- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Aki esetleg rakott fel a weblapjára LIGHTBOX popup bővítményt, az jobb ha leszedi...
...ugyanis kiderült, hogy IE6 alatt hibásan működikHelyette kiválóan használható hasonló popup képnézegető a THICBOX.
Akinek ezelőtt LGHTBOX volt, könnyen át tud állni, alig kell módosítani a PHP-n és pár fájlt feltölteni a régi css és javascript helyett.figyelem ! ez nem OsCommerce bővítmény,minimális programozási ismeretek szükségesek az implementáláshoz az OsCommerce-be !
A thickbox popup kipróbálható itt: novoparts.hu
[ Szerkesztve ]
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
pret512
csendes tag
Sziasztok,
Van egy "kis" problémám a felötlött képek méretével. A főoldalon elég érdekesen jelenik meg némelyik. Az adminban az image résznél próbáltam állítgatni az szélesség magasság változókat de csak nem sikerül.
Az eredmény kb így néz kilink a screenshot-hoz)
[link]Van rá megoldás hogy a képeket a föoldalon arányosan kicsinyítve jelenítse meg?
Például a föoldali és a termék infóban a képek méretaránya max 176x160?előre is ksözönöm
[ Szerkesztve ]
-
korena
csendes tag
Sziasztok! Most kaptam "kézhez" az oscommerse webshopomat. Az alap verziót. Kitaláltam, hogy majd én ezt átvariálom magamnak, de be kell vallanom, nagyon nem értek hozzá. Semmilyen előképzettségem nincsen. Letöltöttem egy témát a freetemplates-ról. És itt meg is állt a tudományom. Kérlek benneteket segítsetek, hogyan tegyem fel (total commandert használok) pontosan melyik könyvtárba úgy, hogy fusson? Egyenlőre első nekifutásban ez volna számomra az életbevágó kérdés.
Hálásan köszönöm előre is az önzetlen segítségeteket! [P][/P] -
DiabloCorsa
őstag
válasz pret512 #4502 üzenetére
Most van az a gond, amikor az oscomm képméret számoló funkciója is kevés. Újra kell szerkesztened az össze képet. Keres meg privát, megoldjuk.
korena!
Ha kitatáltad, akkor sok sikert. HA megvásároltál komplett témát, akkor van hozzá leírás.
Ha úgy gondoltad átvariálod az SOK-SOK órás munka, hozzáértőnek is. A többit privát "megbeszélhetjük.".
Ha életbe vágó kérdés, hívhatod a papot.
Vagy Vakondkát vagy pl. engem.Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
korena
csendes tag
válasz DiabloCorsa #4506 üzenetére
Hűűű gondoltam, hogy nem lesz egyszerű eset. Elhatároztam, hogy megveszek egy számomra leginkább megfelelő témát, és egyenlőre azt használom, és amikor meggazdagodom, majd átalakíttatom... (miért gondoltam, hogy webshopot olcsóbban lehet létrehozni, mint egy üzletet)
De addig is még egy kérdésem volna: Van egy másik tárhelyem is (nem ingyenes!) Arra is fel szeretném tenni az oscommerce webshopot. Ez lehetséges? -
DiabloCorsa
őstag
Lehetséges.
Vettél valamit, ami kívülről szép, de használni szinte lehetetlen. Azon nem változtat senki, hiszen aki eladta, nem fog segíteni semmiben. Eltette a pénzt és csaó.Aztán lehet, (?) hogy, müködni sem fog, mert olyan már régi verzió.
Ezért webshopot "csinálni" sokkal olcsóbb, mint üzletet nyitni!!!!
DE ingyen ez sem megy!
Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
sszever
őstag
Az RC2-ben, a magyar nyelvi fájlokat feltöltve a dátumnál a hónapok és a napok ékezeteit nem kezeli... Helyette kocka.
Kerestem, de nem találtam ezek beállításait. Valakinek ötlete?Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
DiabloCorsa
őstag
válasz sszever #4509 üzenetére
A nyelvi fájl elején keresd meg az UTF-8 beírást és írd át: iso-8859-2
Ekkor jó lesz a dátum de valószínű az összes ékezetes betűből "eltünik."
Megoldás: más módon írod ki a dátumot, vagy az összes nyelvi fájl lecseréled a fenti kódolásra UTF-8 helyett:
-
sszever
őstag
válasz DiabloCorsa #4510 üzenetére
ez is egy megoldás
ez a "hiba" az RC2 előtti verziókban is megvan?Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
korena
csendes tag
válasz DiabloCorsa #4508 üzenetére
Erre nem is gondoltam, hogy ne működne amit megvásároltam....... Én szívesen megküzdök a feladattal, de segítség nélkül nem fog menni. Ha lehet megkeresnélek ezügyben!
Szabad? -
che111
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg minden "simán" megy csak admin felületen a Vásárlóknál jelennek meg ezek a hibaüzenetek :Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /nfs/extra/k/ka/kabelteve/wwwroot/admin/customers.php on line 733
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /nfs/extra/k/ka/kabelteve/wwwroot/admin/customers.php on line 735
Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /nfs/extra/k/ka/kabelteve/wwwroot/admin/includes/classes/object_info.php on line 17
Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /nfs/extra/k/ka/kabelteve/wwwroot/admin/includes/classes/object_info.php on line 18
Ebben szeretném kérni a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
che111
csendes tag
válasz DiabloCorsa #4516 üzenetére
Köszönöm!
-
vakondka
őstag
nálad sem jó IE6-al...
az a hibajelenség, hogy kattintéskor megnyitja a képet egy új ablakban és ezalatt van a lightbox popup.A lényeg az, hogy nem az OsCommerce bővítmény a hibás, hanem maga a LIGHTBOX.
Ha felmész IE6 al a a LIGHTBOX alkotóinka weboldalára, ott pont ugyanez a hibajelenség...https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
soma79
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond, ha alapértelmezett nyelvre állítom az osc-t pl magyarra, angolul jön be az oldal. ha beírom a huvatkozást: index.php?langauge=hu akkor is angol marad, néha egy idő után átáll, de aztán ha visszaállítom akkor megint nagyo nehezen áll át.
az oldal elérhető: http://somogyi.eurofoto.hu/hun/shopping címen
felhasználónév: osc
jelszó: forumMi lehet a probléma???????? HELP HELP HELP
Soma
-
Belba
őstag
korena !
Az "alapverziós" webshopodat könnyedén átszínezheted az alábbi néhány lépéssel :
1. shop/stylesheet.css fájlban keress rá a szürke színre (nálam ez #bb3d3 volt)
Egy számodra szimpatikus színkóddal cseréld fel (nekem ez a #105b92 volt)2. shop/images/infobox/...
... corner_left.gif ==> bal oldali lekerekítés
... corner_right.gif ==> jobb oldali lekerekítés
... corner_right_left.gif ==> kocka jobb v. baloldalraEzeket is színezd át egy képszerkesztő programmal (én pl. az Adobe Photoshop Elements progit használom). Ugyanolyan színű legyen, mint a választott színed.
Átszínezed és kicseréled az eredeti képekkel.
Persze, még az átszínezés előtt gondold végig : az új színekhez illő gombokat is kell csinálnod (vagy vadásznod a neten)...
Az osCommerce oldalán található néhány ingyenes letölthető skin (Templates and Themes), ezekben mellékelik a hozzáillő gombokat is (csak épp magyar nincs), de mégis könnyebb ezekből csinálni magyar gombokat, mint kínlódni az átszínezéssel...
(Csinálsz egy "üres" gombot egy képszerkesztővel, aztán szépen legyártod a magyar gombjaidat.)Itt az osCommerce oldalon letölthető skineknél minden csomagban megtalálod a leírást, mit hova kell feltölteni, vagy mit kell átírni mire...
Szerintem te is meg tudod csinálni, érdemes pár órát rááldozni.
(Nekem a fent leírt "átszínezés" kb. másfél óra alatt megvolt, a gombokat nem kellet lecserélnem.)
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
Ja, tényleg, már látom!
Már megállt bennem az ütő, hogy megadtad a topicon a belépési adataidat az Adminra.Nem mondod, hogy ez is osCommerce?!
Ja, én nekem is angolul látszik a legtöbb szöveg, kivéve a főoldalon egy kis tájékoztató és a hibaüzenet a Contact oldalon...
[ Szerkesztve ]
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
DiabloCorsa
őstag
Létezik a netten oscomm-hoz gombgenerátor, magyar nyelven is, csak keresni kell, mert nem emlékszem hol volt.
Itt van: http://www.oscommerce-buttons.org/
[ Szerkesztve ]
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #4525 üzenetére
Köszi!
WOW!!!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Belba
őstag
Először én is féltem nekiállni, de mikor belekezdtem, akkor jöttem rá, hogy milyen egyszerű!
Ezzel a gombgenerálóval meg tényleg gyerekjáték lesz bármilyen színű skint legyártani!!!
Amúgy nekem sincs semmilyen számtech. képzettségem, itt tanultam a legtöbbet a fiúktól, amire szükségem lehet.
Neked is menni fog, majd meglátod!
Ha valahol elakadsz, csak kérdezz nyugodtan, szívesen segítünk.
Jótanács :
Mindig mentsd el az eredeti fájlokat, hátha valamit elrontassz és vissza kell rakni az eredetit![ Szerkesztve ]
-
spuri
csendes tag
Sziasztok,
Nem is olyan egyszerű ez mint ahogy gondoltam. Kaptam egy 2003as webshopot h ugyan frissitsem újra és hamár piszkálom a megjelenésén is csiszoljak, mondhatni cseréljem a templétet...
Lementettem a régi adatbázis replace opcióval. Telepítettem egy 2.2rc1-t, bemásoltam a fordítást, majd rátöltöttem a régi mysql adatokat, kategóriák megjelentek de a termékek már nem most próbálok egy melévő templétet ráhúzni legalább a régire h a látszat meglegyen de ez sem megy igazán, ezt a [leírást] követvehol találok ennék hasznosabb utmutatókat?
köszi -
batabe
senior tag
válasz vakondka #4519 üzenetére
banyek télleg, érdekes, eddig ok volt. vagy ennyire vak vagyok, hogy nem tűnt fel???
annyira nem ismerem a ezt a lightboxot, ez mindent a file-okból vesz, vagy van valami beállítás, ami közös, és esetleg ott romolhatott el, mert eddig nem volt gond vele...
na az elkvöetkező napokban lesz egy kis időm, megsassantom, oszt lecserélem...S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
soma79
csendes tag
Sziasztok!
Olyat szeretnék csinálni, hogy a langauge box-ból én csak a nyelveket használnám, tehát kitenni az oldalra a zászlókat és persze az ahoz szükséges hivatkozást, csak épp nem boxba tenném, hanem a
.../magyar/index.php -be így:
define('TEXT_MAIN', '<BR><b>Ide szeretném kitenni a választható nyelveket (ikonjaikat)<BR>ige pedig a választható pénznemet</b>');
Ugyanígy egy külön a fizethető valutákat kilistáztatni szeretném.
Segítsetek nekem ebben, köszi :-)
[ Szerkesztve ]
Soma
-
DiabloCorsa
őstag
Alap esetben is külön boxban látszik a nyelv és pénznemek. Ha admin oldalon nem kapcsolod be a "Default currensi"-t lehet ezeket egymástól függtelenül választani. Ha máshová kívánod "kitenni" akkor pl. az includes/boxes/languages.php tartalmát át kell írni abba a php-be, melyben a kis zászlókat látni szeretnéd. NEM a nyelvi php tartalmát és nem a nyelvi php-ba kell beírni!!!
Sok külföldi honlapon a fejlécben látható a nyelv és valuta választás oda szeretnéd?
Boxba vagy fejlécbe észerű. Olyan oldalra, ami nem létszik mindig, az nem okos dolog. Pl ha csak a kezdő oldalon van, akor az első kattintásnál már eltűnik az oldalról. Akko van érteéem ezek "mutatásának, ha mindig láthatók az oldalon.
-
DiabloCorsa
őstag
EGY jó tanács minden kezdőnek:
Alap esetben 1 azaz EGY nyelvű legyen az áruzház!! pl. magyar.
Amikor minden készen van, akkor kell "létrehozni" új nyelveket. Az oscommerce a LÉTREHOZÁSKOR minden szükségest (majdnem mindent) létre hoz a másik nyelven is. Átmásolja abból ami megvan, a magyarból!!
Így minden működik és látható továbbra is, az is látható mit kell lefordítani és ez admin oldalon szerkesztésnél és a egy oldalon látszik majd!!
Ha az árház alapból angol és elkezdünk benne magyarul dolgozni természetes, hogy sok minden nem látszik majd nyelv váltásnál, el is szállhat az oldal, úgy hogy nem lehet többé látni Vevő oldalról!!
Talán még admin oldalról SEM!!!
-
DiabloCorsa
őstag
Ezt írtad.
ige pedig a választható pénznemetUgyanígy egy külön a fizethető valutákat kilistáztatni szeretném.
Csukd be a szemed. Gondolt át még egyszer, mit szeretnél.
Aztán olvasd el mit írtál.Oké?
választható pénznemet = fizethető valutákatSzóval, válaszaim olvasása után mit szeretnél???
MAJD ha minden készen van!!!!!!!!Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Belba
őstag
Találtam egy nagyon jó kis színkód-kereső programocskát (ingyenes, 133kb, kicsomagolás után azonnal működik, egyszerű a használata mégis egészen sokmindent tud)...
Akit érdekel, innen letöltheti : Color Cop
A linken megnézhető a működése!
[ Szerkesztve ]
-
pret512
csendes tag
Sziasztok,
Az első kérdésem hogy lehet keresni a fórum ezen témájában mert vagy 4000 hozzászólás már megvan és feleslegesen nem akarok kérdezni ha már egyszer le lett írva. A bal felső kereső elég érthetetlen.A második kérdésem:
A csatolt képeken látszik hogy a főoldalon megjelenő termék nevének a vége (egy ő betű) nem jelenik meg hanem helyette egy felkiáltó jel látszik de ha a termék leírásba nézem ott viszont már rendben van. Van rá megoldás hogy ha bár hosszú a termék neve akkor is megjelenjen illetve megfelelő karakterr látszódjék?A harmadik: a főoldalon illetve a termék leírásban a cikkszám csak így látható:
[500510-0151]
Mit kell átírnom arra hogy ebben a formában jelenjen meg:
Cikkszám: [500510-0151] vagy Cikkszám: 500510-0151előre is köszönöm...
-
Krisz01
tag
Szia! Azért fordulok személyesen hozzád, mert korábban írtál a postai díjszabások beállításairól, illetve hogy helyenként ez milyen bonyodalmakkal jár. Nálam is fennáll ez a probléma, hogy ha rendelnek, akkor ugye egyszer van a postai utánvét, másodsorba pedig az utalás. Namármost ezeket hol kell beállítani? Meg még majd lenne 1-2 kérdésem ezen kívül is!
Ja, és a minimum rendelési értéket sem találom!
Ezer köszönet! Nagyon sokat segítettél a korábbi hozzászólásaiddal, főleg a külalak megszerkesztésében! -
Belba
őstag
válasz Krisz01 #4540 üzenetére
Hello Krisz01 !
Nem értem pontosan, hogy mit is szeretnél megtudni, próbálok találgatni...
Nálam először a Kosár-oldalra (shopping_cart) oldalra érkezik a Vevő, mikor valamit a Kosarába tesz. Ide én (Vakondka segítségével) beillesztettem egy Tudnivalók-leírást.
Ez valamelyest segíti a Vevőket a megrendelésben.Kifizetés-gombra kattintva a Szállítás-oldalra jut (checkout_shipping)...
Nálam 2 féle módból lehet választani :
-> Postai utánvét (postai küldemény) ==>> + vételártól függő összeg
-> Bankszámlára fizetve (postai küldemény) ==>> fix. +650FtTovább-gombbal a Fizetés-oldalra (checkout_payment) jut a Vevő :
Itt is kétféle lehetőségből lehet választani :
-> Postai utánvét
-> Bankszámlára / ÁtutalásTermészetesen, már az első Kosár-oldalon feltűnően kiírtam, hogy a Bankszámlás fizetésnél mindkét oldalon a Bankszámlás lehetőséget kell megjelölni!!!!
"...BANKSZÁMLÁRA ELŐRE FIZETNI :
Ha Ön ezt a fizetési módot választja, akkor csak 650Ft lesz a postaköltsége.
Válassza a Szállítási módnál is és a Fizetési módnál is a BANKSZÁMLÁRA fizetési lehetőséget..."(Sajnos, aki nem olvas, az a Szállítás-oldalon kiválassza a szimpatikus +650Ft-os költséget, a Fizetés-oldalon meg a Postai utánvétet, mert kényelmesebb lenne a postásnak fizetni, mint az átutalással/befizetéssel vacakolni. Ezeket a Vevőket utólag telefonon fel kell hívnom és tisztázni kell : mit is szeretne pontosan? Sokan azt sem tudják, mit jelent a "postai utánvét" fogalma!!!!)
Ha a Bankszámlás befizetést választó Vevő mindkét oldalon a Bankszámlás lehetőséget jelölte be, akkor az utolsó Rendelés megerősítés-oldalon (checkout_success) megjelenik a bankszámlaszámunk és a szükséges befizetési információk...
Ezt a Megrendelési másolatban is megkapja a Vevő!Úgy tapasztaltam, hogy mióta a Kosár-oldalon kitettem a megrendelési információkat, azóta kevesebb a tévesen leadott megrendelés, kevesebb a gondjuk a Vevőknek a megrendelés körül. Hiába voltak ugyanezek leírva az Információkban, ott vagy nem olvasták el, vagy fogalmuk sem volt, mit jelent ez az egész...
Tudtom szerint nem lehet beállítani, hogy aki a Szállítás-oldalon Postai utánvétet választ, az a következő Fizetés oldalon már ne választhasson mást...
Arról sem tudok, hogy valahol az osCommerce áruház Admin-oldalán beállítható lenne a vásárlás minimum értéke...
(Az UNAS-webshopjainkban van ilyen lehetőség.)
De szerintem a Vevőbarát-webshop MINDENT szállít a Kedves Vevőnek, akár 1 doboz gombostűt is, az már a Vevő baja, ha a szálítási költség többe fog kerülni a vásárolt áru értékénél.1 éve vásárolni akartam egy webshopban és döbbenten láttam a kiírást : minimális rendelési érték 120,000Ft?!...
Nem akartam hinni a szememnek, azt hittem, ez csak elírás lehet, felhívtam az ügyintézőt... Nos, ő halálkomolyan gondolta, hogy a Vevők 120ezerért fognak testápolót, shampont, bio-teát vásárolni... Mondjuk, azt nem értette, hogy miért nincs megrendelésük?...
Pár hónapja láttam ebben a webshopban, hogy 2000Ft lett a vásárlás min. határa (információs oldalra írta ki!) .Amúgy múltkor Diabló nagyon jó leírást tett be a hozzászólásába, ahol világosan látszik, melyik PHP-fájl melyik modulhoz tartozik, annak alapján remekül átírhatók a modulok a magyar szállításhoz. (#4476)
[ Szerkesztve ]
-
Belba
őstag
válasz pret512 #4539 üzenetére
Én is próbáltam a múltkoriban keresni a topicunkban... Nem működik!
Sajnos, mióta "megújultunk" és átkerült a topicunk az IT.Café-ra, azóta nem lehet keresni a topicunkban, pedig ez régen nagyon jól működött.< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Krisz01
tag
Pont ezekre a dolgokra voltam kíváncsi, amiket itt oly alaposan felvázoltál. Diablo leírása alapján megpróbálom a postai utánvét sávjait beállítani, mert nálunk ez úgy megy, hogy 10000 Ft-ig 1490 a feladás összege, 10 és 50 ezer Ft között pedig 1790, ha jól emlékszem fejből.
Azért sajálom, hogy minimum rendelési értéket nem lehet beállítani, mert azért az elég nevetséges, amikor 600 Ft-os növényt (esetünkben) a postástól 2100 Ft kifizetésével vehet át a vevő. Meg a növényeknél eléggé nehézkes a csomagolás és szívesebben áll neki az ember, ha tudja, nem csak pár száz Ft haszna lesz a bizniszen. A most működö webáruházunkban 3000 Ft a minimum, de eddig senki sem panaszkodott, sőt, általában alaposan túl szokták ezt a limitet lépni.
Lényeg a lényeg, megpróbálom átírni az általad említett php fájlokat megfelelő tartalmúra és ha elakadnék, akkor még érdeklődök! (az elakadás az biztos )
A 120 000 Ft-os minimum valóban durva, főleg a mai gazdasági helyzetben.
-
Krisz01
tag
Köszi Vakondka, rád mindíg lehet számítani! Lehet ezek után Belba is elgondokodik ezen bővítmény telepítésén!
-
DiabloCorsa
őstag
válasz pret512 #4539 üzenetére
Mint a képeken láthatő a felső "boxba" nem férne bele a tolómérő (szerintem feleleges) hosszú neve, ha az IP C500... is a név része
Tehát az hogyan látszódjon?
Az kellő helyen átírva megoldható, hogy ott még látszódjon az ő betű, ha csak 1 betű hiányzik.
A program figyelmeztet, hogy nem látszik a teljes név, ez okos és normális dolog.
Talán le kéne rövidíteni a tolómérő nevét. A tácsamarónál látható (2101 az mi?
Lehet, hogy két sorba írja a termék nevet, ha túl hosszú?
A termék ismertetésnél látható ilyen [ ] jelek között a cikkszám.
Eléje kéne írni, hogy az a Cikkszám ?
Beállítható - bár nem tudom a te "templated" hová tenné - a cikkszám láthatóságát a termék listán. Van e a Te rendszerdben termék lista, vagy csak "szép " dobozok, ahogy a képen látható?
Te teljes rendszer vettél, mely mely oscommerce alapokra épül, de nem tudom mennyiben más.
Ha ide írom melyik fájl melyik sorában mit írj át és az egész más akkor mi lesz?
( Tudom, van anyukán. )
Szóval, már javasoltam hogy keres meg valami módon.
-
DiabloCorsa
őstag
válasz Krisz01 #4544 üzenetére
Szerintem a szállítási költségen ezért ne bosszankodj. Mindenkinek van ideje és két lába és eldönti, hogy elmegy a rendelt áruért vagy elküldeti.
Én több budapesti címre szállítottam ki télen 4 gumiabroncsot, mert az Vevő azt kérte, nem ért rá eljönni érte. Inkább kifizette a szomszéd kerületből a 3000,-ft szállítási költséget.
-
Krisz01
tag
válasz vakondka #4543 üzenetére
Már rajta vagyok a témán, letöltöttem a Minimum Order 1.3-t, végigcsináltam mindent, amit a readme fájl javasolt, de az admin oldalon nem jelent meg az új sor, ahol tudtam volna módosítani a minimum értéket. Viszont nem értettem a leírásban a következő sort, ez nekem kínai:
Import the min_order.sql file into mysql using either PHPMyAdmin or the command line.Lehet emiatt nem működött a dolog??
Diablo: Igazad van, nagyon furák tudnak lenni az emberek, mikor Internetes redelésről van szó, saját bőrünkön is gyaran tapasztaljuk. El sem olvassák a Rendelési feltételek c. részt, nem is foglalkoznak vele (tisztelet a vevők kb. 10 %-nak)
-
DiabloCorsa
őstag
-
Belba
őstag
válasz Krisz01 #4545 üzenetére
Az az igazság, hogy a két UNAS webshopunkban be lehet állítani a minimum vásárlási összeget, de ott is a legolcsóbb termékünk árát írtam be (2000Ft)...
Én úgy vagyok vele, hogy nem szeretem, ha a "farok csóválja a kutyát", vagyis döntse el a Vevő, hogy neki megéri-e +1310Ft postaköltséget fizetni a 2000Ft-os termék ára mellett. (Sokaknak megéri!) Aki spórolni akar, az választhatja a bankszámlás befizetést (+650Ft)...
Akinek ez is túl sok, az nem vásárol a neten, hanem keresgél a boltokban.
Hidd el, a Vevők nagyon jól el tudják dönteni, hogy nekik mi a legjobb.
Mivel én is sokat vásárolok a neten, így én is azokat a boltokat szeretem, ahol a legkevesebb feltétellel vásárolhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fénynél gyorsabban
- Spórolós topik
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...