- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
MiniDP tó HDMI adaptere van valakinek elfekvőben?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Pietrosz
addikt
Eladó használt Telekomos fekete Samsung Galaxy S Advance, 15k. Topik még nincs mert lusta voltam, de kérésre pm-ben mindenre válaszolok.
[ Szerkesztve ]
-
ficere
aktív tag
Eladó nexus 5 fehér 16gb nagyon szép állapot,gyári független.72k
Machete nem ír sms-t
-
S.Feri
őstag
Hol lehet értelmes HDMI kábelt venni, nem aranyáron. Olyan 1,5-2m-es kellene. Esetleg valakinek van elado?
Rászántam magam, hogy összekötöm a gépet a tvvel.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Sirandrish
legenda
válasz S.Feri #40856 üzenetére
Expert...mikor én vettem volt legalább 8-10 fajta. 1400ft-tól egészen 8-10K-ig.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SG3rg0
őstag
Extremedigitaltól rendeltem egy telefon tokot. De nem jó. A 14 napos pénzvisszafizetést hogyan tudom igénybe venni? Írtam nekik de nem válaszolnak.
-
XmoD
senior tag
válasz Irmscher 353 #40859 üzenetére
nyiregyen nincs edigital Ide a kozponti szallit. De Szasanyi kollega tudna meselni roluk...
-
HWSW
tag
válasz Irmscher 353 #40859 üzenetére
Micsoda? Én a 14. napon bevittem a debreceni boltba egy TV-t, amit neten rendeltem, azzal, hogy nem tetszik a hangja, nem erre számítottam. Bepróbálkozott, hogy lejárt a 14 nap, mire mondtam, hogy a 14 nap nem a rendelés, hanem a kézhezvétel napjától ketyeg. Simán visszavették.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Hol lehet még ilyet kapni?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
rasky
senior tag
válasz SG3rg0 #40862 üzenetére
A leggyorsabb ha személyesen viszed be, akkor már a helyszínen visszaadja a lóvét. Egyéb esetben vársz a válaszra, amit egy jó ideig nem fogsz kapni...tapasztalat. Viszont személyesen nekem eddig mindent visszavettek, amit vittem.
Bár egy toknál nem tudom mennyire gazdaságos bemenni Debrecenbe.
[ Szerkesztve ]
-
Ivy.4.Ever
őstag
200-250 ezer forint között milyen 17"-os laptopot érdemes szerintetek venni? Gondolok itt márkára vagy azon belül egy szériára.
-
SG3rg0
őstag
Szeretnék a Note 3 telefonomnak egy egyedi bőr tokot csináltatni! Nem tudok olyan kézművest vagy egy helyet ahol ilyennel foglalkoznak?
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,olyan emberkét keresnék aki esetleg járni fog mostanában Hajdúböszörményben az ünnep előtt vagy a 2 ünnep között ,egy kis apróságot kellene áthozni .Nem kérném ingyen
-
Vladi
nagyúr
Üdv!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ennek jegyében nyitott valaki az alábbi transzferre?
Kellene nekem lcd monitor 17-19 colos, vagy wide formátumú. Cserébe akácmézet tudnék adni, értékegyeztetéses alapon x kg-ot. Pénzem nincs.
il sole non sorge più ad Est!
-
Nirvanus
aktív tag
válasz anonymus89 #40864 üzenetére
Valamelyik százasban láttam a városban Replay Action-t (de lehet, hogy csak dezodorban volt), piacon talán van még.
[iTX-or-GtfO!]
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Tablet témában kérnék segítséget.
2 magos Intel atom procival (Z 2520) , 1gb rammal 8gb belső memóriával elfutna az Angry Birds go ???
-
greenface
aktív tag
i5 4430-at 'cserélnék' 1150-es Pentium/Celeron + kp-re.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
Nirvanus
aktív tag
válasz anonymus89 #40875 üzenetére
Megesküdni már nem mernék rá, de Arany-Szarvas-Vécsei környéke.
[iTX-or-GtfO!]
-
HDMI-VGA átalakító nincs valakinek eladó olcsón???
-
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
szasanyi
félisten
-
CoolBoy323
nagyúr
Boldog Karacsonyt!!
-
Értem,akkor hanyagolom.
Eladtam a PC-met,és most egy régi géppel akartam megoldani a médialejátszást TV-röl,de akkor ez így nem életképes.
Ha jól tudom AGP-s VGA-ba is létezik olyan ami HDMI-s,de 10K-t nem tudom hogy meg ér e nekem ez a projekt,mert a tápegység is elég hangos........[ Szerkesztve ]
-
-
XmoD
senior tag
FSP Bluestorm II-t cserelnek mATX tapra max 300watt kornyeken.
-
INMOTEP
őstag
Kellemes karácsonyt mindenkinek
-
andyTM
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
őstag
Békés , boldog Karácsonyt mindenkinek
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
FrezeR
senior tag
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!
-
betyarr
veterán
kellemes karácsonyi ünnepeket nektek!
-
anonymus89
addikt
Áldott Karácsonyi Ünnepeket!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
dr600
tag
Keresek laptop hoz DVD-írót (SATA),és 2GB DDR2 ramot (1 MODUL)
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Traxx
őstag
Boldog, békés Karácsonyt mindenkinek!
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
zsolti1902
aktív tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
embe
nagyúr
Boldog karácsonyt minden fórumozónak és családjának!
-
pigmeus
tag
Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Első találkozós randi helyet tud vki ajánlani? Én az omniára vagy a café noire-ra gondoltam. Vannak ott tök jó kávék és kakaók... csak gyertya nem volt mikor utoljára voltam.. -
albert8
veterán
Boldog karácsonyt nektek is!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest