- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiabloCorsa
őstag
Talán már más is gondolt arra, hogy a rendelés hystory boxban ne a korábban vett termék, hanem a korábbi rendelések listája legyen látható. Az alap eset arra "épül" hogy amit már megvettünk, talán újra ezt akarjuk megvásárolni, így a listából csak terméket tudjuk újra megnézni és megvenni.
Az elkészült módosítás az accunt php megtekintésekor az oldal közepén látható rendelési listát teszi át a boxba, melyre katintva a rendelések tartalma látható. A rendelés állapot is feltüntetehető, de ahhoz a hosszú szöveg helyett kép kell.Az még nincs átírva, mert a rendelés állapothoz képet kell rendelni. A szélső boxban látható legutóbbi rendelések száma beállíthat és azok között onnan lapozni lehet.
Meg tekinthető itthttp://pasztoy.hu/amerkant
Természetesen valamit rendelni kell, hogy látható legyen ez a box.
Ne szállítom ki senkinek, talán majd Kolly.
[ Szerkesztve ]
Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
Telepítés után a következő hibaüzenet fogad:
Figyelem: A konfigurációs fájl írható: /home/paulerhu/public_html/shop/catalog/includes/configure.php. Ez súlyos biztonsági rés - állítsd be a helyes hozzáférési jogokat.
Próbáltam már mindkét configure.php-ra chmod 444-et, 644-et de csak nem felejti el... -
ludus
aktív tag
válasz DiabloCorsa #4804 üzenetére
Az admin oldalit visszaraktam 777-re a vevő oldalit 444-re. Így sem jó sajnos
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok újra!
Na már majdnem kész a webáruház,amit kreálok.
A lépcsös dijszabés megy, csak az lenne még a bibi, hogy tudom azt beállitani, hogy mondjuk csak 3000 Ft-tól van kiszállitás. Vagy ha valaki akarja személyesen is átvehetei pl Sopronban? Esetleg kivisszük Sopronon belül x összeg felett.www.somansky.com
-
Krisz01
tag
Segítséget szeretnék kérni a következő dologban. Az oldalamon szeretném az újdonságok boxban scrollozni a termékeket, de sehogy sem jön össze. Az Oscommerce oldaláról szedtem le instrukciókat, de azok mind a jobb oszlopban akarnak termékeket mozgatni. Addig eljutottam, hogy valami php fájt kell feltöltenem, de ezt nem találom és hát 1-2 fájlban módosításokat is kellene végeznem...
Várok valami ötletet!
-
DiabloCorsa
őstag
válasz Somansky #4810 üzenetére
Én már leírtam, hogy itt a válasz, képet is tettem róla IDE.
http://pasztoy.hu/demo/Regisztrálsz, és veszel valamit közben FIGYELMESEN elolvasod a Szállítási módnál olvasható ismertetőket!
-
Belba
őstag
válasz Somansky #4810 üzenetére
Ha ezt írod be :
2999:0,4999:1310,9999:1480, stb...
... akkor 3000Ft-ig nem számol fel szállítási költséget.
Nálam nincs minimális rendelési összeg (vagyis ez a minimum a legolcsóbb termékünk ára).
Esetleg kicsit nézz körül a moduljaid közt, találsz ott olyat, ami fix-összegű, és emiatt remekül felhasználható arra, hogy "Személyes átvétel" modullá alakítsd 0.-Ft összeggel.
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Somansky
aktív tag
válasz DiabloCorsa #4811 üzenetére
Kössz a flat lett a személyes átvátel modulom, de ha elérem a 25000 Ft-ot amitöl már nem kell fizetni a szállitási költséget eltünik a választás a Kézbesítési információknál.
A minimum rendelési összegre még mindig nem találtam megoldást.www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Na szoval még 1x leirom!
- Akkor a minimum rendelés kilöve, max észeveszi ugy is az illetö, ha rendel egy gyertyát 300 Ft-ért, minek fizessen pl: 2500-Ft-ot + érte.
- A személyes átvétel oké, de mikor ingyenes lesz a kiszállitás (25000 Ft felett) nincs választási lehetöség, azaz nincs ott a személyes átvétel, csak hogy ingyenes a szállitás.
A fizetásnél, meg eleve a futárszolgálatnak jön be, oda hogy tudok bebiggyeszteni a kp-t, mint fizetést, ha a személyes átvételt választotta?- A 3. az volna, mivel sorponi a cég, igy itt helyben kiviszük igyen akár az árut, persze x összeg felett, de máshová nem. Ez, hogy valosihato meg? Vagy tul sokat akarok?
Kössz!
www.somansky.com
-
DiabloCorsa
őstag
válasz Somansky #4816 üzenetére
Régi ár: 0,- Ft
Új ár: 500,- FtJa kérem az infláció!!!
Lehet Tájékoztatót írni a shopping_cart.php-be ( kosár tartalma ), oda ezt mind le lehet írni.
Pl. amit itt olvashatsz: http://www.pasztoy.hu/nyarigumi/shopping_cart.php
[ Szerkesztve ]
-
Krisz01
tag
válasz DiabloCorsa #4812 üzenetére
Most egyelőre a bal oszlopban az újdonságokat szeretném scrollozni, ha ebben tudnál segíteni picit...
-
ludus
aktív tag
válasz DiabloCorsa #4806 üzenetére
Bocs nem voltam egész nap, [link] itt van az áruház csak próbálkozom egyenlőre, tesztelgetek...
-
ludus
aktív tag
Plusz van tipped hogy az előbb hivatkozott oldalon a "Termék kategóriák" doboz bal felső sarka a lekerekítésnél miért olyan amilyen?
-
ludus
aktív tag
A #4819-re nincs valami tipped?
-
DiabloCorsa
őstag
Az ilyen problémához rá viszem az egeret arra a részre. Jobb egérgonb és ha felkínálja, hogy kép megjelenítése, megtekintem. Ott egy lekerekített kép található, mely megjelenítés után az elérési útja látható lesz a böngészőben.
Azt a képet kell:
1. kicserélni olyanra mi nem kerek. (van olyan az adott mappában, másolás, átnevezéssel
EZ az: corner_right_left.gif, ez a kerek: corner_left.gif2. kicserélni olyan méretű átlátszó képre
3. boxes.php-t átszerkeszteni, hogy NE karjon ott kép megjelenni ( ez a legnehezebb)A 4803-ra van drasztikus megoldás:
az includes/header.php vége felé vannak ilyen sorok:
<?php
if (isset($HTTP_GET_VARS['error_message']) && tep_not_null($HTTP_GET_VARS['error_message'])) {
?>
<table width="1000" border="0" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr class="headerError">
<td class="headerError"><?php echo htmlspecialchars(urldecode($HTTP_GET_VARS['error_message'])); ?></td>
</tr>
</table>
<?php
}if (isset($HTTP_GET_VARS['info_message']) && tep_not_null($HTTP_GET_VARS['info_message'])) {
?>
<table width="1000" border="0" align="center" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr class="headerInfo">
<td class="headerInfo"><?php echo htmlspecialchars($HTTP_GET_VARS['info_message']); ?></td>
</tr>
</table>Ha ezeket letörlöd, nem lesz több hiba üzenet.
DE a hiba megmarad, TEHÁT a config fájl áttributuma nem jó.A fenti keret magyarírás ELÖTT is olyan volt. EZ az áruzház készítőinek vicce a felhasználokkal. Hiszen aki feltelepíti, azonnal kereshet egy programozót.
Vagy kezdhet tanulni. Weblapot szerkeszteni.[ Szerkesztve ]
-
ludus
aktív tag
válasz DiabloCorsa #4834 üzenetére
Köszönöm, akkor ezennel megkezdem a tanulást
-
Somansky
aktív tag
válasz DiabloCorsa #4817 üzenetére
Ezt csak probaként tettem oda , hogy mükszik e az akcios box
A shopping_cartba irjam be akkor a személyes átvételt meg ilyenek?
Ha leirom neked, hogy milyen kézbesitési és fizetési modot akarok tudsz benne segiteni?Amugy hogy lehet az megcsináni, hogy fusson a boxban több termél is egymás utána?
www.somansky.com
-
Leone510es
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Egy fizetős tárhelyre (Dataglobe) telepítettem egy új áruházat és 3 Warningot is kapok. Már több áruházat is telepítettem, de ezeket a hibákat még nem sikerült kijavítanom. Szóval ezek lennének a hibák:
Warning: session_save_path() [function.session-save-path]: open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/USER/domain_nev:/servers/php/lib/php:/tmp/phpupload:/tmp/phpsession) in /USER/domain_nev/domain_nev_hu/www/hangszer/includes/functions/sessions.php on line 169
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /USER/domain_nev/domain_nev_hu/www/hangszer/includes/functions/sessions.php:169) in /USER/domain_nev/domain_nev_hu/www/hangszer/includes/functions/sessions.php on line 102
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /USER/domain_nev/domain_nev_hu/www/hangszer/includes/functions/sessions.php:169) in /USER/domain_nev/domain_nev_hu/www/hangszer/includes/functions/sessions.php on line 102
Az admim oldal be sem jön, csak a három Warning és a főoldalon is van olyan, ami nem jelenik meg a hibák miatt. Tudna valaki segíteni ebben? Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Leone510
-
Somansky
aktív tag
válasz Leone510es #4837 üzenetére
A TMP könytárad nincs jol beálitva, azért ugat
A shop adatbáziában ird be phpmyadmin SQL parancs ablakában a következőt:
UPDATE `configuration` SET `configuration_value` = '/web/tmp' WHERE `configuration`.`configuration_value` ='/tmp';
www.somansky.com
-
vakondka
őstag
válasz Leone510es #4837 üzenetére
Ezt nézd meg: [link]
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Leone510es
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Lenne még egy kérdésem, hogy hol érhető el a legfrissebb magyarítás az osCommerce-hez? Egészen pontosan az Online Merchant 2.2-höz kellene.
Előre is köszi!
Leone510
-
Somansky
aktív tag
-
Somansky
aktív tag
A Send Extra Order Emails To ba ha beirom a nevet, cimet, akkor ide is elküldi a rendelést ugye. Ha ide nem irok semmit nem küld emailt a cégnek, ha redelnek. Ez igy normális?
Azt, hogy lehet esetleg beállitani, hogy ha esetleg valaki regisztrál, azt küldje el nekem is, hogy tudfjam.www.somansky.com
-
vakondka
őstag
válasz Somansky #4844 üzenetére
EZ így működik jól...csak kicsit furcsán lett kitalálva ez a dolog a webáruházban és így írták meg...
arra van bővítmény, hogy megkapd az e-mailt a regisztrációról, keress rá a contribution-ok között az oscommerce oldalán (mármint nem az én oldalamon, hanem a készítőkén)https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Belba
őstag
válasz Somansky #4844 üzenetére
Nézd, végülis a shop kezelhető úgyis, ha nem kapsz emailt a megrendelésről, hanem mindig megnézed az Admin oldalon a megrendeléseket...
De ha beírod a Főbeállításokba az email-címe(i)det, akkor a gépedre telepített levelező programod értesít az újabb megrendelésekről.
Szerintem jobb 2-3 email-címre is továbbítani a megrendelések másolatát, már csak biztonság miatt is és az archiválás miatt is!
(Nálam már előfordult, hogy elromlott a gépem és a gépemen tárolt minden adat köddé vált. Viszont az email-fiókban megtaláltam minden megrendelést, visszaigazolást!)A regisztrációkat is megnézheted a shop Admin oldalán.
Saját tapasztalatom :
- nálam a két UNAS webshopban működik a regisztrációról való értesítés és ezekben a shopokban kénytelen vagyok azonnal kijavítgatni a kedves Vevők adatait, ha utána nem akarok sokszorosan mérgelődni (kisbetűs nevek, érthetetlenűl beírt telefonszámok, utcanevek, stb.)... Sajnos, ott nem javítható utólag a megrendelésben szereplő adat.
- az osCommerce webshopban egy megrendelés-szerkesztő bővítménnyel nem gond, ha a Vevő adatait később át kell írnod, így a regisztrációjukat sem kell azonnal korrigálni< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Leone510es
csendes tag
Megint én....
Hihetetlen, hogy nem találom azt a beállítást, ahol a szélső boxok borderjét lehet beállítani. Pedig régen már egyszer megtaláltam, de most nem.
Egyedi boxokat csináltam fejléccel meg lábléccel meg más háttérszínnel, de látszik a tényleges "infobox" széle (alul is meg felül is). És nem értem, hogy miért.
Tudna valaki ebben segíteni? Előre is nagyon köszönöm.
Leone510
-
vakondka
őstag
válasz Leone510es #4849 üzenetére
hol van a webshop?
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest