Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz DS39 #2102 üzenetére

    Az úszásban és más hasonló sportokban a fizikai adottságok, képességek brutális mértékben fejlődtek. Elég ránézni a versenyzőkre, nagyobbak, erősebbek, izmosabbak. Szinte az adott sportágra kitenyésztett lények.
    Hasonlítsd össze Gyarmati Andreát és Hosszú Katinkát. Ezeknek köszönhető az időeredmények észbontó javulása.
    Ez nem mondható el a dartsról, hiszen nincs is rá szükség.

    Időközben gyakoroltam és dobálás során eszembe jutott az idei Grand Slam of Darts döntője. Taylor 4:1 arányban vezetett, olyan teljesítménnyel és átlaggal, ami elképesztő. Nagyjából tudta ezt tartani 7:3-ig, (első 9 nyíl: 127,68, átlag 110) akkor talán elfáradt és egyre inkább össze-vissza dobált. Ezzel felhozta Gerwent, aki addig csak "asszisztált", mint általában, ha igazán ellenfelére talál, persze voltak felvillanásai, mert Ő is világklasszis.
    A végeredmény 16:13 lett, MvG nyert, de alacsonyabb átlaggal: 100,94 vs. 102,53. Ez is azt bizonyítja, hogy nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani az átlagoknak. A kiszálló százalék szerintem fontosabb, vagy a kettő együtt.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák