Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    Leírom, hogy érzékeljétek a különbségeket. Jelen pillanatban van egy AS640-em, egy LF650-em és egy LF5800-am, AS640 képminőségben nagyon odaver (VA panel), az LG-k hozzák az átlagos szintet, sőt az LF5800-as színvilága sokkal kellemesebb, mindkettő IPS paneles, de mégis az egyszerűbb tv-n homogénebb minden valamint mindegyik tv-t megközelítőleg jól beállítottam, gamma, kontraszt, feketeszint jó lett.
    Az LF650-es lassú, webOS 2 elmarad a netcast 4.5-től, pana menürendszere szintén gyors. Tudásban a webOS valamivel jobb de néha tényleg olyan lassú, hogy az ember inkább abbahagyná az egészet.
    Mindenki döntse el, hogy számára mi a megfelelő, de ha a képminőség az elsődleges szempont akkor a többi paramétert egy picit hátrébb kell szorítani.

    H6400-as Samu 2 éves modell ami nem baj, mert akkor legalább adtak extrát is a készülékekhez, lsd. szemüveg, 2. táv, Pana AS640-hez is adtak második távot és az újakkal ellentétben van dts is.
    Tavaly valami véletlen folytán vettem a panát, a lényeg, hogy egy H6400-as volt mellette és a tulaj csak azért szerette volna eladni, mert a gépével formatált pendrive-ot nem látta a pana, de mielőtt megvettem volna, összehasonlítottuk a H6400-zal, ott nagyon el volt maradva, mindkét tv-t valahogy megprobáltuk egymáshoz képest jól beállítani és a H6400-as képe egy picit mosottab volt, kevésbé volt homogén és a kontraszt/feketeszint gyengébb volt, igaz ez kb. 1 éve volt és akkori firmwarekkel, tehát elhiszem, hogy nehéz a választás, de ha pl. jelen esetben a H6400-os minden kiegészítőt megkapsz, ráadásul kifogsz egy hibátlan példányt (sajnos a tömegtermelés miatt sok a pixelhibás példány) akkor azzal jársz a legjobban, ha UHD kell akkor 7xx sorozattól érdemes választani, ott legalább jót kap az ember és hosszútávon is megállja a helyét.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák