- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz FoxiestFox #3600 üzenetére
Ertem. Tehat ha kulon fut egy bongeszo, akkor nagy gond, mert nincsen bika gep, de ha a jatekban fut a bongeszo akkor szemet hunyunk felette. Teljesen logikus.
-
félisten
válasz dejaris #3601 üzenetére
Ezt hogy vezetted le ebből: "Értem, hogy a mai izomgépek korában nem probléma, ha fut egy böngésző a háttérben, de minek, ha nem muszáj? És nem, nem lenne muszáj." ?
Én nem akarom általános igazságnak beállítani az álláspontom, mint fórumon általában teszik az emberek, csak leírtam, hogy engem zavar, ha egy AAA (nem flash, vagy webgl, stb) játék meghívja a böngészőt akármilyen céllal.
Ha egy normálisan optimalizált böngészőmotor elindul a játékon belül, amikor többjátékos módra kerül sor (szigorúan multinál, egyjátékos módban látni sem akarom), azzal semmi problémám.Ha nem értünk egyet, az nem gond, az bármikor elindíthat egy esetleg konstruktív eszmecserét.
Például ha ehhez a megállapításodhoz: "Csak elonye van a bongeszos megoldasnak az ingame megoldasokhoz kepest." írsz egy érvelést is, azzal tudni fogok mit kezdeni, mert elképzelésem sincs egyelőre, mivel lehet jobb ez, mint az, ha rászánna pár fejlesztő néhány órát arra, hogy írjanak egy rendes GUI-t a közösségi funkcióknak mélyen a játékba integrálva?[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz FoxiestFox #3602 üzenetére
Mar felsoroltam par elonyet. Roviden megegyszer: a jatek akkor fut, amikor tenyleges jatek tortenik, minden masra ott a bongeszo. Sot a bongeszos megoldasnak hala, nem kell bambulnom a toltokepernyot sem, mint minden mas jateknal, mivel miutan korulmenyesen kivalasztottam a szervert, elkezdek csatlakozni, beallok a sorba, addig el sem indul a jatek, mig nincs ures hely, majd akkor is a hatterben tolt es a legvegen ugrik fel. Ez mas jatekoknal ugy zajlik, hogy az ember vagy ki alt+tabol, vagy elmegy kavezni, de mindenkeppen lekesi a kor elejet.
Az elozo kommentemet pedig szandekosan nem akarod ertelmezni? Minek varsz erveleseket igy? -
félisten
válasz dejaris #3603 üzenetére
Az előző kommentárod közepe kimaradt, elég fáradt lehettem
"addig el sem indul a jatek, mig nincs ures hely, majd akkor is a hatterben tolt es a legvegen ugrik fel"
Ez tényleg jó dolog, és az erőforrásokkal is takarékosabb lehet.
Igazából a többibe sem tudok (nem is akarok) belekötni, így már értem, miért szeretitek, de nekem az előnyei ellenére is fércmegoldásnak tűnik, és bár nem vagyok szoftvertervező, nagyjából biztosra veszem, hogy játékon belül is lehetne ezekre a funkciókra erőforrás-kímélő megoldást találni.Vagy az is lehet, hogy kiöregedtem már a játszásból 26 évesen, ha nem izgat fel a webes szöszölés egy játék alatt/mellett.. egyre gyakrabban érzem ezt különféle új játékok kapcsán
-
dejaris
addikt
válasz FoxiestFox #3604 üzenetére
Akkor vegyel egy konzolt, ott nem lesz bongeszoben indithato jatek
-
félisten
-
dejaris
addikt
válasz FoxiestFox #3606 üzenetére
Felesleges penzkidobasnak gondolom, szinte biztos, hogy olcsobb lesz a tamogatott hardvereket osszevasarolgatni kulon es a steamos-t radobni. Talan meg ugy is, ha fizetos lesz az os.
-
Mister_X
nagyúr
válasz dejaris #3607 üzenetére
A Steam OS nagyon szép és jó, csak sajnos egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány AAA játék támogatja az OpenGL-t vagy hány fogja. Esetleg Mantle API, de azzal így ki lesz golyózva a Steam felhasználók ~65%-a, mert Nvidiások. Plusz Origin se lesz, én meg nem fogok fenntartani két oprendszert, mert Kingdoms of Amalurozni vagy Battlefieldezni lesz kedvem...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
dejaris
addikt
válasz Mister_X #3609 üzenetére
Pont az a lenyege, hogy ilyen gyarto specifikus dolgokat nem tamogat, pl. mantle, nem tamogat. En is ugy gondoltam ra eloszor, mint te, de aztan eloadtak egy olyan tervet ami nagyon popec: nagy gep a szobadban, kis steamos-sel szerelt htpc a nappaliban es tudja streamelni a windowsos jatekokkat a nagy geprol.
-
Mardel
őstag
válasz dejaris #3610 üzenetére
En akkor vennem csak, ha streamelem tv-re valamelyik csaladtagnak,a nagy gepen meg ezzel egy idoben tudok jatszani.
Es nemcsak jatekot lehet streamelni hanem megosztani a gepet Team viewer szeruen csak gyorsabban.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
csaba951
veterán
>Esetleg Mantle API, de azzal így ki lesz golyózva a Steam felhasználók
>~65%-a, mert Nvidiások.Butaság! A Mantle licenc kiköti, hogy még legalább 1 platformra meg kell írni a játékot (pl. opengl, directx vagy bármi más). Olyan nincs, hogy valami csak Mantlen fut, semmi máson nem!
-
Wolverine
félisten
Mindegyik fut OpenGL alatt is. Ráadásul ami használni fogja a Mantle-t, annak eleve szüksége lesz vagy a DX vagy az OGL támogatásra is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Mister_X
nagyúr
válasz csaba951 #3612 üzenetére
Ez a lényeg, tehát amit megírnak Mantle-re, az nem biztos, hogy OpenGL verziót is kapni. Egy Mantle-only stuff már a tervezőasztalon elvérezne, Steam OS ide vagy oda.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Wolverine
félisten
válasz Mister_X #3614 üzenetére
Ha valamit Mantle+DirectX-re írnak meg, akkor azt nem lehet kiadni Steamen sem. Nyilván ezzel egyes cégek együtt fognak tudni élni, de azért messze nem mindenki.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Mister_X
nagyúr
Valakinek innen meg van (Originen keresztül esetleg) a Battlefield 2 Complete?
-
Domaaaa
tag
hello,3 év után vettem elő az origin-t,és sajnos az a helyzet hogy nem tudom a biztonsági kérdésre a választ,ilyenkor mi a teendő,ha jól tudom fel kell hívni őket? Mi a telefonszámuk,és hogy zajlik egy ilyen beszélgetés? Elmondom nekik az accom nevét jelszavát,e-mail címét,ők meg megcsinálják?
-
Rabbitf_24
addikt
Láttatok már az aprón BF4 key-t? Vagy esetleg van valakinek?
-
csaba951
veterán
válasz Rabbitf_24 #3621 üzenetére
-
félisten
válasz Rabbitf_24 #3623 üzenetére
Nagyon kemény.... Oo
-
nanus
senior tag
válasz shadow1901 #3625 üzenetére
Azért az összefoglalót nem olyan nehéz kinyitni
-
nanus
senior tag
válasz shadow1901 #3627 üzenetére
-
Zoli133
addikt
Azt kell mondjam meglepett ma a magyar EA support. Felvetettem nekik egy kérdést a help.ea.com-om, gondoltam majd holnap válaszolnak nem volt sürgős. Mindezt 19 órakor, fél óra múlva jött a válasz a megoldással. Nem hittem volna, hogy még ilyenkor is dolgoznak.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
félisten
-
addikt
válasz FoxiestFox #3635 üzenetére
A supportja határozottan jobb az Originnek.
Össze kellene gyúrni a kettőt, és akkor kapnánk egy jó szolgáltatást egy jó supporttalCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
félisten
-
dejaris
addikt
Aha, csak minden nap nem mukodik valami a steamen. A forumja tele van sirassal. Minosegi szolgaltatas, mi? Egy nagyon alulmeretezett rendszer, amibol csak lapatoljak ki a penzt es az osszvisz fejlesztes, ami tortenik lasd kartyak, ugyancsak a penzlapatolast szolgaljak. Es ez mindvegig igy fog menni, mig a csillogoszemueknel fel nem szall a rozsaszin kod.
-
félisten
-
dejaris
addikt
válasz FoxiestFox #3639 üzenetére
Inkabb szerencses vagy A forumon a siras is ezt bizonyitja. Konfignak oedig semmi koze a dologhoz.
-
Hunork
veterán
válasz dejaris #3640 üzenetére
Én is az vagyok! Steam-en még nem volt, ami ne indult volna, lefagyott volna...stb. Ami gáz lehet, a W8 alatti game futtatás, mert ilyenkor előfordul, hogy a Kompatibilitás fül kell, mint megoldás. Origin többet nem indult, fagyott, mint Steam, igaz, itt kevesebb is a játék, nehéz lenne mélyreható elemzést produkálni. Egy tuti, hiába minden trükk, a BF3 minden esetben totális telepítés egy rendszer-telepítés esetén. (hiába másolás ide-oda...)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
dejaris
addikt
Szoval te latod a marketen a cuccaidat, nem panaszkodik a kliens!, hogy hianyzik neki valami, hogy megtudd nezni a jatek oldalat, nem porgeti a hatterben sunyin a videokartyad, nem zargatnak csodas ajanlatokkal a sefterek, nem doball le offline-ba csak ugy nem nabe a jetek a steammel egyut, ha a jatekban megnyitod es meg sorolhatnam. Ehez kepest az origin neha benyogi, hogy leall de ezt is csak az utan veszem eszre, hogy kileptem a jatekbol, na bumm. Az hogy a jatekot ujra kell telepiteni, windows ujrapoccintese utan, nem kliens hiba. De ezt is le lehet roviditeni egy kis masolassal, hat neked nem sikerult, de a steamnel is megtortenhetett volna ugyanez. A regi jatekok kompatibilitasahoz szinten koze nincs a kliensnek.
-
félisten
-
dejaris
addikt
válasz FoxiestFox #3643 üzenetére
Az adathalaszat teljesen mas. Adataimat meg pedig orzom, ahogy csak tudom, de mivel nyilvanos a profilom igy barki ra tud talalomra keresni emberekre.
Egyesek azt sem tudjak, hogy laggol a droidjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
Az valahogy megoldható hogy feltelepített játékot origin ujra rakása utána felismertetem az originnel ?
Vagy újra lekell tölteni a játékot ?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest