Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz Vandit. #1638 üzenetére

    Mennyit lehet nyerni? Számoljunk durván. Ha valaki hibát talál a számolásomban, az kérem javítsa ki!
    Szóval sokak véleménye szerint 2 BB/100 Hand nyereményt lehet hosszú távon egy jó játékosnak megkeresnie. Azaz minden 100 leosztás alatt (Help: ugye így van, és nem 100 megjátszott handrööl van szó!!?? ) 2 Big betnyi nyereményt kasszírozol. Hosszú távon. Ebben már benne vannak a nyeröö, és a bukószériák is. Vannak akik szerint No Limiten ennél többet meg lehet keresni, Kb. 5BB/100-ról beszélnek. Számoljunk mi most 5BB/100-al, mert alacsony limitrööl beszélünk, és feltételezhetööen gyenge ellenfeleink lesznek. Alacsony limit nálam a NL10, NL25. Azaz a 1 BB=10c, vagy 25c. Durván 50 leosztás megy le egy asztalon egy óra alatt, azaz 100 handhez 2 óra játék kell. (10-es asztalról van szó) Ebbööl adódik, hogy 50c/2óra, azaz 25c/óra lesz az órabéred NL10-en egy asztalon.
    Ez azért jó, mert szépen látszik, hogy 1$-t 4 óra alatt fogsz megkeresni. Persze a helyzeten sokat javít ha több asztalon tudsz egyszerre játszani (javaslom, nem csak a magasabb órabér miatt, hanem mert tapasztalatom szerint könnyeb elengedni a ''közepes/vacak de már egy órája nem kaptam jó lapot'' lapokat)
    Mondjuk 4 asztalon tudsz egyszerre játszani akkor pont 1$/óra lesz az órabéred. (nagyon durván, mert azért nem lehet ilyen egyszerüüen az egy asztalon vett nyereményed kivetíteni több asztalra.)
    Ez NL10 volt, NL25-ön 2.5$/óra kereset jön ki a matematika szerint, de azért ebben már nem nagyon bíznék fööleg az elsöö idöökben. Ez egy eléggé optimista számolás volt, bár az 5BB/100 talán sok, de az 50 hand/óra meg kevés, úgyhogy kb. kiegyenlítik egymást.

    Hogy ez nálad ténylegesen mennyi lesz, az sok mindentööl függ. SZVSZ gyakorlatilag megjósolhatatlan, de szinte biztos, hogy ennyi nem. Ne döölj be annak, hogy néha leülsz, Q8o-al belimpelsz, és all-in kerülsz két emberrel, náluk AA, KK, a flop meg Q88. :)
    Komoly emberek véleménye szerint általában az sem vezet semmi jóra, ha valakinek nagyon megindul a szekér, és két hónap alatt hirtelen NL100-on játszik, tapasztalat, és fööleg megfelelöö bankroll nélkül.

    Mindezekbööl amúgy szépen látszik, hogy számottevöö nyereményt NL100 alatt nem nagyon lehet nyerni.
    Talán segítettem.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák