Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varázsgömb

    aktív tag

    válasz -Bagira- #7806 üzenetére

    Köszönöm!
    Valóban döbbenet ez a super amoled kijelző. Erős napsütésben is tökéletesen látható. A betűméret állítása is remek, mert a legnagyobb méretnél ha nem is tisztán, de látom a szöveget, és olvasó szemüveg nélkül is el tudom olvasni.
    Még ismerkedem vele, de már most látom, hogy magasan veri a Lem6-ot tudásban, pl.ezekben:
    Híváskor a nevet is, de a fényképet is berakja a háttérben.
    Zene hallgatásakor, pl. SoundCloud-nál nem csak vezérelni lehet a zenét, hanem a borító képet is berakja háttérnek, látom hogy éppen mi szól.
    Üzeneteknél, emaileknél nem csak a küldő nevét látom, hanem el is tudom olvasni a tartalmat, (ez nekem aranyat ér, mert sok levelet, üzenetet kapok), sőt szükség esetén gyorsválaszt is tudok adni az óráról, nem kell elővenni a telót.

    Rengeteg beállítási lehetőség, funkció van, sokszorosa a Lem6-nak.Egész hétvégén dolgozom, majd folyamatosan "lakom be", ahogy lesz egy kis időm foglalkozni vele.

    Az akkuról csak annyit, hogy hétvégén kevesebb jelzés és hívás jön, de a Lem6 akkor is lemerült estére, és tölteni kellett. Tegnap a Galaxy Watch 2 kora reggeltől késő estig 24 %.-ot merült. Majd leesett az állam, amikor megláttam.
    Eddig full happy vagyok, várakozásomon felül teljesít ez az óra.
    Egyetlen üröm van csak az örömben, de az nem az óra hibája. A TréMobilnál nem lehet feltöltő kártyával aktiválni az esim-et, csak előfizetéssel.

    Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...

Új hozzászólás Aktív témák