Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    Ruhes biztosito banda! :W Biztositasom 20-an lejar, kuldik a NCB igazolast, meg a renewal notice-ot. A ceg, akinel kocsibiztivel vagyok 2-3 eve (vagy tobb?) a tavalyi 900 valamennyi €-s ajanlatot iden meg tudta fejelni egy 1090€-s ajanlattal (full comprehensive, kb otthoni casco, road side, legal asszisztanszal, szelvedo coverrel) kettonknek, ugy hogy mind a kettonknek 20+eve van jogsi, 40-et elhagytuk, Suburbian lakunk, raadasul nekem 2 eve mar ir jogsim van.

    Korbeshopppingoltam, 7-800-ert tobbek ajanljak ugyanezt. Vera nover ugye, nekik egy penzugyi tanacsado csinal minden penzugyi termeket, ha benn vagy a szakszervezetbe. Nosza, felhivom (mert ugye full EU-s magyar jogsit nem lehet megadni, csak ir/uk-t :W ), nagyon kedves sracccal atvesszuk az adatokat, 750, ha 1be fizetem, nover/frontline worker kedvezmennyel.

    Felhivom az egyiket, ahol adtak 600€-s quote-ot online, hogy humannal beszelve atmenjuk minden adaton (pl Veranak nem ir jogsi, kocsi muszakija ev elejen lejart, de majd 3 honapja bezartak a vizsgakozpontok, mindenki szabadon mehet lejart muszakival). Vegigdaraljuk az adatokat, tobbszori visszaellenorzes (kulonosen a nevunket volt fun :)). 610€, full bonuszvedelemmel, minden fiszfasszal, ami jol johet, ha beut a szar.

    Mondom, felesegem frontline worker, intenzives nover. Tudnak-e ra kedvezmenyt adni. 5 mp hummoges, persze, 100€ off. :DDD Mondom nagyon jo, kuldjek el emailen az ajanlatot ,megbeszelem parommal, hogy egybe, vagy 10 havi reszletbe vegyuk meg.

    Jon az email, ajanlat online megnezese linkkel, ott virit az oldalon a banner, ha online kifizeted egybe, 10% tovabbi kedvezmeny.

    Na igy lett az 1090bol a vegen kb 600€-val olcsobb a kovetkezo 12 honapra a biztositasom.

    Meg otthoni idokbol emlekszem Netrisket bongeszve, hogy eleg nagy elteres volt ott is a cegek kozott, de bazmeg, egy hasznalt EM1MK2 arara nem szamitottam

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák