- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Vannak Sonoff TH10-es kapcsolóim AM2301-es hőmérséklet és páratartalom érzékelővel. Vészfűtést ( növények téli takarásban) vezérelnék velük. Működnek is.
3 routerem van a hálózat neve és a 2.4Ghz-s wifi csatorna is ugyan az. (2 accespoint módra van kapcsolva LAN-on kapják a hálót és osztják tovább Wifin)2 első a AM2301-es szenzorral szépen megy, ma érkezett egy a Banggoodról Si7021-es hasonló szenzorral egy TH10, de az sajna egyik TH10-esemmel sem megy sem az új TH10-zel sem a régiekkel. (pedig kompatibilis)
De gondom van az új Th10-zel is. Hozzáadom az eWelinkhez ben a fő router mellet nagy nehezen összekapja magát és megy, de ha kiviszem a másik mellé(ahol a helye lenne) ott offline módban van, nem elérhető.
Másik kettő simán megy ott, ugyan így csináltam velük mindent. Az fw a legújabb 2.6.0 mindhármon.
Olyan mintha jóval gyengébben érzékelné a Wifi-t de az sem lehet gond, mivel ha a kinti AP mellé teszem közvetlenül akkor is offline módban van.A problémást legalább 3-4 x eltávolítottam és hozzáadtam az eWelinkhez de nem változik a probléma.
Jártatok már így?
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest