Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz #66267136 #172127 üzenetére

    Hát ha valakinek a régió is és a nick is elcsúszott, az inkább csináljon egy új reget. Ha nem számítanak neki a trófeák, akkor nem bukott vele kb semmit. Home-olva hozzáfér a másik tartalmaihoz.

    Ezt a régióváltós dolgot amúgy sem értem. Attól, hogy én teszem azt kiköltöznék külföldre miért ne használhatnám továbbra is a magyar accomat? Annak aránya, hogy egyes régiójú store-ok között mi-mennyibe kerül szerintem semmi sem változott az elmúlt x évben.
    Nyilván azt a Sony sem engedné, hogy minden akciónál oda lobbyzz ahol olcsóbb. Továbbá még mindig van lehetőség arra, hogy csinálj egy másik id-t arra a régióra ahova szeretnél és megoszthatod másik accoddal. Mert gondolom ez az olcsóbb vásárlásról szól.

    Ez az ID változtatás megint egy érdekes dolog. Nekem is van egy halom lehetetlen-nevű ismerősöm a friend listen.... Fogalmam sincs mire gondolt éppen, amikor ezt választotta... De biztos nem kényszerítették rá.

    Na persze...biztos mindenkinek megvan rá az indok, hogy miért akarna változtatni ezt vagy azt... De ha az illető nickje egy.... "Labrad0rRetrieverHarc0s_12", az már az érvelése elején elvesztett engem. :DDD

    Van mit reszelni ezen a rendszeren... az biztos. Több funkciót is illenék lelesni a zöldektől... ehhez nem fér kétség. Csak szerintem ennél vannak égetőbbek...

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák