Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kenand

veterán

Vannak Sonoff TH10-es kapcsolóim AM2301-es hőmérséklet és páratartalom érzékelővel. Vészfűtést ( növények téli takarásban) vezérelnék velük. Működnek is.
    3 routerem van a hálózat neve és a 2.4Ghz-s wifi csatorna is ugyan az. (2 accespoint módra van kapcsolva LAN-on kapják a hálót és osztják tovább Wifin)

2 első a AM2301-es szenzorral szépen megy, ma érkezett egy a Banggoodról Si7021-es hasonló szenzorral egy TH10, de az sajna egyik TH10-esemmel sem megy sem az új TH10-zel sem a régiekkel. (pedig kompatibilis)

De gondom van az új Th10-zel is. Hozzáadom az eWelinkhez ben a fő router mellet nagy nehezen összekapja magát és megy, de ha kiviszem a másik mellé(ahol a helye lenne) ott offline módban van, nem elérhető.
    Másik kettő simán megy ott, ugyan így csináltam velük mindent. Az fw a legújabb 2.6.0 mindhármon.
    Olyan mintha jóval gyengébben érzékelné a Wifi-t de az sem lehet gond, mivel ha a kinti AP mellé teszem közvetlenül akkor is offline módban van.

A problémást legalább 3-4 x eltávolítottam és hozzáadtam az eWelinkhez de nem változik a probléma.

Jártatok már így?
    Valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák