Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Declare #46550 üzenetére

    Pedig de. Én sem vagyok profi meg semmi, de nagyjából vázolom amit tudok:
    - a gyári az egy rakat szar. Cd30, cd70 nem érdekel, gagyi. Kivételt képehet ha valami 20 milkás Audiban van mittoménmilyen Böse hangrendszer meg stb., de ott úgyis reklámozzák külön és ahogy mondod 6jegyű számot fizetsz érte plusszban.
    - a nem gyári az nem lesz szineskijelzős, meg nem fogja a fedélzeti kiírni hogy melyik rádióállomás szól, nem fog kikapcsolni / bekapcsolni a gyújtással, bluetooth integráci stb.. Semmi nincs alapból. Minden megoldható (valamilyen szinten) plusszba, de olyanra mint a gyári nem lehet "integrálni a rendszerbe".
    Cserébe szinte biztos, hogy jobban szól, ezerszer több a tartalék benne és lehet állítani a hangszínt.
    - A "hifi" önmagában egy iszonyatos kényes sznob hülye téma, százezrekről, milliókról lehet szó és a különbség simán elhet, hogy csak pszichológiai hátterű :DDD Na hát ez az autohifiben is így van ezek szerint. Én azt gondolom, hogy egy néhány tízezer Forintból (tényleg néhány, 100 alatt) tudsz egy nagyon jó fejegységet venni ami még nem inverteres nem kell szétbombázni az autót hanem becsusszan a gyári helyére, sőt lehet, hogy csak 1DIN -es lesz mint az enyém és nyersz +1 fiók helyet :)) (Ja igen, ezt is vedd figyelembe, azonos minőség, minden azonos, a 2DINes drágább lesz, vagyis azonos árban 1DINesből jobb minőséget kapsz. Mert csak. mert ezen nincs 50 gomb meg kijelző meg tökömtudja mi)
    - Hangszóróból nem tudom, nekem gyári van, bőven elég arra amire kell. Én ezt az auto-hifit nem vinném túlzásba, olyan mint amikor kompakt géppel akarnak profi fotót készíteni. Nem. Hülyeség. Audiofil menjen haza, szobába halgasson Mozartot. Profi fotós meg bírja el a DSLR gépet stb.

    Röviden: szerintem, és ez nem szakmai vélemény mondom, néhány tizes az erősítő, és még néhány egy pár hangszóró és óriási különbséget érezhetsz meg dinamikában és minőségben. Autóba szerintem állatság erre százezreket/misiket költeni. De kinek mi. :R

Új hozzászólás Aktív témák