Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz viharhozo #1553 üzenetére

    Tudom, hogy nem szerepel. De a nyitásnál kértek papírokat, és csak a magyarokat tudtam küldeni, elfogadták. Az osztrák bankszámláról oda-vissza ment a pénz, nem volt gond. Lakhelynek Ausztria van beírva, és ez nekik ezek szerint elég. Azaz nem azt nézik, hogy milyen nemzetiséghez tartozol, hanem hogy hol élsz, és honnan (hova) mennek a pénztranszferek. De pontosan nem emlékszem, volt már vagy másfél éve, hogy nyitottam számlát náluk. Természetesen, ha van egyszerüübb megoldás, akkor ne használd ezt magyarországról.

    Utánanéztem, és kértek mindenfélét, magamat az útlevelemmel igazoltam, a lakhelyemet meg egy banki számlakivonattal, mert nem az én nevemre jönnek otthon a számlák. Lehet, hogy ha a lakhelyet nem tudom igazolni (ausztriában) akkor vége lett volna a dolognak. Mindegy. A téma túl van tárgyalva szvsz.

    Panaszkodás következik, akit az ilyesmi nem érdekel az ugorja át.


    Miért van az, hogy ugyanannál az asztalnál kapok két AA-t kb. 5-6 leosztás különbséggel, és mindkettöövel bukok egy beülööt a riverben? :F
    Az elsöönél egy 37s-ütött ki aki a 7BB preflop emelés, és minden utcában a potnyi emelés ellenére végig kitartott. Ezek szerint jól tette. A vicc az egészben, hogy ugyanezt megcsinálta már egyszer közvetlen azután hogy beültem az asztalhoz, egy másik szerencsétlennel. Aztán mániákusan játszva gyorsan olvadt a pénze, de sajnos ebben az esetben nem elég gyorsan. Aztán gyorsan lelépett. Alig töltök újra, mikor megint AA a zsebemben, ezúttal egy 107s gondolta úgy hogy blöffölök, és nagyon bejött neki, mert a flopban megjelent 10-es mellé a riverben lejött még egy. Külön külön mindkettöön csak nevetnék, de ezt így együtt muszáj volt kiírnom magamból.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák