Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #19356 üzenetére

    "bár vannak oldalak, ahol bejön az a módszer, hogy a HTML-kódban inspector segítségével egyszerűen kézzel átírod a POST-ot GET-re, és úgy is működik"

    Egyszerűbb megoldás, hogy simán bepróbálod a POST-os részt egy ? vagy & karakter segítségével hozzátoldani a string első részéhez. Nekem így sikerült anno működésre bírnom 1-2 keresőt.

    A levelező viszont nagyon bassza a csőröm. Még annyit se voltak hajlandók mondani, hogy a különálló változat karban lesz-e tartva, vagy kiadták és onnantól elfeledetté válik majd az egész.

    Ha valahogy kezelné a cookie-kat (így a cookie-t igénylő hírcsatornákra is fel lehetne vele iratkozni) és lenne normális MIME type kezelés az Operában (amivel közvetlenül küldhetem az RSS címét az M2-nek), akkor talán még hasznos is lenne ez a különálló változat olyan szempontból, hogy a böngészőnek akkor nem kéne futni folyamatosan és nem függene egyáltalán a böngészőrésztől a kliens. De enélkül, így ebben a formában ráadásul, hogy egy letiltott böngészős teljes értékű böngészőt kaptunk... nem sok reményt fűzök hozzá. Így viszont szopás lesz a fiókjaimat kezelni, nem beszélve a feedjeimről...

Új hozzászólás Aktív témák