Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Teszla_ #26800 üzenetére
Itt? Vagy csak én nem láttam még itt semmilyen hw-t jó áron, bruttó számlás ár ellenében? Javaslom a laptoszalont, korrektek és sokszor van jó ár 1-1 notira náluk. Én 2x rendeltem tőlük (1+2 notit, stzoftvereket) és csak pozitív tapasztalatom van - árat tekintve is, mert pölö amit tőlük rendeltem az mindenhol máshol drágább volt - kivéve a PH! aprót, mutyisgaris cuccokkal, szla nélkül.
-
szasanyi
félisten
Falunap után...
-
ati888
senior tag
Hello!
Optikai kábelt keresek 3m.-es hosszúságban normális áron, Nyíregyházán hol kaphatok? A mediamarkt nagyon drága, pápainál nincs 3m-es.
ati
-
wwhy
veterán
Eladó egy vadiúj, dobozos,, fóliás stb. Panasonic Eluga okostelefon, gyárilag 4.0.4-es Androiddal felvértezve.
Fekete.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Varoz
addikt
válasz szasanyi #26817 üzenetére
Szerintem új hozzászólást akart, csak félre nyomott.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ElVisZ
tag
Van valakinek eladó "gamer" bill-je, vagy tudtok mondani olyan helyet ahol raktáron van valami használható?
Lehet használt is de legyen újszerű állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
válasz szasanyi #26801 üzenetére
Pont a laptopszalonból rendeltem gépet, az első pixelhibás volt, a második pedig bemutató darabként volt kiállítva (ergo nem ajándéknak való kinézete volt). Úgyhogy most elállok a vásárlástól és inkább nézek drágábban, de azt láthatom mielőtt megveszem. Nekem ennyit megér, mert ajándékba lesz a gép és lassan egy hónapja szenvedek a vásárlással. Előtte Tescoban vettem egy Lenovo G570-et, annak meg a wifije volt rossz.
De már leszűkítettem a kört két boltra és 3 típusra, holnapig dűlőre kéne jutnom. -
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Ha valaki notit keres az asztali gépéért cserébe annak katt ide
Úgy néz ki Szombat estétől otthon leszek....
Esetleg XBOX 360 beszámítás érdekelhet.
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Hi!
Majd 3 hete itt vagyok és várom, hogy végre munkába álljak/állhassak.
De csak csúszik, csúszik ...
Természetesen nem tudom mi áll a háttérben, hiszen fix melóra jöttem ki ráadásul ismerősökkel.
Ha Péntekig nem tudok munkába állni Szombaton egy itteni honfitárs segítségével Bp-ig elevickélek, majd onnan már haza keveredek valahogy.Szal azt hiszem átb@sztak.
Karácsonyozni meg nem fogok itt egy hátha miatt.
Van még pár nap, de már elegem van itt ebből az egészből.
-
szasanyi
félisten
válasz Teszla_ #26825 üzenetére
Sajnálom, úgy tűnik Te belenyúltál. Nekem mind3 noti hibátlan, és vadi új volt. Igaz, én rendeltem hozzá 1 éves laptopbiztosítást, és pixelhiba garanciát is! Én úgy gondoltam, hogy ez nem mind1 mert ez esetben nem küldenek eleve hibásat, hogy aztán a saját költségükre húzgáltassák futárral és végül cseréljék. Persze ennek e nélkül is kell(ene) működnie, de itt már semmiben sem lehet biztos az ember. Ez elég gáz szvsz...
-
taklasz
tag
-
S.Feri
őstag
válasz CoolBoy323 #26827 üzenetére
Vagy 3db 7950-es VGA árát hozhatod, ha valaki nem tud esetleg mit kezdeni vele!
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Na most vagy 3 hétig notiról... jól megszívattam magam.
Eladtam a házat a gép felől, az új meg csak januárban jön meg. Mindez nem is lenne gond, ha a házat egyébként nem egy éve hirdettem volna már itt.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Valaki egy ilyet? Első jó ajánlat viszi!
[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
válasz DonThomasino #26841 üzenetére
Normális ajánlat eddig is elvihette volna.,
-
szasanyi
félisten
válasz S.Feri #26842 üzenetére
Itt csak az okoz nehézséget, hogy az eladónak és a vevőnek (néha nagyon) mást jelent az a jelző.
Ł-IceRocK-Ł: a mondatvégi smiley poént jelölne. Nem azért írtam, mert feltaláltam a spanyolviaszt és most majd jól megmondom a tutit. Nem kell rendszeresen üzletelni hardverekkel, elég ha hobbija az embernek és időközönként le/el cseréli, és rögtön képbe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
válasz CoolBoy323 #26685 üzenetére
Hol van helyileg a haza?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
válasz CoolBoy323 #26846 üzenetére
Érdekelne egy pár darab kondenzátor, de Nyíregyről el kellene jutnia valahogy, barátnőm sem megy mostanában arra.
-
PH-User
addikt
válasz CoolBoy323 #26848 üzenetére
Tippem szerint ebből kellesz 10db, de még leméretem biztos.
Alaplapon általában milyen méretű szokott lenni, nem tudjátok?
3300uF és 6.3V kell, az biztos, de a fizikai méreteit nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest