- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz <Adamsky> #24105 üzenetére
Nekem csak az elágazások előtt jelez, meg konkrétan az elágazásokban. (mint egy akármilyen GPS lényegében) Ugyanaz ha bicajra tervezek utat...erre gondolsz waypointok alatt?
Viszont ha már Locus...
Milyen gyakran frissítik a kerékpárútakat?
Tegnap mentünk párommal egy Tokaji karikát..és kíváncsigából (nem mintha nem tudnám merre kell menni) megterveztem az útvonalat, háztól házig.
Nah és volt 1-2 pont amit tervezés közben öszrevettem hogy pl hiába van normális út egyenesen, ő elvinne mindenféle mellékutakba.
Illetve Bogrogkeresztúr és Tokaj között, úgy Tarcal tájékán kint akart tartani a 38ason, miközben azzal párhuzamosan konkrét kerékpárút van. Nem tudom hogy hivatalosan átadásra került-e, de több mint egy éve használható gyakorlatilag..Hja és még egy kérdés Locussal kapcsolatban..
Mit kéne bepipálnom export/import közbe hogy "újratervezzen", ha nagyon letérek? Nyilván előbb figyelmeztethet hogy letértem az útról, de ha 3-500méter múlva sem fordulok vissza, azért sejthetné hogy valszeg erre szeretnék menni[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Apple Watch 7 45mm Silver Cellular Használt/1-3 hónap gar./p3817
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs