Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Na akkor ... ha már Xiaomi és Enchen.

    Előzmény: újságos ismerős kérdezte, hogy milyen borotvát ajánlanék, ami olcsó. hajnalban kel (fél négykor) és unja a hajnali borotválkozásikat. Pengézik. Gondolta, majd az újságosbódéban - addigra már felébred - megborotválkozik. :)
    Ajánlottam egy, a jófogásos eladó új típusú Braun Series 5 50-M1200s borotvát, bontatlan doboz gari nékül de csak 17 ezer pénz. Biztosan jó vétel lenne.
    Erre mit vett? Egy Xiaomit ---innen. Hiába mondtam előtte, hogy felejtse el ezt a vonalat...
    Na megjött a cucc, bekapcsolni nem tudta. Felrakta tölteni, másfél óra töltés után 64 %-ot mutatott a kijelző, később sem ment már feljebb, de csak alig két percet működött.
    Újra töltés de a helyzet ugyan ez. Hívta a boltot, először elküldték hogy higiéniai eszköz nem veszik vissza. A Fogyasztóvédelemmel megfenyegette Őket, na erre váltottak. Ki kellet tölteni egy Reklamációs jegyzőkönyvet, elküldte az info@unibolt.hu címre.
    Most ott tart, hogy várja a futárt aki felveszi és visszaviszi a cuccot. Még milyen korrektek, hogy ingyé visszaviszik. Azt mondanom sem kell, hogy garancia jegy, az a klasszikus fajta az hiányzott a csomagból, csak bolti garancia van rá. Kíváncsi leszek, mi lesz a vége ennek. Én a magam részéről biztosan nem kérnék helyette egy másikat.
    Nevetséges adatok: Operating time (Üzemelési idő) -150 min vagy ilyen, hogy Akkumulátor-kapacitás---1400 mAh . Philips S9031-ben az akku az 1050 mAh és ezzel elmegy 60 percet.
    Kínaiak mindig szerettek túlozni.
    #13853 Namelesske
    Teljesen egyet értek az általad leírt "minőséggel". Kritikán aluli minőség. Csúszós fényes műanyag nyél...stb.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák