Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz rnrn #96411 üzenetére

    Aneda is nagyjából leírta mi a baj velük. Ami még gond, hogy eléggé szélsőséges körülmények között kell működniük, amit sajnos tapasztalatom szerint még egy kenwood minőségű gyártó sem tud teljesíteni. Eddig kétszer szállt el a biztosíték meleg miatt, egyszer pedig hidegben (sok minuszban) nem indult el, csak miután felmelegedett a kocsi. Végülis tényleg nem könnyű, hiszen -20 (vagy több) és +60 (vagy több) tartományok között kell teljesíteniük, amit ígérnek.

    Ezért írtam, hogy Pioneert kellett volna vennem, mert abból eddig volt több és soha semmi baj nem volt velük. Csak akkor éppen sajnáltam az a +30000-ret rá. Persze lehet az is elszállna már, ahogy fejlődünk technikailag….

    Androidost is biztos csak itthonról vennék pont ezen hibalehetőségek miatt. Legalább vissza tudod vinni egy ideig. Azért még így is ér hátrány, mert a műszerfalat nem mindig tudják szépen leszedni. Minél többször kell, annál nagyobb a sérülés veszélye.

Új hozzászólás Aktív témák