Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz newwave0507 #61645 üzenetére

    Munka az a számítástechnikában is van, csak mindenki ingyen akar mindent tegnapra. Fizetni max. multicégek szeretnek, de ott is telephelyenként 1-2 supportos, a többi fejlesztő, vagy az ügyfeleknek dolgozik, oda meg inkább szeretnek betanított munkaerőt, esetleg nyelvtudással rendelkezőt felvenni. Fejlesztőnek meg nem elég mindig egy sima infó szak, ha azon felül nem csinálsz durva dolgokat Java, C, adatbázis, stb témakörben, nem mész semmire.
    Különben belülről nézve elég röhejes, ez a "távolról mindent a userek meg nem kell értsenek semmihez" dolog olyan szinten nem működik... Hozzám napont jönnek oda kb. olyan problémákkal hogy nem olvasta el a hibaüzenetet, meg a windóz csinál olyan tehénségeket, hogy távolról rá nem jössz, mi van.

    Meg az offline nyomtató :d Elment offline-ba a hálózati nyomi, mert valaki olyat nyomtatott, amihez nem volt benne papír... De nem jöttek rá a userek, hogy miért villog pirosan, meg ráadásul ki is írta, hogy vagy töröld a jobot (ott a nyomtató LCD-jén), vagy tegyél be neki US Letter méretű papírt :D

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák