Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz #20844032 #154456 üzenetére

    QB és a Dead Rising 3-at át is ugrottad és továbbra is adom hogy nem véletlen a Ps4 előnye a genben, de az sem ferdítés egy kicsit, hogy amikor az ex. címekről beszélünk és dobálódzunk a Horizon, Last of Us,, UC sorozat és persze a Gow eladási adatokkal, akkor ugyanezen eladási adatok kapcsán a másik oldalról a Halo, Geow és a Forza számadatait már nem sikerül észrevenni sőt a legtöbb PS tulaj csak legyint az MS triójára. Pedig nem kellene. Oké nem volt rossz a Halo ellenében a Killzone de azért őszintén, nem egy súlycsoport a két franchise (pláne hogy van benne egy Halo Wars 1-2 is), a GT és a Forza Motorsport összevetése kapcsán sem lehet egyértelműen a GT szériát győztesnek kimondani.
    A Horizon oldalág (hmm lassan már A Motorsport számít annak) meg olyan eladásokat produkál(t) hogy az annak a DriveClub a nyomába sem ért és folytatást sem kapott (sajnos) és a fejlesztőcsapatot is feloszlatta a Sony.

    Egyszóval, az MS az elején próbált az ex címekkel is újat hozni, csak hát a gép marketingjének az elszúrásával az új IP-k eladását is sikerült kinyírni, talán ha a gen elején az MS nem így indított volna, talán több folytatásos sorozatuk lenne és még lenne több újdonság is.

    De tegnap láthattuk, a következő genre készül az MS már és a háttérben a beolvasztott csapatok biztosan már hegesztenek új címeket amik a kövi Boxra jönni fognak, addig maradnak a bejáratott címek és a multiplatform játékok - a bevétel megvan ebből, nyereség is van. Gond nincs náluk se.

    A Sony meg megy mint a gőzhenger és hajnalban remélem elkápráztat minket pár fasza gameplay-el és esetleg némi újdonsággal, de remélem ők is jelzik valami úton-módon hogy készülnek a háttérben már a következő (utolsó? konzolgenerációra)

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák