esely egy uj PS5-re mostanaban? A GOW-t mar azon szeretnem jatszani...A játék az nem játék!
-
Bad Pritt
félisten
-
d@vee
őstag
válasz Rony949 #122692 üzenetére
Nem akarlak semmilyen virágboltra bíztatni meg ilyenek, de a két PSP-s rész PPSSPP emulátorral gyönyörűen fut kicsike gépigény mellett, vagy én pl. telefonon toltam nemrég, PS kontrollert bluetoothon felismeri és a játék felbontása is többszörösére növelhető, így egész jól is néz ki.
Persze van PSP-m is, még évekkel ezelőtt azon játszottam végig, de mára már bántóan kicsi a kijelzője és alacsony a felbontása a szememnek[ Szerkesztve ]
Ja
-
3L1T3
addikt
Ma még is beérkezik a PS5 Digit + GoW csomag, csak a kontroller fog késni.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Frod
addikt
válasz Bad Pritt #122725 üzenetére
Régi motorosoknak (pun intended!) nyilván ő Starkiller örökre, de egy PS topicban gondoltam többet mond a Days Gone, de valóban írhattam volna más szerepét is elsőnek. (Maul nekem nem volt meg, mivel az animációs Clone-érát én nem néztem)
A BSG-s szerepe most hogy írod beugrott, de amúgy meg nem mondtam volna, pedig kétszer láttam a teljes sorit, legutóbb két éve.Do you see the white shadow?
-
Bencus88
nagyúr
válasz Jim-X #122734 üzenetére
Most Mo-ról szeretnél beszerezni egyet gondolom. Itt ha-n is vannak gépek, meg a legnagyobb konzolos boltokba is már napok, hetek alatt megjön a gép. Ha szerencséd van és a gowot külön megrendeled több oldalról azt is megkapod időben. De ha kifejezetten a gow bundle érdekel szerintem arra várni kell nem keveset
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Ez kompatibilis a ps5 be? : [link] esetleg olcsobb vagy jobb megoldas?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Bad Pritt
félisten
Jogos amúgy, más generáció volt, a Days Gone elég friss szerep tőle. BSG nem csodálom, hogy nem ugrott be, alig szerepelt. Callistóban kíváncsi leszek rá, remélem nem egy generic rosszarc szerepet fog kapni, bár Glen Schofieldnek nem erőssége a karakter ábrázolás.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
őstag
kit érdekel ez a szar ragnarök ha jön a callisto protocol?
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
BigBlue69
őstag
Szerintetek alzanál mikor lesz átvehető gow?
Más : Batman Arkham city valahogy elö lehet csalni ps5-n?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nyomtató topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest