Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz lorcsi #27354 üzenetére

    Igen, az a helyzet tulajdonképpen az, amit már írtak is. De én konkrétumot is mondhatok: nemrég adtam el a saját, MSI R5770 1GB kártyámat 18k-ért, ami éppen 3 éves múlt. De miért? Én vettem újonnan (akkor 36k volt), sosem volt tuningolva és teljesen a kártya / hűtés hibátlanul működik. Ha ennyiért nem vitték volna el, nem adom el!
    Más az, amikor egy ilyen kártyának 4-5-6 tulaja is volt akik egyenként sokkal kevesebbet buktak az árán. No, meg tudták, hogy viszonylag hamar túladnak rajta csak előbb széthajtják mit is bír. Leginkább ez a lényeg, azaz megéri-e megvenni egy adott 5770-et vagy nem - árban ugyanis szinte nincs eltérés, de legalább is jelentéktelen.
    Persze mint mondtam a teljesítménye igazából 1680x1050-ig jó, utána már nagyon kompromisszumos a helyzet. A HD7770 Ghz Edition több szempontból is jobb, így sztem sok garival bőven éri a +10k árát, noha 1080p-re messze nem ideális megoldás, de túlzott elvárások nélkül, olyan fogyasztás mellett megfelelő lehet.

    embe: a 30FPS határeset, ahol még éppen jó vagy már nem folyamatos a kép (vagy annak érzete). Nekem kevés, arról nem beszélve ha az csak átlag, és a min. akár a fele. :U De ez játék és játékos függő is, persze.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák