Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz Sirandrish #41550 üzenetére
Utca, cím esetleg?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
XmoD
senior tag
válasz Sirandrish #41550 üzenetére
20perc seta. Lokheted privatba a cimet
-
Sirandrish
legenda
Hu..azt hiszem törzs utca, de ahogy biztosan meg tudjátok találni : fazekas jános tér 20 és az épület mögött van.(előtte rét van) Nem lehet eltéveszteni.
XmoD Neked is szól a fenti leírás
Fazekas jános tér 20 mögött
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hdanesz
őstag
-
kriszpontaz
veterán
Srácok egy kis infó kellene nekem, hátha valaki jártas az ügyben mi lehet a probléma egy adott monitorral.
Van nálam egy 19"-os Samsung SyncMaster 192V LCD monitor.
A hiba a következő:Hideg indítással (értsd, legalább 1 órát kikapcsolva volt a monitor) kb. 30 percig semmi gondja nincs, működik normálisan, felbontás, frekvencia váltás hibamentesen megy (1280x1024 60Hz, 75 Hz, stb.), a rendszer látja a monitort mint PnP eszközt, a frissítési frekvenciákat szépen ki tudja olvasni a rendszer.
Fél óra után, mondjuk játék indításakor a képe villan egyet, majd függőleges színes csíkok jelennek meg a képernyőn, random mintában, és szivárványszínben hullámzik itt-ott.
Ha a monitort kikapcsolom, majd vissza, kb. 3-4 próbálkozás után a kép visszaáll és normálisan látszik minden, viszont a játékból kilépéskor az asztalra, újra hibás a kép.
Újra ki-bekapcs, és rendben működik, vagy csak kihúzod a VGA kábelt a videokártyából és visszadugod párszor, és megint működik.Viszont innentől kezdve (ahogy a probléma előjön, a PnP monitor helyen nem PnP eszköz látszik, és a létező összes frissítési frekvenciát hozza a beállítás menü (tehát nem ismeri fel rendesen a monitort a gép).
Az auto kalibrálásra nyomva meg hajlamos lefagyni a monitor, csak a tápkábel kihúzása segít, mert onnantól ki sem lehet kapcsolni.Először VGA-ra gyanakodtam, de annak semmi baja, teszteltem másik monitorral.
Esetleg tudna segíteni valaki hogy mégis mi lehet a baja?
A tápról és a scaler boardról pár kép (nem a saját monitoré, de ugyanez a panel van benne):
[link]Köszi az infókat előre is!
-
kriszpontaz
veterán
válasz kriszpontaz #41555 üzenetére
Egy pár saját kép a scaler boardról:
[link] -
kriszpontaz
veterán
Azt elfelejtettem hogy a monitor egy ASUS 9600GT-ről van hajtva DVI-VGA átalakítón keresztül. (2 átalakítóval mindkettő DVI porton ezt csinálja).
-
szasanyi
félisten
Eladó PS3 konzol + sok játék!
-
dfg54
tag
Szokott valaki emelt díjas SMS- ben fizetni ? Nekem van egy voda kártyám amin van pár ezer Ft egyenleg. Nem tervezem letelefonálni, ezért megegyezhetnénk egy árban, akit érdekel PM!
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
Wajk
addikt
válasz kriszpontaz #41555 üzenetére
mielőtt nagyon szétszeded egy másik géppel én mindenképpen tesztelném a probléma pontosítása végett. Ha ott OK, akkor én valami kondira gyanakodnék vagy pedig valami gyengén kapcsolódó vezetékre ami átmelegedés után lesz instabil.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
kriszpontaz
veterán
A monitort már jó ideje nem használták mert azt mondták hibás volt és betették egy sarokba. Nem tudták megmondani mi a baja, csak azt hogy rossz, ideadták hogy vigyem el, ha meg tudom csinálni, akkor használjam. Én huzamosabb ideig nem is teszteltem, csak néha volt bekapcsolva, akkor is mint másodlagos monitornak, és rövid ideig. Most nyúztam kicsit hosszabban, erre előjött a probléma. Csak ez olyan amit a szervizkönyve sem említ, műszerrel meg nem tudok rámérni (oszcilloszkópra gondoltam) amit a könyv említ amivel le lehet ellenőrizni rendesen, ezért keresek hozzá való panelt hátha egy teszt erejéig be tudnám tenni, vagy ha más nem, cserélem az egész belső kócerájt, vannak utángyártott, TFT panelhez passzoló driver boardok többféle kivitelben, amivel akár rossz notebook kijelző is meghajtható és használható külső monitorként, természetesen sokkal több bemenettel (DVI, HDMI, Audio in-out), max 8-10000-ért.
-
szasanyi
félisten
Mint sejteni lehetett generátor hiba ami lehet ennél tipushiba is (de jó, hogy ilyen is van ), ami bizonyos idő / futásteljesitmény után előjön. Szerelőnél van, de csak holnap tudom meg pontosan mi az amit javitani / cserélni kell. És a legjobb az, hogy egyik nap autószerelő, másik nap műszaki vizsga, harmadnap generátor bekakál.... hurrá.
-
szasanyi
félisten
-
kriszpontaz
veterán
A UPC 30-as NET most épp ~148-al tölt. Mi lelte ezt? Díjcsomagot sem váltottunk
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz kriszpontaz #41568 üzenetére
Ó hogy szakadjon meg a kábeled vagy 1000 helyen!!!! Nekem meg... szabolcskábeltv
-
sullerj
tag
válasz kriszpontaz #41572 üzenetére
üdv. mintha az rémlene valahonnan, hogy ahol kipostázták az új modemeket, ott az aktiválás/átszerelést követően egy hónapig valamelyik másik csomagba/sebességre átrakják a net sebességét, de erre nem mernék megesküdni, nem upc-t használok.
-
Louies
aktív tag
17"- 19" monitort keresek TFT
Ajánlatok priviben.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
amdfavorite
csendes tag
Sziasztok nem árul itt valaki gap padot ? 1.5mm és 2 mm-es érdekel.
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
válasz kriszpontaz #41580 üzenetére
és
hát,igen,nyár óta nagyon a húrok közé csaptak nem sokkal fizetek többet a sokcsatornás tv+200-as net+telefonért mint embe magáért a zinternetért.
ahol semmi sincs,vagy legalábbis minimális a verseny,ott jól el lehet kérni az árat.úgy 6-7 évvel ezelőtt itt is szabolcsktv volt,akkoriban fejlesztettek egy nagyot.5/1-es (havi 5gb-s leforgalmazható korláttal) netről váltottak a 15/2-es netre,amin már nem volt havi forgalomkorlát.tyűűű de nagy szám volt! dehát,akkoris!nem 4700 volt a havidíj,hanem csak 2700!igaz, csak itt a 10 emeletesekben többen laknak örökösföldön mint egész pazonyban.[ Szerkesztve ]
-
-
betyarr
veterán
válasz szasanyi #41582 üzenetére
itt is voltak komoly próbálkozások.a T például behúzta az optikát teljesen a házig.azonban annyira borzalmasan csinálták meg a házépítő "szakemberek" a kábelezést a házban,hogy a digi is ugynacsak megszenvedett vele.már egy hajszálat se lehetne behúzni,nemhogy mégegy szolgáltató bekábelezze a társasházat a lépcsőházat meg a lakóközösség nem engedi összebarmolni.
anno,amikor még nem volt ilyen jó a digi netje,akkor nagyon rajta voltam,hogy a giganet bejöjjön a házba,de az előbb említett okok miatt ez sajnos lehetetlen.
a nem messze lévő 10 emeletesekben van upc is és ősszel egy majdnem versenyképes árral akcióztak.dehát itt ez a majdnem szócska... -
INMOTEP
őstag
Kérdezném hogy valaki most a délelőtt folyamán nem jár a nagy Tescoba ? Megkellene nézni egy tablet pc-t van e még belőle
-
Wajk
addikt
Xiaomi Mi2/S-e nincsen valakinek?, van egy csomagnyi cuccom hozzá (hátlapok, fólia, stb...)
Ha már kicsit autósműhely lett a topikból.... tudtok megbízható autófényezőt aki szépen dolgozik? Egy karcolás lenne, nem horpadás (
karosszéra munka)köszönet
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Garold
senior tag
Ha már autósműhely topic, én pedig karosszériást keresek aki horpadást tud javítani.
Okos érkerti felújítás, csináltak közvetlen a parkoló mellé és kosár/foci pályát, az egyik nap lementem a kocsihoz és egy horpadást találtam rajta egy sáros labda mintázatával.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
wwhy
veterán
Horpadást Nagy Feri tud javítani, nagyon jó munkát végez (06húsz47142hatvanhat), hivatkozzatok Andrásra
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
KukkSteve
senior tag
Előre láthatólag csütörtökön megyek nyíregyre.
Vigyek valakinek valamit?:
Xiaomi Note 4G 58k
Jiayu G2F Black 35k
Zopo ZP700 37K
(Lenovo p780 50K)
THL 4000 Fehér 34K
THL T6Pro Fehér 41K
Cubot X9 Black 49K
Xiaomi Redmi 2 51K
Zopo ZP920 80KTok, fólia van hozzájuk!
Inkább telón, smsben, vagy PMben keressetek!
A számom az adatlapomon. ;)
-
Madn!ght
addikt
Ha már autószereléssel kapcsolatos infók is felmerültek: hétvégén indítás után az utastér ventilátor nem volt hajlandó meg se nyikkanni. Másnap reggel még fel-felpörgette, de aztán szintén meg se moccant. A kocsiban kétzónás digit klíma van, a fordulatszám visszajelző működik, csak a venti nem. Első körben a biztosítékra gyanakodtam, de az rendben van.
Tudtok adni valami ötletet, esetleg szerelőt javasolni?
Köszi előre is!
-
South Velen
addikt
-
Tamás9x
őstag
SÓS keresek 8-16 gigás Mikro SD kártyát Class 6 felett érdekel csak olcsón persze használt is jöhet egy S50-es telefonba kellene )
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
ati888
senior tag
Hello!
USB-SATA adaptert keresek.
ati
-
S.Feri
őstag
Mekkora paraszt már aki nem válaszol privire....
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Pepe78
őstag
-
janati
őstag
válasz Garold #41586 üzenetére
az ország legprofibb horpadásjavítója épp Nyíregyháza-Sóstón dolgozik...
http://szida.ewk.hu/
én már voltam nála több autómmal is, illetve küldtem hozzá sok ismerőst + az összes nyíregyi autónepper is hozzá jár....
hivatkozz rám!
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
dfg54
tag
Ha valakit esetleg érdekel egy kifogástalan alapteló:
Vihető egy kifogástalan, teljesen újszerű Alcatel OT 316 telefon. A telefon vodafonos, fekete/szürke színű. Minden tartozékát adom hozzá (doboz, papírok, számla/garpapír, töltő, adatkábel, (a füles sajnos nincs meg)). 7-8 hónapos, természetesen még garanciális. Mediamarktban lett véve.
Tökéletes alaptelefon ennyiért. Mp3 lejátszás, FM rádió (füles nélkül is), kamera, stb...
http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/featurephones/one_touch_316.html
A telefon+ tartozékok ára: 3000 Ft
Az ár fix.
És még Canon nyomtatópapír vihető 3x500 lap.
Ár megegyezés szerint.
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest