Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz Tamás9x #40500 üzenetére
Ez sajnos alá tudom támasztani.
Win7-el semmi bajom, atomstabilan megy a mostani gépemen, de egy Win8, vagy 8.1, vagy akár a Win10 elég furcsákat produkál. A win10-től még el is fogadnám, hogy pl. nem működik a numlock, a powergomb megnyomására nem történik semmi, vagy néha az USB meghajtók eltávolító ikonja nem jelenik meg, vagyesetleg a modern appokban nem működik némelyik multimédia gomb. Elfogadnám akkor, ha ezt csak a 10-es csinálná, mert az még bőven tesztváltozat, természetes, hogy sok benne a hiba, de ezeket a marhaságokat műveli nálam a végleges win8.1-es is. -
válasz Sirandrish #40476 üzenetére
Nem akarlak zargatni,de ment egy privát.
-
szasanyi
félisten
válasz kriszpontaz #40499 üzenetére
Mindent próbáltam már, amit lehetett. Csak az maradt, hogy hozzártő (!) szétszedje és megmondja mi a hiba. már ha tudja, nyilván.
Tamás9x: ez esetben a Te álláspontod helytelen, ezt a hibajelenséget nem tudod a Win 8-ra fogni bármennyire szeretnéd is.
-
-
Louies
aktív tag
Keresek egy ps/2 - usb átalakítót. Nincs valakinek feleslegbe egy, jó pénzért, csokiert.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
XmoD
senior tag
Elado
Wester Digital Velociraptor 80GB Icepack-el. Riport itt talalhato rola. Megkimelt kevesett futott allapotban. Eladasanak oka: van meg egy 150GB-s valtozat belole a polcon. Az kerul be a gepbe.
A pontos tipusa pedig WD800HLFS-75G6U1Ara: 5 ezer forint
-
XmoD
senior tag
bedugott allapotban a joy.cpl mit ir ra? Parancssorba bepotyogod vagy a kereso( joy.cpl) itt latja ha be van dugva ?
-
myk74
senior tag
Eladó egy Telenoros fekete Zte blade 3.
Kb 1,5 éves,nagyon szép állapotban,dobozzal töltővel.
Képeket kérésre készítek.
Ár:11000ft
Érdeklődni privátban!Nincs kéz Nincs csoki!
-
Traxx
őstag
Emberek, autórádióból (vagy autóhifi, nem tudom, melyik a korrekt megnevezés) milyet érdemes vásárolni? Belépőszint lenne megcélozva, és az elvárások között szerepel az mp3 kompatibilitás (de gondolom, ez ma már kb. alap), illetve az USB-ről való lejátszás. Na meg az aránylag szép hang, megbízhatóság. Jó lenne 15-18K környékén megúszni. És csak új érdekel
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
vrobi.nyh
csendes tag
Sziasztok
Eladó egy TL-WR1043ND v2.1 router újszerű kifogástalan állapotú. Csak gyári fw volt rajta kb fél éves még fél év gari van Szolex Kft.-től(Nyíregyháza) az ára 9000ft fixen és csak kp akit érdekel privátban keressen köszi.
-
Irmscher 353
aktív tag
Autóhifi témában nézz szét itt. Azt kell eldönteni az MP3 mellett, hogy szükséged van-e a cd-k lejátszásához még az azt kiszolgáló elektronikára, lejátszóra, mert manapság már lehet kapni rádiót, ami nem cd-s de pendrive-ról, mem kártyáról bármit lejátszik, ezek relatíve olcsóbbak, mint a cd-s változatok, s ha ez elegendő, akkor már csak a megfelelő márkát kell kiválasztani.
Illetve utána olvasni, hogy melyiknek mik a nyűgjei. Nyíregyen nem vagyok képben a hifiboltokkal kapcsolatban, de nézz el egy két helyre (ne MM-be azok ált. sintérek), s tőlük kérj infót, tapasztalatot, hogy mit ajánlanak. Illetve ők ha kell be is szerelik, s nem Neked kell szívatnod magad -
Sicér
tag
Én a Pioneer-t preferálom, nekem ennek a hangzásvilága tettszik, de kinek hogy.
Az előttem szóló kolléga rávilágított egy fontos dologra, hogy a CD lejátszó részre van e szükséged, mert ezzel sok ezer Ft-ot lehet spórolni.
A beszerelés pedig ha van egy kis műszaki érzéked, akkor nem szabad, hogy gondot okozzon.
Általában csak egy stecker van az autóban, amibe be kell csatlakoztatni a lejátszót, és bedugni a helyére.
Én ezért biztosan nem fizetnék senkinek. -
wwhy
veterán
Egy kis STEAM segítségre lenne szükségem: adott egy HDD, amire új rendszert kell feltenni, és a tulaj steam-fan Milyen mappákat mentsek le, hogy tudja folytatni a játékait? A prog.files Steam ktár cirka 40 GB Ugyanez a kérdés a broforce-al kapcsolatban.
Az OS teljesen döglött, nem tudok/nem lehet bootolni a HDD-ről, USB-n van.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Irmscher 353
aktív tag
Erősen autófüggő a történet, ha teszem azt egy 2 dines, vagy Fordék agymenése esetén egyéb szabványnak nem megfelelő helyre akar az ember hifit egy din méretben beépíteni, akkor nem árt a segítség, illetve, a gyári (ha van) rádió eltávolítása macerás tud lenni. Esetenként speckó szerszám kell az eltávolításhoz.
Persze, ha csak egy műanyag blendét kell kipattintani, s egy csatlakozót bedugni akkor az valóban nem nagy kaland -
Sicér
tag
válasz Irmscher 353 #40521 üzenetére
Nekem speciel egy Fiesta-m van, és a gyári "magnó" helyére építettem be egy Pioneer egységet.
Természetesen kellett vennem egy rövid átalakítót, ami az autóban lévő csatlakozóból csinált szabványosat, illetve egy középkonzol is kellett, mert dupla DIN méret volt a gyári.
Megoldottam, pár óra alatt végeztem vele, és nem fizettem ki majd egy lejátszó árát munkadíj gyanánt. -
Freiherr
őstag
Hi!
Lenne egy eladó Nokia 1320-am.Helyben tudtok olyan GSM boltot,ahova érdemes lenne bevinni,és nem sz@rér-h@gyér vennék be.
XXX
-
Sirandrish
legenda
válasz Freiherr #40523 üzenetére
Add el kézhez inkább.
A GSM boltok max féláron veszik be..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #40525 üzenetére
Szerintem túlzásba estél!
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #40527 üzenetére
Úgy, hogy aprópénzért veszik be mert jó áron kell adnia, hogy el is vigyék amin még keresni is akar (lehetőleg minél többet ). Tehát ha nem új, garis és független a készülék valszeg félárat sem ad.
De olyan is előfordul a készülék típustól függően, hogy egyáltalán nem veszi át esetleg beszámítja (jóval) drágább készülékbe. Én ezt tapasztaltam, azért mondom. Kuruzslók azok, sokszor mutyisgaris háttérrel amik alig-, vagy nem is olcsóbbak mint a hivatalos beszerzésű termékek. -
-
Baxter
csendes tag
Eladó kombinált kondigép ajánlatokat privátba
[ Szerkesztve ]
Ha veszem a fáradtságot hogy PÜ-t irok, elvárom hogy minimum válaszoljál rá! Üdv: Baxter
-
PS3-ra nincs valakinek eladó GTA5 bolti árnál olcsóbban??
-
RAVEN59
tag
Sziasztok OCZ Vertex 4 128gb érdekel valakit?
-
-
greenface
aktív tag
sziasztok,
egy Samsung Galaxy Ace (GT-S5830) -on kellene szoftvert frissíteni.
Kéne vki, aki Nyíregyen megcsinálja. (nem ingyen természetesen).''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
ficere
aktív tag
Eladó fehér iphone 4 t-mobilos.35k
Machete nem ír sms-t
-
S.Feri
őstag
Eladó dolgok:
Iphone 5 64gb - beszámolok LUMIA 930(független v. telenoros készüléket)
- független
- minden papírja, doboza, lomja
- + 2 tokot tudok hozzá adni
- + egy képernyővédő fólia
- normál állapot105.000Ft
IBM Thinkpad X301
- SU9400
- 1440x900
- 4Gb ram
- 120Gb HDD v 250GB SSD (mPCIe)
- Webcam
- DVD Ram
- szokásos portok
- szép állapot45.000Ft v 60.000Ft
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Traxx
őstag
válasz Irmscher 353 #40518 üzenetére
Köszönöm a tippeket neked és Sicérnek is Rákérdeztem a delikvensnél, nem lenne létfontosságú a CD, ő is árérzékeny júzer Egy 1,6-os 2004-es Octaviába menne a fejegység.
Igazából (bárt lehet ez már utópia és ebben az árkategóriában elérhetetlen) olyan lenne a legjobb, ami BT-t is tud.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
RAVEN59
tag
Eladó Sappire 7870 doboza van gar nincs,de kiválló,30k az alja.
-
-
INMOTEP
őstag
Apple Iphone 5S 64 GB Gold gyári független készülék makulátlan állapotban ,0 perctől fóliás elől hátul minden tartozékával eladó .+ egy új bőrtok ajándék Ár: 153.000 Ft
-
diablo1984
veterán
Vegyetek SonyEricsson telefont:
Sonyericsson Xperia X8, vodás - 9000Fteladó érintőplexi hibás Samsung Galaxy Tab 3 tablet - 12000Ft
-
Nirvanus
aktív tag
Keresek flexATX tápegységet, csillagászok kíméljenek.
[iTX-or-GtfO!]
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,van valakinek eladó venti szabályzója ami 3,5"helyre berakható és több ventit lehet vele szabályozni?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Valakinek van 2,5" hdd adaptere, hogy le tudjam menteni az adatokat róla? (csak egy 20GB-osról lenne szó)
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
betyarr
veterán
valakinek nincs véletlenül egy eredeti marioja wii-re?vevő lennék rá.nyilván korrekt áron.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz betyarr #40547 üzenetére
Mario galaxy?
Arra készülj hogy ritka madár errefelé, és általában 5K alatt lehetetlen megvenni.
Ha sikerülne akkor gratulálokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
betyarr
veterán
válasz Sirandrish #40548 üzenetére
én a super mario bros.-ra gondoltam.mert az is van wii-re,ugye valahogy nincs affinitásom most egy softmodhoz...és ha ezt megtudnám szerezni,akkor egy jódarabig el lennének a kölkök vele.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz betyarr #40549 üzenetére
Az se gyakoribb...viszont talán egy picit olcsóbb..de nem sokkal.
Mennyit szeretnél szánni rá?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest