Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz viharhozo #1991 üzenetére

    Ongame skin, a tower 100%-os 5x-es FD bónuszát csinálom.

    Amúgy, ez azért nem teljesn igaz, bár az tény, hogy egy lazább játékos könnyen megadja az 50$-jával a a vakról a button SS lopásszagú emelését. De azért nincs olyan gyakran, hogy körfold és én pont hátsó pozícióban vagyok. Kb. 2-3 körönként jön egy olyan szituáció, hogy meg lehet próbálni vakot lopni, és kb ugyanennyiszer van, hogy olyan lapot kapok, amivel bárhonnan emelnék. Ezek néha egybeesnek, azaz az ellenfelek úgy látják, hogy átlag egy-másfél körönként emelek egyet, mindig ugyanannyit, változó pozíciókból. Erre általában dobnak is, ha hátulról érkezik, és csak a vakok+1, esetleg 2 játékos limpelt. Néha tartanak, de ilyenkor az esetek többségében magas párral AK, AQ-val néznek szembe. Szóval én egy ilyen ellenfél ellen nem védeném bármivel a vakomat.

    Sajnos a folding equity nagyon hiányzik. Sok potot veszítettem már mondjuk magas párral, mert nem volt elég pénzem megfelelően rossz odsot adni az ellenfélnek, és riverre túlhúztak. Ez a SS játék nagy hátránya.
    De az elején még minden jól ment, úgyhogy azt gondoltam, elviselem, az előnyökért cserébe. Bár mikor csúcson volt a pénzem, kacérkodtam a gondolattal, hogy 20$-ra emelem a beülő nagyságát, de ez most már sajnos nem játszik.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák