Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Szten Márs #1869 üzenetére

    Több fórumon is láttam, ahol azt írták, hogy ha lehet 5-6 ezer, de főleg 10 ezer expó alatt vegyünk tükrös gépet. Akkor se tudtam, hogy mire alapozzák, mert nem volt előzménye.

    Gondolom abból indulnak ki, hogy aki nem nyúzza különösebben annak átlagban ennyi kerül bele az alatt az idő alatt, amennyivel ahsználtan hirdetik (átlag 4-10 hónapos gépeket adnak el)
    Aki meg e fölött "teljesít", az jobban lefáraszja a masinát. Ez csak elmélkedés, s csak én átlagoltam ki, mondjuk én anno a Nikon Coolpixembe beletoltam fél év alatt kb 9-10 ezret.
    De használt autónál sem mindegy, hogy hány km-t raknak bele 1 év alatt. Pl. kocsit mi 15 ezer km/évvel vettünk, de volt olyan ismerős, aki G Astrát vett 2 évesen 137.000-rel. (két hétre rá nem is ment, csak 3 hengere)

    Egyébként nem tudja vki, hogy a fennt említett nikonban meg lehet-e nézni az eddig összesen lőtt expók számát?

    Apropó: az elrakást, amit írtál, meddig ígérték (nekem anno hifivel tettek Mediában ilyen ajánlatot, de csak ha elviszem 3 héten belül)

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák