Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz MK VII #12454 üzenetére

    Ameddig nem leszel platina (min. 2500) addig le leszel szarozva. Ez van. Vagy azért mert tényleg béna vagy.. vagy azért mert nem tudsz felmászni a ranglétrán.

    Ahogy én látom:

    2000 alatt tudod magad carry-zni ha ügyes vagy, ez tény. (mivel a többiek is bénák, nem vagy annyira a csapatodra utalva)
    Szóval ha 2000 alatt vagy akkor hiába hibáztatod a csapatod, elsősorban magadban kell keresni a hibákat. (a többiek is megírták: soldier-el az alacsony dmg és % aim nem egy jó jel például)

    2000-2500 között már kell viszonylag olyan csapat aki tudja is dolgát (ha nem bénák ellen rak össze)

    "Normális ranked játék" kb. 2500 fölött kezdődik: ott már ÁLTALÁBAN van rendes csapatmunka, nincs rambózás, van mikrofonon beszélgetés, stb.

    Engem mostani season során 5w 5 vereséggel 1700-re rakott be, de felmásztam 2300ig (2000ig nehezebb volt, 2000 felett többször győztem), most 2 hete nem is játszottam mert sok dolgom volt, szóval az első pár meccset tuti veszteni fogom szerintem. Szóval nem lehetetlen pedig én se vagyok pro, sőt.. ja és solo-ban duplán nehéz...viszont hogy fogok soloban 2500 fölött mászni az még nekem is rejtély :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák