Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz Sylar_ #58105 üzenetére

    Köszi! Megrendeltem, szerintem az utolsót hoztam el. MM üzletekben nincs már, online boltba sem fognak már szerintem rendelni ebből a kifutó típusból. Gondolkoztam, hogy inkább idei Oled TV-t vegyek, azokba nagyobb fényerejű panel van, ás állítólag olcsóbbak is lesznek, de valószínüleg nem fognak 500k nyitóár alá menni.
    Ha jól látom 980-ban ugyanaz a 2019-es panel van, mint a 950-ben, csak kivették a IFC, BFI-t. Remélem nem lesz gond, az SD, FHD anyag felskálázásával. 3 éve 42"-es 4K-s TV-ket vettem, de nem volt olyan éles képük, mint a FHD-s TV-nek. Mondjuk valószínüleg nem is lehetséges hasonló képet adni, mert 1 pontot, 4-re kell széthúzni. Tudom persze a 4K a jövő, még telefonnal (nem találtam 4K, 60fps konzumer kamerát) is hihetetlenül jó felvételeket tudok csinálni. csak nem szeretném az elmúlt 25 év családi videóit kidobni.
    Még régebben ezt próbáltam LG C9-en, érdekes módon szabályszerűen mélysége volt a felvételnek, csak nem volt olyan napfényes, mint az LCD TV-n. Remélem ezen is javítottak már.

    Köszi AL!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák